Anty piosenka.
Back to Muzyka#41 annabeth
No ja mówię o tych radiowych rzeczach, aczkolwiek staram się nie skreślać artystów na podstawie tylko tego co znam z radia, bo nie ras jest tak, zę to co nie leci w radiach jest o wiele ciekawsze niż to co jest puszczane w eter. Żeby całkowicie nie odbiegać od tematu, przypomniała mi się jeszcze jedna piosenka, na dźwięk której mam ochotę zgasić radio. Katy perry - I kissed the girl
#42 jamajka
Była sobie kiedyś piosenka Laurenta Wolffa, czy jakoś tak, nazywała się "explosion". Byłam na nią uczulona, bałam się jej, nie chciałam jej znać.
#43 annabeth
Oo nie kojarzę. To ja też znam niektóre rzeczy których się bałam będąc dzieckiem. Na przykłąd I'm raving od scootera. W ogóle bałam się kiedys głosnej muzyki, a teraz zyję z nią na codzień. Ale awersja do wspomnianej piosenki gdzieś mi tam jednak została.
#44 misiek
Jamajka- a nie chodzi ci czasem o Kalvi i Remi, lub- Eastclubbers?
#45 jamajka
Nie, nie chodzi mi, takie rzeczy zapadają w pamięć. :p Masz link
https://youtube.com/watch?v=n2kUsHeBPQs
#46 jamajka
Co ciekawe, inną piosenkę tego samego producenta i nawet z tym samym wokalistą, lubiłam.
#47 misiek
Już tak dawno tego nie słyszałem, że całkowicie mi z pamięci wyleciało. Jamajka- czyżby No stres?
#48 jamajka
Dokładnie. xd. Ten sam śpiewał, tn sam robił, a jaka różnica!
#49 misiek
Akurat No stres sam czasem posłucham.
#50 Puszkin
Z ostatnio granych piosenek denerwuje mnie Shanguy i jego Lalouz czy jak to tam się pisze. Jest ciągle w radiu ostatnio grana.
#51 annabeth
Wiem o czym mowa, też mnie to drażni strasznie. Jeszcze denerwuje mnie I don't give a damn od Dua lipy czy jak to się tam pisze.
#52 denis333
Co wy fhcecie? W remixach to fajnie brzmi :)
#53 annabeth
ale w radiu nie lecą remixy, na pewno nie w mainstreamie.
#54 denis333
A to fakt. Ja radia nie słucham także nie jestem tym przesycony :)
#55 Puszkin
Ja nie muszę dużo słuchać. Wystarczy, że włączę taką Eskę 2 razy na dzień i słyszę La Louz.
#56 annabeth
Eskę czy zwykłą eremefkę niestety, wszystko juz teraz to gra bo wiadomo, z tego jest kasa. Oo jeszcze mi się jedna denerwujaca mnie piosenka przypomniała. Cleo i w dzień nie szukaj gwiazd. Grrr.
#57 Puszkin
Mniej drażni niż la louz, ale jednak, w ogóle te nowości są niefajne.
#58 misiek
Od Cleo to prawie wszystko drażni, a w szczegulności My słowianie, chociaż Zabiorę nas nawet mi się podoba.
#59 zywek
Powiem wam, że przed 2011 te nowości to jeszcze nawet znośne były. Teraz to ja nawet ni emam siły tego słchać.
#60 misiek
No trudno się nie zgodzić, ale sporadycznie zdarzają się fajne kawałki.