Generalnie autotune teraz zyskał sobie takąopinię, że jak ktoś używa, to pewnie nie umie śpiewać, a to wcale nie musi być po t używane. Co nie zmienia faktu, że może to czasem brzmieć dziwnie.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Mi ostatnio działa na nerwy piosenka Dawida Kwiatkowskiego - Nieważne. Non stop grana w stacjach radiowych, co przełączę na jakąś inną stację, to słyszę tego Dawida Kwiatkowskiego.
A mnie drażni twórczość Dawida Podsiadło i jakieś coś co się chyba zwie Jak Lana Delrey, ale pewności nie mam. Od tego drugiego znajdę mnustwo inteligętniejszych piosenek disco-polo.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Aha, no widzisz. -- (markus1234): @Misiek. To, o czym ty mówisz, to jest Bryska - Lato (Mandee remix). Tam właśnie są śpiewane te słowa "Jak Lana Del Rey".
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
WIesz, ten tekst jest jakoś spójny. Facet zna przynajmniej metaforę typu Szklany SUfit. Śpiewa dziwacznie, ale przynajmniej można znaleźć jakieś coś, a w tym tekście i w tej wokalistce nie ma po prostu nic. Nie nawidze takiego sposubu śpiewania, nie mówiąc o tym symboliczno-metaforycznym tekście. WRRRRR. .