Koło Poznania są: Krosno, Mielno i podobno Sarbinowo. Poza tym jakąś godzinkę od Poznania jest Władysławowo. I cały czas mówię o miejscowościach, które się tylko nazywają tak samo.
Ta, a dzielnica Bydgoszczy Białe błota i mała miejscowość, albo nawet i dzielnica Lisi ogon. -- (mateponczas): Koło Torunia jest miejscowość Czarne Błoto, a z kolei Czarne błoto leży w gminie Zławieś Wielka.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
U nas jest Hwastowiczy i hwostowka. Z śmiesznych to suczkino, komary, Putino, Swoboda, Oazys, Drużba, Mars, Paryż, Partyzańsk, Wagina, Berlin, Gra mała i Gra wielka, Łyse-Muchi, Koniec, Koszki, Warna, Kondom, Uj, Dupki. Najdłuższymi nazwami są Werchnienowokutlunbetjewo oraz Starokozmodemianowskoje.
Oby kiedyś Navalny został waszym Prezydentem. -- (monstricek): Też jestem za Nawalnym, a Putino to nie od nazwiska, tylko od kajdanów, którzy po rosyjsku można nazwać putami.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Dzień dobry! Oglądając wczoraj rolników podlasia pokazali wczoraj po raz pierwszy gospodarzy ze wsi Ciemnoszyje, które znajduje się gdzieś koło Grajewa. Pozdrawiam