#1081 LordKiller Archived
nie ma installera
#1082 Adasadula
ej, czy ktoś tesz ma taki problem, że nie może zrobić profilu :D?
#1083 iwkan
Jeśli jest problem z uruchomieniem silnika, to trzeba zainstalować język słowacki lub angielski i się przełączyć na któryś z nich, wtedy motory będą działać. Ja używam słowackiej wersji i motory działają, tylko nie wiem jak uruchomić senzor.
#1084 iwkan
Instaler trzeba sobie ściągnąć a potem wrzucić do folderu stworzonego przez ciebie.
#1085 iwkan
to jest launcher f3
#1086 LordKiller Archived
Senzor =CTRL +backspace, działa tylko przy włączonych silnikach.
#1087 LordKiller Archived
W ogóle jak wybieram język słowacki to on gada, że przełącza, a wszystko działa tak samo.
#1088 guliwer
U mnie nie chce w ogóle pobrać plików gry.
#1089 matius
U mnie podobnie, nie chce pobrać plików, wyskakuje błąd, że niby plik od mapy jest wykorzystywany przez inny proces. Ktoś może wystawić cały folder?
#1090 iwkan
A ja normalnie pobrałam. Tylko defender mi zaliczył go do wirusów. W tym jednak przypadku dałam uruchom mimo to i teraz już problemu nie mam.
#1091 matius
Ja mam cały folder dodany do wykluczeń, gdyby coś. Jednak i tak instalator nie chce pobrać.
#1092 iwkan
A stworzyłeś nowy folder eurofly3 i czy dałeś w ten folder ten launcher|? Bo cały program ma być w tym nowym folderze. Ja stworzyłam eurofly3
#1093 guliwer
U mnie wyskakuje dokładnie ten sam błąd.
#1094 matius
Oczywiście, że tak. Cały folder, który stworzyłem znajduje się w folderze, który jest w wykluczeniach. I nie zależnie czy daję wersję portable, czy tą drugą to i tak ma ten sam problem z instalacją.
-- (iwkan):
A stworzyłeś nowy folder eurofly3 i czy dałeś w ten folder ten launcher|? Bo cały program ma być w tym nowym folderze. Ja stworzyłam eurofly3
#1095 matius
Ponawiam prośbę, czy ktoś może po prostu wystawić folder gry?
#1096 patras
#1097 matius
Bardzo dziękuje.
-- (patras):
prosze
https://drive.google.com/file/d/1-1lDQaFMwyF7cAQWoKhUoTSfZ96CwinB/view?usp=sharing
--
#1098 LordKiller Archived
Udało mi się raz wystartować, tylko muszę nauczyć się latać.
#1099 patras
no mi też ale londowania nie ogarniam jak narazie
#1100 LordKiller Archived
I jakbyście chcieli zmienić muzykę to alt+ y w układzie polski programisty. I jak chcecie ustawić radio żeby np. przez cały lot była jedna stacja, to nie filter, tylko enter station name chyba.