Forum

Co lubimy robić w wolnym czasie?

Forum mieszane

1 / 2 Next

lukasz1993258

#1 ·

Transcription

Witam Was w kolejnym wątku na Altynie. Tutaj chciałbym, abyśmy sobie powiedzieli, no co lubimy robić w wolnym czasie. Jeżeli chodzi o mnie, to albo sobie lubię chodzić na spacery, lubię sobie też czasami pojechać sobie na dobrą jakąś pizzę, czy cokolwiek innego, żeby sobie zjeść. Bardzo lubię sobie czytać książki, różnego rodzaju. Bardzo często lubię sobie słuchać muzyki. Przeważnie to jest muzyka klubowa. No i raczej czasami jeszcze sobie lubię pooglądać jakąś telewizję, czy jakiś film na stronie adaptacji, czy coś takiego. Teraz jeszcze w wolnej chwili sobie lubię poczytać różne nowinki odnośnie różnych stacji radiowych, czy tam po prostu sobie po internecie poszperać. No też lubię czasami sobie poczytać, no i czasami sobie poczytać, no i czasami sobie poczytać, lubię sobie iść do takiego sklepu z różną elektroniką i tam sobie popatrzeć. No i tak jakoś wolny czas płynie. A wasze wolne chwile jakie są? Pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

strowbery

#2 ·

Transcription

No ja to lubię słuchać muzyki klubowej, czytać książki historyczne, romanse, też czatować z przyjaciółmi, no ogólnie to też na spacer chodzić jak jest pogoda oczywiście, no i czasami jak jest pogoda to lubię na konia chodzić często.

<3 :* <3

strowbery

#3 ·

Transcription

A czasem też się zdarza, że coś tam napiszę, ale to naprawdę, no rzadko, więc tak.

lukasz1993258

#4 ·

Transcription

Ja też czasami sobie lubię z kimś tam popisać, w wolnej chwili, czy to na Facebooku, czy to tutaj na Eltenie, chociaż tu na Eltenie rzadko z kim piszę. Też muzykę klubową lubię, nawet taką handzawową lubię. Wczoraj mi taki tutaj kolega dał mi parę takich fajnych secików, które sobie pobrałem. Muszę je w wolnej chwili nawet sam mówiąc przekonwertować, bo są w innym formacie niż bym chciał, żeby były, ale to się zrobi w wolnej chwili. Więc... Tak wyszło. Ale będzie mi jeszcze tam wysyłał. Zresztą mam chyba z piętnaście giga jak najwięcej klubowej muzyki. I to się cały czas, raczej przybywa cały czas tej fajnej muzyki. A jeszcze tutaj dziewiętnastego na święta do mnie kolega przyjeżdża i właśnie już mi ściągnął w sumie z... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Też lubię spacery bardzo, lubię się tak gdzieś pójść przejść, czasami w nocy lubię sobie iść gdzieś i się przejść. Bo jakoś tak... Nie wiem, człowiek może się wtedy bardziej skupić na pewnych sprawach, czy coś tam przemyśleć czy... ... ... ... czy coś jeszcze innego, wiadomo jak to jest. ... ... ... ... No i jeszcze czasami, ale to jak jest lato, to lubię sobie na basen chodzić, jakiś, czy nawet nad wodę gdzieś. Ale teraz, kiedy już zima nadchodzi, no to jest raczej bardzo ciężko, niestety, więc no, bywa, także pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

strowbery

#5 ·

Transcription

Wiesz, ja się źle wyraziłam w tamtym wpisie, ale ja kiedyś pisałam książkę i też pamiętnik, ale już tego nie robię, bo nie mam weny.

wojtas

#6 ·

1 likes
Transcription

No to ja lubię słuchać różnych rzeczy na YouTubie, różnych koncertów hiphopowych lub też różnych archiwalnych podkładów nagrań lub też na dysku czasami jak coś mam albo ktoś mi coś wyśle. Lubię rozmawiać z ludźmi, pisać czy rozmawiać, to zależy od tego na czym. Od czasu do czasu napiszę i zrobię jakiś kawałek hiphopowy. Czasami to wyjdzie, a czasami nie. Czasami to się gdzieś opublikuje, a czasami nie. Lubię jeszcze robić różne chore słuchowiska, scenki, ale to naprawdę musimy mieć ochotę na to. Często lubię słuchać kaset różnych, a szczególnie kaset z hiphopem na moim dyktafonie na kasety. Lubię oglądać filmy, różne, ale tylko polskie. No i w sumie to tyle. Ewentualnie jakiegoś kepsa zawsze można zjeść.

