To my mieliśmy Lancera 1.8 w kombi, jak na kombi był stosunkowo niewygodny i braciak miał właśnie starą Eclipsę. Zajebiste sportowe autko z dużym kopem. Jeszcze jechałem Coltem koleżanki, ale tu niema o czym gadać.
no colt to takie małe coś a jeżeli o kombi chodzi audi a4 nie jest wygodne do jazdy w 5 osób fakt bagażnik ma duży z resztą audi robiło kombi żeby wyglądało
Siemano. Czy miał ktoś z was do czynienia z peugeotem 3008 rocznik 16, nie wyżej niż powiedzmy 18? Przymieżam się do zakupu. Problem mam tu taki, że nie wiem, który rodzaj 1,6 hdi tam jest. Cena 28000 i automat. Jeżeli wiecie coś więcej bardziej na temat rocznika 15, 14 to też niech będzie. Trzeba tam tylko coś z drzwiami zrobić i wtedy wsio będzie w cenie, no sory jeszcze jeden błotnik do zmiany. Przejechane 190000. Jeździł we francji a nie u nas.
Jeździł ktoś z was jakąś hondą? Czy przykładowy civic może być dobrą alternatywą dla innych japońskich kompaktów? Też chciałbym mieć jakieś rozeznanie w tym kraju nie tylko dla siebie.
Mam nadzieję, że jeszcze za te 5, no może trochę więcej lat da radę jeszcze mieć benzynę, i może wtedy jakiś dwónasty rocznik będzie jeszcze możliwy do kupienia, bo hyba na nowy 33, albo 34 to hyba jeszcze się nie rzucę.
This site uses cookies to enhance your experience.