Humor, gry i zabawy

Śmieszne pomyłki pisemne i mówione

Started by daszekmdn 1311 posts last post 23 hours ago Page 9 of 66

#161 2 likes

@Moonlight Apokalipsa... :D
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Armagiedon.
--Cytat (Julitka):
@Moonlight Apokalipsa... :D

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ja ostatnio zamiast zajechałam to powiedziałam zakochałam.
Happy hacking

Odświerzam wątek. Przed chwilą w moim domu była pomyłka. Moja mama wychodziła, i zamiast powiedzieć: "wychodzę", to powiedziała: "wydaje".

#165 1 like

Dziś, gdy ubierałyśmy się z młodą, żeby wyjść na spacer, zamiast powiedzieć ubieraj czapkę i szalik, to wyszło ubieraj szapkę i czalik.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

#166 1 like Edited

Tak, może jeszcze rajrzuszek i koniane wełtuzki? Przez takie przegrzewanie najbardziej chorujemy.
--Cytat (Kat):
Dziś, gdy ubierałyśmy się z młodą, żeby wyjść na spacer, zamiast powiedzieć ubieraj czapkę i szalik, to wyszło ubieraj szapkę i czalik.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#167 1 like

Zaraz, zaraz, ale czy ja napisałam, że czapka i szalik były zimowe?
Zdaje się, że nie napisałam, więc wolałabym, żebyś Łysy darował sobie przytyki. Poza tym u nas wcale nie było tak ciepło, wiatr był zimny, wręcz mroźny, mimo, iż świeciło piękne słońce.
--Cytat (łysy):
Tak, może jeszcze korzuszek i wełniane rajtuzki? Przez takie przegrzewanie najbardziej chorujemy.
--Cytat (Kat):

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

#168 2 likes

Poza tym Łysy według mnie jesli już, to powinieneś napisać rajrzuszek i koniane wełtuzki :D
Happy hacking

Paulinux dla ciebie wszystko.
--Cytat (łysy):
Tak, może jeszcze rajrzuszek i koniane wełtuzki? Przez takie przegrzewanie najbardziej chorujemy.
--Cytat (Kat):

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

#170 1 like

Po za tym Kat z tego co się orientuję mieszka nad morzem, a tam zawsze nawet w lato zimniej niż ogólnie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#171 1 like

witajcie pora i na mnie: dziś w radiu grałam audycję noi przechrzciłam Prezentera płci przeciwnej na na dziewczynę mówiąc: "myślałam, że spałaś" no myślałam że zapadnę się pod ziemię
<3 :* <3

#172 4 likes Edited

Uwaga, uwaga, pełen profesjonalizm nadchodzi:
Szukam sobie jakiejś pizzy na oficjalnej stronie naszej pizzerni a tam w składnikach jednej z wielu?
tuńczyk, cebula, majozen wyborowy

#173 Edited

Dosłownie z przed momentu:
Siedzimy na TT i jesteśmy wciąż w tematach pizzy, no i Paulinux się o jednej wypowiada.
Chciała powiedzieć pizza jest ok a wyszło pizza, je, sok xD

#174 4 likes

A Dash kiedyś powiedział, że nie pożąda za modą :D
Happy hacking

Natomiast Nuno ucząc się pisać na klawiaturze braillowskiej na Androidzie zamiast Banana wciąż pisał baxaxa :D.

Szkoda, że nie majezon.
-- (daszekmdn):
Uwaga, uwaga, pełen profesjonalizm nadchodzi:
Szukam sobie jakiejś pizzy na oficjalnej stronie naszej pizzerni a tam w składnikach jednej z wielu?
tuńczyk, cebula, majozen wyborowy

--

Od dzisiaj nie zakrapia się oczu. Jak ktoś jakieś krople bierze i potrzebuje pomocy, to poproście, żeby wam zakropił tabletki. Wymysł mojej mamy.

#178 1 like

Dzień dobry.
Gadamy sobie z @Moonlight22 na teamtalku.
I ja najpierw, zaczęłam się z czegoś śmiać z pijąc herbatę, a potem chciałam powiedzieć, że śmianie się z ustami pełnymi herbaty, wyszło mi, że śmianie się z herbatą pełną ust, to dobry pomysł. :-D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

No cuż. Kot ogonem się odwrócił!

#180 1 like

Otworzyłam folder, gdzie mam wszystkie notatki z WOSu, bo chciałam przeczytać notatkę i zrobić pracę domową. Klikam strzałkę w dół, żeby mi przeszło na odpowiedni plik i zamiast "Rzecznik praw obywatelskich", zrozumiałam "Zrzeknij się praw obywatelskich" :)
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".