Ariel? Zdecydowanie środki do prania. -- (DJGraco): Mi Ariel to się bardziej kojarzy z kapsółkami do naczyń, bo chyba też takie mają o ile czegoś nie poknociłem. Ale fakt proszki też mają.
Grupa pokroju Spotted, Słubice czy któaś taka: cytuję z pamięci, w przybliżeniu: "Czy ktoś wie, gdzie mogę dziecko zastrzępić na monokoko i pikoki?"
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Prof. Siudzińska mówi, że niezażegnane w porę kłopoty z wczesnego dzieciństwa wpływają na dalsze życie człowieka. W młodości objawiają się one m.in. zaniżoną samooceną, postawą: „wiem, ale nie się wychylę”, nadaktywnością i nadruchliwością, a także zbyt łatwo wyzwalaną agresją.
Koleżanka mi napisała odpowiadając na moje pytanie: "u mnie to za czesanieza mało czasu minęło. Podejrzewam, że miało to być "u mnie to za wcześnie, za mało czasu minęło.
Kolega składał życzenia ósmomarcowe na WhatsAppie: "Srogie panie, wszystkiego najlepszego". Cóż, niektóre na bank są srogie, a i od "S" do "D" niedaleka droga.
Brzmi jak freudowska cokolwiek pomyłka. :P -- (MarOlk): Kolega składał życzenia ósmomarcowe na WhatsAppie: "Srogie panie, wszystkiego najlepszego". Cóż, niektóre na bank są srogie, a i od "S" do "D" niedaleka droga.
Robię bazę fundacji i przeglądam cele jednej z nich: Pomoc dzieiom choruym i z niepełnosprawnościami Wspieranie dla samotnych matek Wsparcie dla dzieci o niskiem statusie materialnym
This site uses cookies to enhance your experience.