lukasz1993258

#7 ·

Transcription

Ano, mija tak ten wolny czas, mija, mija. Czasami się zdarza nawet, że obejrzę sobie pięć filmów pod rząd z nudów.

wojtas

#8 ·

1 likes
Transcription

No to ja tak miałem jak byłem chory, że leżałem w łóżku i nawet też obejrzałem cztery filmy pod rząd, bo mi się strasznie mydziło.

wojtas

#9 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry, ja jeszcze lubię odsłuchiwać sobie różnych wywiadów z takimi różnymi ludźmi, z raperami i nie tylko, z różnymi jakimiś artystami po prostu, zobaczyć jak oni się wypowiadają tak poza koncertami.

longshoot

#10 ·

Transcription

Ja to ostatnio w wolnym czasie to w sumie nic za bardzo nie robię, poza siedzeniem na jakichś tam komunikatorach społecznościowych, jak na przykład tam Facebook, Twitter bardziej. Na tym toku też często bywam lub bywałem, no zależy jak na to patrzeć, no ale taniej też sobie siedzę tutaj, jestem sobie, bywam. Lubię sobie muzyki na moim telefonie słuchać, bo z radia to tak jakoś już mi to nie podoba się tak jakoś jak kiedyś. Już mnie nie ciągnie tak do radia, ale już sobie jakąś dobrą książkę przeczytam, oczywiście w wersji elektronicznej, bo ja to tam mam ciekawsze do roboty niż czytanie Braille'em. No audiobooki też lubię, więc też jak mam coś, znajdę nowego, co mnie zaciekawi to sobie przesłucham. Właśnie sobie wrzuciłem 48 GB książki. Mam książek na Dropboxa, jeden Dropboxa mam też na telefonie, tak więc sobie będę mógł w jakichś podróży czy gdzieś tam słuchać jak będę potrzebował. No i tak w ogóle to za jakieś 30-29 minut jadę do szkoły.

matid25

#11 ·

Transcription

Witajcie. Co do spędzania wolnego czasu, to u mnie jest tak, że wszystko jest zależne od pogody. Jeżeli jest ciepło, temperatura dwadzieścia parę stopni, nie pada, nie leje, no to wtedy iPhone i rejestrator i jadę testować te dwa sprzęty w różnych dziwnych miejscach. Nagrywam rejestratorem, nagrywam iPhone'em i potem po prostu porównuję sobie mikrofony z tych dwóch sprzętów. Teraz jak pogoda dopisze, bo będę miał teraz kursy masażu, to w zasadzie nie będę zajęty, ale jeżeli po kursach masażu będzie pogoda dopisywać, to na przykład zamierzam się z tymi dwoma sprzętami gdzieś SKM-ką przejechać i potestować po prostu jak, co. Jeżeli mówimy o na przykład pogodzie brzydkiej, czyli zimno leje i w zimę śnieg, no to większość mojego wolnego czasu spędzam przy komputerze, ucząc się różnych programów, kombinując, no plus portale społecznościowe i tak to mniej więcej wygląda.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

lukasz1993258

#12 ·

Transcription

Za to ja ostatnio chciałem różnych audiobooków słuchać.

matid25

#13 ·

Transcription

Co do audiobooków to u mnie w ogóle jest ciekawa rzecz, bo jak jestem gdzieś w podróży, gdzieś jadę np. Warszawa, Kraków, Warszawa, Wrocław czy coś takiego, no to jak najbardziej audiobook wgrywam sobie na mp3 czy na coś tam i słucham. A jak jestem w domu, to w ogóle do audiobooka nie sięgnę. Robię zupełnie coś innego na komputerze, coś tam tu klikam, tu tam. Prędzej oglądam jakieś filmy na YouTube związane z ratownictwem medycznym albo coś takiego, ze strażą pożarną, jakieś tam różne filmiki, ale do audiobooka nie sięgnę, nie usiądę. A przychodzi gdzieś wyjazd, to audiobook jak najbardziej. To sobie coś tam wybieram, co chcę na podróż wziąć.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

