ZSiP Centrum dla Niewidomych i Słabowidzących - Tyniecka nasze sprawy #łączy_nas_Tyniecka Serdecznie gratulujemy Panu Marcinowi Dębskiemu zwycięstwa w konkursie na stanowisko dyrektora Zespołu Szkół i Palcówek pn. "Centrum dla Niewidomych i Słabowidzących" w Krakowie
Jeden z polskich podcastów, który chce być profesjonalny. Jego nazwy przez grzecznosc nie wymienię.. słowa wstępu do jednego z odcinków.: "powiedzcie mi proszę, co sądzicie o obecnym dźwięku podcastu, ponieważ zmieniłem kamerę, ale również dokupiłem do niej mikrofon objętościowy".
No, gdzieś dzwoniło...
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Z grupy Polszczyzna mnie bije: Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Skądjesteśpięknąkobietą Skąd jesteś piękną kobietą Nie wiem skąd estem piękną kobietą Taka się urodziłam Ty masz coś z deklem”
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Labrador nasz pupil, nieważne czy z rodowodem czy bez...
A nam weterynarz powiedział że im częściej wyczesywana tym częściej siersc gubi zrobiliśmy czesanie raz w tygodniu i naprawdę są rezultaty. Mało co mam śmierci w domu
Może być zdjęciem przedstawiającym kukang i tekst „Karolina 4 godz.- Siodkie macierzyństwo Pytanie z innej kategorli. Czy uważacie dziewczyny ze każdy mężczyzna powinien w swoim życiu wybudować dom, zasadzić drzewo i zapłodnić syna?
W ciągu 24 godzin przed oddaniem krwi nie wolno spożywać alkoholu. Należy też unikać wysiłku fizycznego i dobrze się wsypać. Więcej szczegółów można znaleźć na stronie Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Krakowie.
Jak zawsze grupa tematyczna z FB: "całość Stan dobry wizualnie po podpięciu do prądu dziady się zapalają dalej nie sprawdzane nie moje klimaty sony nie sprawdzane brak kabli proszę o propozycję za całość" W sumie nic dziwnego, że się zapalają. Jak mnie raz prąd kopnął, to też mnie odrzuciło, a dziadem nie byłem.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
This site uses cookies to enhance your experience.