EltenLink

#101 matius

Ja dawno obejżałem wszystkie filmy, włącznie z najnowsze trylogią, części 7-9. Dodatkowo filmy poboczne również. A od jakiegoś roku oglądam chronologicznie z serialami. Czyli obejrzałem pierwszy film: "Mroczne widmo" i "Atak klonów". Nas`tępnie ostatnio skończyłem cały serial "Wojny klonów" i obejrzałem "Zemsta sitów".

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-11-24 15:51

#102 Kat

No ja z serialami, to tak średnio, ale ja już tak mam. Za to książki połykam. Jakiś czas temu czytałam te ze Starej Republiki, a teraz przyszedł czas na części od "Mrocznego widma".
Z tych wcześniejszych, to najbardziej podobał mi się "Revan" i trylogia dartha Bane'a.

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2023-11-24 19:11

#103 Numernabis

Mnie z gwiezdnych wojen najbardziej do gustu przypadły książki opisujące przygody Hana Solo

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-11-24 19:13

#104 Kat

Han Solo, to jeszcze przede mną, tego jest naprawdę dużo, ja mam ponad 150, ale nie wiem, czy jest więcej.

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2023-11-24 19:22