Co się stało z przeglądarką youtube.
Back to Pytania i odpowiedzi#201 papierek
YT na eltenie już działa.
#202 balteam
Nie, przynajmniej mi, ehh, więcej z nim problemów niestety niż pożytku, ale jak już zadziała to czasami pokorzystać wygodnie.
#203 lukasz1993258
zainstalój raz jeszcze, umnie działa.
#204 balteam
ah ok, ta sama wersja, faktycznie reinstalnąłem i ggra
#205 misiek
Skoro jesteś tego taki pewien, to powodzenia życzę.
-- (Prof.Falkowicz):
no dokładnie, a zresztą jak oni się dowiedzą że chcemy pobierać filmy o dnich to nic nie zrobią, możemy się tylkoo po skarżyć na niedostępność odtwarzacza
--
#206 Prof.Falkowicz
Miśku a może Ty wiesz jak i czym pobierać filmy z adaptera?
#207 djsenter
@falkowicz offtop
#208 Lowca_Androidow
Na chwilę obecną nie da się pobierać z adaptera
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#209 misiek
Nie mam pojęcia.
-- (Prof.Falkowicz):
Miśku a może Ty wiesz jak i czym pobierać filmy z adaptera?
--
#210 daszekmdn
Czy ty musisz robić wszędzie offtop?
#211 Prof.Falkowicz
i znowu youtube na eltenie nie działa bo jak wpisuję coś to zamiast wyników wyszukiwania mam komunikat pokaż więcej
#212 djsenter
Tiaaa, znowu musimy czekać.
Ja już się przyzwyczaiłem do tych akcji z Youtubem, bo aktualizowane tam wszystko jest często.
#213 gumeczka3
co?muszę to sprawdzić
#214 Bartek1
Ja chyba zaczne korzystać ze strony.

#215 gumeczka3
re instalacja guzik dała
#216 mara
Oto 2 główne powody, dla których lepiej korzystać ze strony i programu pontes media downloader:
1. Jak widać, youtube jest aktualizowany na tyle często, że twórcy eltenowego programu nie nadążają za jego aktualizacjami.
2. Pontes media downloader ma o wiele więcej formatów zapisywania pobranych plików.
W eltenie teraz da się zapisywać tylko w opusie, wav i ogg.
Dla porównania, pontes media downloader ma o wiele więcej formatów do wyboru, np. flac i mp3, są też dostępne formaty wideo dla osób widzących, które chcą nietylko posłuchać teledysku, ale także go obejrzeć.
Wybór jest wasz, ale ja bym wam radził zainstalować pontes media downloadera, eltenowy program usunąć i wyszukiwać wszystko za pomocą strony i pobierać pontes media downloaderem.
#217 Prof.Falkowicz
nie tylko możesz zapisywać w opusie waw i ogg, możesz zainstalować sobie ffmpg format codec, jest dostępny w programach, to poczekamy znowu na youtubka
#218 djsenter
Re instalacja guzik ci da, bo nie ma nowej wersji
#219 Prof.Falkowicz
no dokładnie więc trzeba poczekać na nową wersję youtuba, bo nic nie zrobimy
#220 mara
Dzięki za radę z programem ffmpg format codes.
Teorycznie go miałem, ale musiał mi się źle zainstalować.
Teraz już mi działa, przetestowałem go próbując skonwertować jaki kolwiek plik audio w file managerze.