Ale skoro ja płacę, to mam pełne prawa do auta, a przejechać się możemy. --Cytat (johnson): Dzięki. Z chęcią takiego kupie. Pamiętaj łysy. Ty płacisz, ja jadę. xd
Ciekawe jak ta odnowiona Mazda RX7. Fakt, że staruchę kojażyłem z gier, ale realny silnik też gdzieś słyszałem. Parametry to to miało całkiem. Niby RX8 miał to zastąpić, ale to w porównaniu z tamtą to guwno. Jakoś hyba niedawno reklamowali gdzieś tą odnowioną Mazde.
Tak, to jest 1,3. :) Ostatnio degustowałam Opelka Grandlanda i Insignia. Grand ma silnik 1,2. Ale na turbince, więc bardziej eko. Taki miejski na mini vanie.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
Nie miały dobrej blachy, ale miały w sobie to coś: konfort i wygodę jak na swoje czasy, a z 3 litrowym silnikiem przy okazji niezłego kopa. Do tej pory dobrze mi się jeździ tymi autami. -- (mucha): omegi też nie miały dobrej blachy moim zdaniem insygnia zrobiła jakieś zamieszanie na rynku bo jest po prostu ładna
To też prawda, tym bardziej że bywały wersje na prawdę elegancko wyposażone. -- (mucha): no i były tanie wyposażeniowo biły na głowę auta wyższej klasy
Ostatnio miałem okazję jeździć mitsubiszi carisma polift 1,9 TID 102 konie w sedanie samochud moim zdaniem fajny dobrze spasowane plastiki silnik jest z renaut
A inne bebechy z Volvo, z resztą silnik raczej też. Jechałeś może Eclipse? -- (mucha): Ostatnio miałem okazję jeździć mitsubiszi carisma polift 1,9 TID 102 konie w sedanie samochud moim zdaniem fajny dobrze spasowane plastiki silnik jest z renaut