Muzyka

Anty piosenka.

Started by iskierka1983 384 posts last post 1 year ago Page 9 of 20

#161 Edited

Prawda.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#162 1 like

Generalnie autotune teraz zyskał sobie takąopinię, że jak ktoś używa, to pewnie nie umie śpiewać, a to wcale nie musi być po t używane. Co nie zmienia faktu, że może to czasem brzmieć dziwnie.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Barwa głosu nowej Lipnickiej. ANitko, coś Ty zrobiła ze swoim akcentem?
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Czy ona od lat nie siedzi w Stanach?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Chyba nie, ale za dużo mówiła po angielsku, bo zatraciła rodzimy akcent.

#166 1 like

Jak Djsenter :XD

Sanah NIE TRAGEEEEEDIA WOKALNA, INTELEKTUALNA I MENTALNA! Piosenka a ja CIę lubię antypowaliła mnie na łopatki. Disco polo to przy niej La Scala.

#168 1 like

Sobel, wyglądasz tak pięknie.
Czy jakoś tak to się nazywa, bo nawet nie pamiętam.
Tragedia jak dla mnie.
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Sosnowski Po prostu
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.

Mi ostatnio działa na nerwy piosenka Dawida Kwiatkowskiego - Nieważne. Non stop grana w stacjach radiowych, co przełączę na jakąś inną stację, to słyszę tego Dawida Kwiatkowskiego.

#171 1 like

I jeszcze jedna piosenka mnie drażni. Bryska - Lato (mandee remix). Też bardzo popularna i non stop wałkowana w radiach.

#172 2 likes

A mnie drażni twórczość Dawida Podsiadło i jakieś coś co się chyba zwie Jak Lana Delrey, ale pewności nie mam. Od tego drugiego znajdę mnustwo inteligętniejszych piosenek disco-polo.

#173 1 like

@Misiek. To, o czym ty mówisz, to jest Bryska - Lato (Mandee remix). Tam właśnie są śpiewane te słowa "Jak Lana Del Rey".

#174 2 likes

a mnie draznia piosenki cleo
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

Kleo, nie wszystkie, ale niektóre owszem mnie drażnią.

Aha, no widzisz.
-- (markus1234):
@Misiek. To, o czym ty mówisz, to jest Bryska - Lato (Mandee remix). Tam właśnie są śpiewane te słowa "Jak Lana Del Rey".

--

#177 Edited

Nic do niej nie mam, chociaż też jej nie ubóstwiam.

WIesz, ten tekst jest jakoś spójny.
Facet zna przynajmniej metaforę typu Szklany SUfit.
Śpiewa dziwacznie, ale przynajmniej można znaleźć jakieś coś, a w tym tekście i w tej wokalistce nie ma po prostu nic.
Nie nawidze takiego sposubu śpiewania, nie mówiąc o tym symboliczno-metaforycznym tekście.
WRRRRR.
.

https://www.youtube.com/watch?v=U4SbtxOLkMI

-- (wredny):
a ja ostatnio mam zepsuty dzień kiedy słyszę to https://www.youtube.com/watch?v=mr4_R3qrKEc

--