No, to ja mam kumpla o ksywce ćwiek. -- (Paulinux): To raczej przesłuch, niż pomyłka. Ostatnio Nuno chciał powiedzieć ćwok albo cwel, nie zdecydował się w porę i wyszło mu słowo ćwiel.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
To nie pomyłka ale? Montuję podcast, który zrobiłem z Paulinux i siedzę na Teamtalku. Jeden użytkownik: Grałem dzisiaj w Rosyjską grę. Nato podcast: Również. Użytkownik: Spodobała mi się. Na to podcast: Również mi się spodobało. :D Padłem.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Tak mi się teraz przypomniało. Ten moment, kiedy jeszcze nie wiesz, jak anulować nagrywanie wiadomości głosowych na pewnym komunikatorze i mówisz przez pomyłkę "Trzymaj na mnie kciuki" zamiast "trzymaj za mnie kciuki".
Pamiętajcie. Będzie wam za gorąco? Załóżcie podkoszulkę bez ramiączek. Tak przy okazji też zrobiłem z siebie idiotę. W systemie dwójkowym 0 zapisujemy 1. Święta prawda! xd Tak szybko odpowiedziałem se na pytanie w jeden z dziesięciu.
W szpitalu oprucz ortopedy nie jest się jakimś dyrektorem, ordynatorem, tylko jak z mamą szukaliśmy tego słowa, to pierwsze, co mi na myśl przyszło to ornitolog. Jej znajomy ponoć lubił się za babami rozglądać i przyniektórych no to panienki, wasze zdrowie wypite w filiżance z chińskiej porcelany, żeby nie było to spirytus musiałbyć nie żadna wuda.
Nie chcę zakładać nowego wątku. Mama jechała kiedyś do Katowic. Przejeżdżała przez, jakby co to mnie poprawcie Kopydłów i w pewnym momęcie zmiana polskiego wiersza, która chodziła po głowie do samego przyjazdu. W Kopydłowie kozy kują. Zapomniałem, jak tam dalej jest.
Więc koziołek mądra głowa, kupił sobie skrzynkę piwa, żeby dojść do Kopydłowa. -- (johnson): Nie chcę zakładać nowego wątku. Mama jechała kiedyś do Katowic. Przejeżdżała przez, jakby co to mnie poprawcie Kopydłów i w pewnym momęcie zmiana polskiego wiersza, która chodziła po głowie do samego przyjazdu. W Kopydlowie kozy kują. Zapomniałem, jak tam dalej jest.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
This site uses cookies to enhance your experience.