Co się stało z przeglądarką youtube.
Back to Pytania i odpowiedzi#161 Milena132
I nie można ustawiać awatarów już z Youtube. A szkoda. Wielka szkoda. :(
#162 tomecki
Awatary w ogóle zniknęłyh, bo chyba mało kto to przeglądał. z resztą w tej formie funkcja w ogóle była średnio sensowna.
#163 Milena132
Przeglądać się da. ale ustawiać już nie.
#164 lukasz1993258
aatary już dawno znikły.
#165 Prof.Falkowicz
słuchajcie nie pokazuje mi na youtube na eltenie żadnych wyników wyszukiwania jest tylko pokaż więcej czy ma ktoś tak?
#166 lukasz1993258
raczej wszyscy tak mamy.
#167 Prof.Falkowicz
rozumiem a co się stało że tak jest?
#168 lukasz1993258
za pewne youtube wprowadziło jakieś zmiany.
#169 gumeczka3
sprawdzę
#170 gumeczka3
tak ja też tak mam i wywala mi komunikat że program youtube przestał działać
#171 Prof.Falkowicz
no ja mam tylko wyniki wyszukiwania i pisze mi pokaż więcej, a tego komunikatu co Ty mówisz gumeczko nie mam
#172 lukasz1993258
słuchajcie, myśle, że nie ma co już tutaj spekulować, bo każdemu nie działa. pozostaje nam tylko czekać.
#173 Prof.Falkowicz
no tak Łukaszu ale pytanie jest takie jak długo będziemy czekać na sprawnego youtuba? miało być bez problemów a tu się okazały problemy już po paru dniach
#174 lukasz1993258
tyle ile jest to konieczne
#175 mateponczas
A aktualizowaliście Youtube DL, że tak zapytam?
#176 djsenter
nie było ostatnio aktulizacji z tego co mi wiadomo, a patrzałem
#177 mateponczas
No, to skoro nie było aktualizacji na youtubedl.org, to pewnie YT modernizuje api.
#178 Prof.Falkowicz
a jak to sprawdzić?
#179 djsenter
jak wejdziesz w zainstaluj programy, na youtube uslyszysz dzwiek jak na nowych wpisach na forum, to wtedy naciskasz alt i strzalka w dol kilka razy, potem enter tam gdzie trzeba i reinstalujesz, jak nie ma tego pikniecia, to nie ma nowej wersji
#180 Julitka
Nie trzeba nawet wciskać Alt - wystarczy Enter.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.