DJGraco

#14 ·

Transcription

Co do spędzania wolnego czasu, to ja powiem w ten sposób, ja teraz zamierzam zabrać się do nasłuchów, do DXingów, jest lato, propagacja jest, podobno mają być podwyższone warunki propagacyjne, nie wiem kiedy, nie wiem jak, ale się wszystko będzie łapać. I ten, no sobie już, zamawiam sobie radio już do tego, tak więc myślę, że to spędzanie czasu z rodzinką i jakieś tam inne rzeczy, no tak więc pozdrawiam.

lukasz1993258

#15 ·

Transcription

No bo wiesz, Mateusz, jest tak, że w domu prędzej sobie jakieś tam zadanie znajdziesz, wyjdziesz się gdzieś przejść i ogólnie masz większe możliwości niż w pociągu. A w pociągu, no, musisz niestety siedzieć w jednym miejscu, no i tyle. Więc masz jakby mniejsze pole do manewru. No, do manewru. Tak.

Kosa12

#16 ·

Transcription

Witam serdecznie. Ja lubię w wolnym czasie czytać książki i na przykład rozmawiać ze znajomymi na Tiltoku czy Skype. Ogólnie ładnie, fajnie spędzać czas z moimi ziółami itd. No i różne, czytać różne rzeczy. No to tyle z moich ziół. Pozdrawiam.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

wojtas

#17 ·

1 likes
Transcription

Cześć, co do mojego czasu to zależy gdzie ja przebywam, egzystuję, bo jeśli jestem w domu i na razie tam będę przez długo, to Elten, muzyka, czasem moja, czasem czyjaś, wywiady niezmiennie, koncerty też niezmiennie, a jeśli jestem w internacie to lubię sobie podłączyć kompa przez głośnik bluetooth, połączyć go z głośnikiem i włączyć sobie muzykę z dysku, tam na przykład jakąś płytkę, jakiś album z dysku, który tam mam zgrany i sobie leci, jak jestem też w laskach to ja lubię strasznie sobie wyjść i się przejść gdzieś, bo to jest fajne, oczywiście jak jest pogoda, w ogóle jak jest pogoda teraz to zacząłem bardziej na dwór wychodzić gdzieś tam, a to gdzieś pójść, a to coś, no jakąś działkę na coś, jakiś rower czy coś, co jeszcze miałam powiedzieć, generalnie, kiedyś słuchałam audiobooków, tak częściej teraz jakoś nie słucham, czasem z kimś pogadam, czasem z kimś popiszę, czasem obejrzę sobie jakiś mecz dobry albo i nawet niedobry, odczuwałem, odczuwałem, Od czasu do czasów coś pogram, ale to naprawdę musi bardzo mi się nudzić. No, od czasu do czasu jeszcze posłucham sobie jakiegoś radia lub też poskanuję stacje jakieś, posłucham lub ponagrywam kasety. No i generalnie tak sobie ten wolny czas pływa, płynie i sobie leci.

strowbery

#18 ·

Transcription

No ja to jeszcze dodam, że do mojego wolnego czasu to ja na przykład lubię jeździć konno, trochę pośpiewać, ale cholernie się wstydzę, ale no jak coś to mogę coś tam potem wrzucić komuś na brief. Lubię sobie pograć w gry, a właśnie w gry. No i co jeszcze lubię? Czytać książki na pewno.

Bartek1

#19 ·

Transcription

Ja lubię w wolnym czasie chodzić na spacerze, czytać książki, oglądać jakieś dobre, chodząc obejrzeć na przykład, słuchać muzyki, no i być na e-ternie oczywiście przy komputerze. Zastanawiam się przy niej zawsze, z kim to wykorzystać. Bo ja moja sędzia jest seksualna.

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

strowbery

#20 ·

Transcription

No powiem ci Bartku, że możesz korzystać z teamtoka, to jest bardzo fajna sprawa. No a co do horrorów, to też lubię horrory. Najbardziej to laleczkę Chucky, nie wiem czy kojarzysz.

1 / 2 Next