Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 63 / 87 Next

zywek

#1241 ·

ręcznie delete na liście nawigacja.

grzegorzm

#1242 ·

Czy ktoś może dać link do eurofly 2 bo ze strony jakoś chyba nie da się pobrać?

mojsior

#1243 ·

jest bardzo dziwny błąd.
Chcę sobie usunąć słowacki język który niewiadomo skąd się wzioł i kiedy potwierdzam że chce usunąć ten język pojawia się błąd o bardzo dziwnej treści.
Błąd:
Ten Katalog nie jest pusty

Kosa12

#1244 ·

U mnie to też kiedyś pojawiło jak chciałem usunąć język angielski.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

matius

#1245 ·

Edited
A u mnie chamulec nie działa. Mam namyśli slesz. Wcześniej działał. Przynajmniej na angielskiej wersji działał.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Rogan

#1247 ·

Tak samo y, który to kiedyś pokazywał wysokość, teraz jest pod z.

matius

#1248 ·

OK. Dzięki. nie zauważyłem. Ja wysokość sprawdzam kropką.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Rogan

#1249 ·

Pamiętaj, że kropka to wysokość nad ziemią, a z to ta rzeczywista.

matius

#1250 ·

Tak, wiem, wiem.

LordKiller

#1251 ·

Mam sprawę. Nie mogę przejść pierwszego razu, mimo, że zaliczyłem 10 lotów i nie wiem, co trzeba zrobić, żeby odblokować kolejny samolot. Ktoś wie?

Rogan

#1252 ·

Masz wylatanych 1000km?

LordKiller

#1254 ·

I tak z każdym samolotem trza tysiąc?

matius

#1255 ·

Edited
Tak. Jak sprawdzić ile się wylatało?

matius

#1256 ·

Tak, jak to sprawdzić, ile się wylatało?

LordKiller

#1257 ·

Ctrl+enter i 2 razy tab i tam będzie napisane. Nawigujemy oczywiście strzałkami.

Rogan

#1258 ·

Tak. W samolotach pierwszej kategorii 1000km, drugiej 5, a trzeciej 10 tys.

Rogan

#1260 ·

Ostrzeżenie dla wszystkich tych, co dotarli do samolotu II kategorii. Musicie mieć 10 bezawaryjnych lotów bez żadnego wypadku, inaczej nie dostaniecie kolejnego... Dziś, właśnie teraz, się o tym boleśnie przekonałem.
Previous 63 / 87 Next