Transcription
Cześć. Co mam na myśli, mówiąc trochę inaczej? Myślałem sobie, że skoro jest to forum głosowe i oczywiście można tu dawać jakiś dźwięk na dwa sposoby, dlaczego by nie powspominać starszych czasów, nawet zaczynając od czasu sprzed roku, idąc wstecz. A propos reklam, dżingli radiowych, cytatów z gazet i wymieńmy się po prostu nimi. Nawet może jak ktoś by chciał jakieś audio wrzucić ze starej reklamy, które zapadło mu w pamięć, niekoniecznie z polskiej telewizji czy radia i coś o nim opowiedzieć, powiem, że to będzie fajna rzecz moim zdaniem. A co Wy na to, to zobaczymy dalej. Może na początek ja zacznę. Pewna reklama zapadła mi w pamięć. Nie wiem właśnie, czy dokładnie była z 99 czy 2000. Była to reklama Renault Clio. Nie wiem, czy w polskim MTV to leciało. Na pewno podejrzewam, że w zagranicznym. Z tego nawet zrobili... Ktoś zrobił piosenkę, tylko nie wiem o jakiej. Nie wiem o jakim tytule. No i właśnie, tak mówię, coś mnie wzięło wczoraj, dlatego po prostu pomyślałem sobie, że założę ten wątek, zobaczymy, jak to dalej się rozkręci. A więc na dobry początek wrzucę tą reklamę. Może coś Wam powie, może nie. Tak a propos jeszcze niej. Dowiedziałem się po prostu o niej, usłyszałem ją w ogóle z nagrania. Kto? Od kogoś. Co prawda w nagraniu wyglądało to trochę inaczej, ale to kwestia raczej akustyczne sprawy. No. A więc co? Więcej nic na ten temat? Oczywiście a. Nie zwracajcie uwagi na tego lektora. Różnie to bywało, ale na pewno jeżeli miałbym puszczać we własnej polskiej telewizji, to na pewno nie mówiącego w ten sposób. To zaczynamy.