manamon ogulnie

manamon 2

Założony przez pates 121 wpisów ostatni wpis 6 miesięcy temu Strona 6 z 7

Banyardana też muszę prze portować. Bo jeszcze tego nie zrobiłem.
May the force be with you!

Czy araknite ma jeszcze trzecią formę? bo nie pamiętam.

Niee.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Gdyby miał to nie byłoby Araknite w Desert Dragon Lair.
Wolę ciebie wolność!

fajny manamon ale szkoda że od wody razy 4 obrywa.

Zaczęłam jak narazie grać od nowa w tę część manamonów, przynajmniej do czasu, do puki nie znajdę pendriva, na którym teoretycznie, a mam wielką nadzieje, że ruwnież i praktycznie znajduje się zapis gry.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Czy może mi ktoś powiedzieć co to za stworka chce Mikel. Czy on chce ewolucję jimminara, czy jak to się tam pisze?
Z góry dzięki za pomoc.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Dokładnie.

A na którym poziomie on ma ewolucję?
Cormac McCarthy, "Droga"

24 albo 27.

Oki, dzięki.
Cormac McCarthy, "Droga"

Hejo jaki według was jest dobry team na powerplant i tego hyper stwora? Mam dwa wodne, jakiś standard fighting, standard, sound, air sound, insect, flame, dragon i electric.
To typy jakie mam ogułem, a nie w teamie.
To chyba wszystkie jakie do tej pory złapałam. Coś z tych da radę, czy iść może do jaskini i upolować jakieś typy kamienne?
Cormac McCarthy, "Droga"

Masz na myśli hyper mondevol, to dobrze mieć zaroówno coś ognistego w teamie,jakiś colovaird też by się nadał. dobry był by też typ ziemny, ale dobre manamony typu ziemnego są dopiero póóźniej

Od kiedy typ latającyjest dobry na elektryczny? O o

no właśnie od kiedy.

najlepiej dowiedzieć się jakie tam manamony występują, przygotowac team pod nie i przeczytać type effectivenes txt i po kłopocie.

hyper mondevola z tego co pamiętam to ognisty starter bez trudu pokonuje, miałem w tedy jeszcze pierwszą formę limtorooma i coś jeszcze.

#118 Edited

Insekta mieć najlepiej, ziemie, magicznego. Roślina może być, bo jego ataki elektryczne są małoskuteczne.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

ja tak właśnie zrobiłem

Cześć wam.
Ja przeszłem prawie całe manamon 2. Nawet pokonałem tego pierre który był bardzo trudny. Mam chyba ze 200 złapanych manamonów. Pokonałem wszystkich bosów, liderów i nie wiem co dalej robić. Wszystkich tam ok 300 nie złapałem, nie wiem gdzie ich szukać i ciekawe czy jeszcze coś jest ukrytego.
Jedynkę też w sumie przeszłem ale i tak nie złapałem wszystkich. Ciekawe co jeszcze można zrobić.
Grzegorz Turek
http://youtube.com/turekcom
http://facebook.com/turekcom