Humor, gry i zabawy

Śmieszne pomyłki pisemne i mówione

Started by daszekmdn 1313 posts last post 10 godzin temu Page 63 of 66

Mi Ariel to się bardziej kojarzy z kapsółkami do naczyń, bo chyba też takie mają o ile czegoś nie poknociłem. Ale fakt proszki też mają.

Ariel? Zdecydowanie środki do prania.
-- (DJGraco):
Mi Ariel to się bardziej kojarzy z kapsółkami do naczyń, bo chyba też takie mają o ile czegoś nie poknociłem. Ale fakt proszki też mają.

--

A mi z byłym szefem, który właśnie tak miał na imię :P
Happy hacking

Tak, też znam osobę o tym imieniu.

A tymczasem Vectra poszukuje: konsultanta/ki ds. utrzymania klienta w Gdyni Redłowo

Wystraszyli się paniki inwestorów. Rząd po cichu oszczędził szefa NBP. Stary mogłyby przewyższyć zyski.
Слава Україні! Sława Ukraini!

#1247 1 like

Misja NATO w obliczu wzmożonej aktywności Rosji. Stratuje arktyczna straż.

#1248 2 likes

Na antenie Radia TOK FM (Agora) zadebiutuje audycja "Prawo bez recepty", którą będzie poprowadzić Ewa Podolska.
Harmonię w domu zapewni akordeon.

#1249 2 likes

No cóż, polski język trudnym być.

Wybitna polska poetek bezwzględnie walczyła o miłość.Odbiła męża koleżance poetce.

#1251 2 likes

Grupa pokroju Spotted, Słubice czy któaś taka: cytuję z pamięci, w przybliżeniu:
"Czy ktoś wie, gdzie mogę dziecko zastrzępić na monokoko i pikoki?"
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

O esssu. To chyba pisała jakaś Karyna po melanżu, albo w trakcie po którymś głębszym włączyła jej się matczyna miłość. :D

Urok dyktowania, plaga niesprawdzania przed wysłaniem

Prof. Siudzińska mówi, że niezażegnane w porę kłopoty z wczesnego dzieciństwa wpływają na dalsze życie człowieka. W młodości objawiają się one m.in. zaniżoną samooceną, postawą: „wiem, ale nie się wychylę”, nadaktywnością i nadruchliwością, a także zbyt łatwo wyzwalaną agresją.
Harmonię w domu zapewni akordeon.

Koleżanka mi napisała odpowiadając na moje pytanie: "u mnie to za czesanieza mało czasu minęło. Podejrzewam, że miało to być "u mnie to za wcześnie, za mało czasu minęło.

#1256 3 likes

Kolega składał życzenia ósmomarcowe na WhatsAppie: "Srogie panie, wszystkiego najlepszego". Cóż, niektóre na bank są srogie, a i od "S" do "D" niedaleka droga.

Oj, bardzo srogie, tak że bez noża nie podchodź. 🙂

Brzmi jak freudowska cokolwiek pomyłka. :P
-- (MarOlk):
Kolega składał życzenia ósmomarcowe na WhatsAppie: "Srogie panie, wszystkiego najlepszego". Cóż, niektóre na bank są srogie, a i od "S" do "D" niedaleka droga.

--

Faaajne. :D Myślę, że nawet srogim paniom zrobiło się miło. :D
Give me a sign.

#1260 1 like

Robię bazę fundacji i przeglądam cele jednej z nich:
Pomoc dzieiom choruym i z niepełnosprawnościami
Wspieranie dla samotnych matek
Wsparcie dla dzieci o niskiem statusie materialnym