Witajcie, na razie korzystam z Eltena przez stronę internetową. Chciałam pobrać wersję portable i mimo kilku prób na dwóch urządzeniach i mimo wybrania preferencji ustawień za każdym razem otrzymuję komunikat: 505 gateway time-out. Mało tego, pobrałam wersję instalacyjną, zainstalowałam podobno poprawnie, a mimo to po otwarciu programu nie ma kompletnie nic. Nic mi Jaws nie czyta ani kiedy się poruszam tabulatorem, ani strzałkami, ani alt nieotwiera żadnego menu. Co jest grane?
Cześć. Niestety elten jest obsługiwany tylko i wyłącznie przy pomocy czytnika ekranowego nvda. Stąd też program nie zgłaszał tobie żadnej informacji zwrotnej. Możesz co prawda przełączyć się na sapi, ale działa to baardzo wolno. Pozdrawiam.
Niestety nadal coś jest nie tak. Po uruchomieniu NVDA i włączeniu programu Elten słyszę teraz komunikat: Info no voice. Jak to brak głosu? Głos do NVDA mam podpięty Realspeak Agata. Wie ktoś, co robić?
Ta opcja dostępna jest w ustawieniach programu. Dźwięki tematu dźwiękowego mają pomóc w lepszej identyfikacji zawartości - nowych wątków, elementów listy, pól formularza, powiadomień...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
This site uses cookies to enhance your experience.