Zaczęłam jak narazie grać od nowa w tę część manamonów, przynajmniej do czasu, do puki nie znajdę pendriva, na którym teoretycznie, a mam wielką nadzieje, że ruwnież i praktycznie znajduje się zapis gry.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
Hejo jaki według was jest dobry team na powerplant i tego hyper stwora? Mam dwa wodne, jakiś standard fighting, standard, sound, air sound, insect, flame, dragon i electric. To typy jakie mam ogułem, a nie w teamie. To chyba wszystkie jakie do tej pory złapałam. Coś z tych da radę, czy iść może do jaskini i upolować jakieś typy kamienne?
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
Masz na myśli hyper mondevol, to dobrze mieć zaroówno coś ognistego w teamie,jakiś colovaird też by się nadał. dobry był by też typ ziemny, ale dobre manamony typu ziemnego są dopiero póóźniej
Insekta mieć najlepiej, ziemie, magicznego. Roślina może być, bo jego ataki elektryczne są małoskuteczne.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Cześć wam. Ja przeszłem prawie całe manamon 2. Nawet pokonałem tego pierre który był bardzo trudny. Mam chyba ze 200 złapanych manamonów. Pokonałem wszystkich bosów, liderów i nie wiem co dalej robić. Wszystkich tam ok 300 nie złapałem, nie wiem gdzie ich szukać i ciekawe czy jeszcze coś jest ukrytego. Jedynkę też w sumie przeszłem ale i tak nie złapałem wszystkich. Ciekawe co jeszcze można zrobić.