Forum

Wasze tegoroczne plany Sylwestrowe

Forum mieszane

1 / 5 Next

lukasz1993258

#1 ·

Transcription

Witam Was w kolejnym wątku głosowym Z racji tego, że dzisiaj mamy środę 29 listopada a jutro już jest 30 listopada co za tym idzie powoli wielkimi krokami zbliża się Sylwester i moje pytanie jest takie co planujecie w tegorocznego Sylwestra? no ja zapewne jak co rok będę się gdzieś tam bawił nie wiem jeszcze gdzie ale na pewno coś się wymyśli w końcu to jest jakby nie patrzeć jedyna taka noc w roku gdzie można się naprawdę bardzo fajnie zabawić w miłym towarzystwie przywitać się zabawiać nowy rok i bawić się do białego rana a więc zostawiam Was z pytaniem co planujecie w tegorocznego Sylwestra? pozdrawiam Was i czekam na wiadomości w nowym powstałym przeze mnie wątku głosowym na Altenie

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lola

#2 ·

1 likes
Transcription

cóż ja planuję na Sylwestra no to tak planuję siedzieć w domu moi rodzice pewnie gdzieś pójdą no a ja zamierzam sobie siedzieć całą noc na TimToku z ludźmi rozmawiając no i to tak nie wiem czy nic się nie zmieni ale chyba raczej nie

"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

lukasz1993258

#3 ·

Transcription

A to pewnie też w domu jakaś obraza będzie, na pewno z takim znajomym, no i raczej tyle. Na tym toku nie siedzę, bo nie przepadam zbytnio za tym.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

dash

#4 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry bardzo w Radiu Dead Ja na Sylwestra Będę z tego co wiem w górach Na jakichś koncertach A jak wrócę to pewnie będę dzwonił po ludziach Mówiąc im wesołych świąt Świętej Sylwagonowej No i to chyba tyle

Ulotka, miouuuu!

lukasz1993258

#5 ·

Transcription

No też tak można, aczkolwiek ja nigdy w życiu nie byłem na żadnym koncercie na Sylwestrze. Zazwyczaj mój Sylwester polegał na tym, a że się słuchało najpierw gorącej setki w Radiu Eska, potem sylwestrowa imprezka, ale w trakcie tego jakieś tam coś się tam piło, potem Nowy Rok się przywitało z szampanem, z kim nastroju i z szampanem, a potem to się szarało do białego rana i dobrze było, więc podejrzewam, że w tym roku prawdopodobnie będzie to samo, aczkolwiek w tym roku na Sylwestrze będzie Krzysiek znany pod Klango jako, znaczy tutaj na Eltenie jako... ...dziesięki. No i mam nadzieję, że będzie bardzo, bardzo ciekawie. Także pozdrawiam wszystkich serdecznie.

wojtas

#6 ·

1 likes
Transcription

Witam, ja pewnie będę siedzieć w domu i sobie jakąś imprezę zrobię. W tamtym roku siedziałem sobie sam, znaczy gadałem na Tim Tohy i byłem sam na chacie, więc było fajnie. Tam, tam nawet, miałam gdzieś tam nagrania z telewizji, ale się zgubiły, więc nie mam ich, ale myślę, że będzie fajnie jak co Sylwestra.

longshoot

#7 ·

Transcription

nagrywam to jeszcze raz nagrywałem w nocy ale się nie nagrało tak więc nagrywam jeszcze raz ja zaraz będę spędzał w domu a co wyjdzie w trakcie to wyjdzie w trakcie oczywiście jakieś tam fireworks obowiązkowo o 12 i takie tam inne głupoty noc czyli spędzona w tym toku cała będzie i mówiłem jeszcze kraj mnie przestań nawalać do cholery w tą klawiaturę jak nagrywasz posty wiem że masz fajny mikrofon i tak dalej ale to jest denerwujące człowieku nie wiem czy masz jakiś ADHD czy coś ale to na jakąś nie wiem terapię iść czy coś sorry że tak się czepiam ale no ktoś musi to powiedzieć

lukasz1993258

#8 ·

Transcription

Ja na fajerwarki raczej też pójdę, tylko tak jak już tutaj wspomniałem, będzie tutaj mój znajomy, który przyjeżdża na święta nawet, będzie od 19 lutego, czyli Krzysiek, no i cóż, no powiem tylko tyle, że do Sylwestra już zostało 30 dni, więc powoli, stopniowo, można się szykować do małej imprezki, a właściwie co ja gadam, jakiej małej, dużej imprezki. No to tyle.

lukasz1993258

#9 ·

Transcription

Przepraszam, 19 grudnia, nie 19 lutego, zaszła pomyłka.

lwica

#10 ·

Transcription

Witajcie! Jako, że jest już sporo czasu po Sylwestrze, a do następnego Sylwestra jeszcze trochę zostało, to powiem, co ja robiłam. Ja sobie spędziłam Sylwestra z ciocią. Było bardzo sympatycznie. Poprzygotowałam sporo jedzenia z mamuśką na tę okazję. No i we dwie tak naprawdę siedziałyśmy przez całą noc oglądając daleko od naszych kiepskich, bo tak jakoś wyszło. No i ogólnie było bardzo sympatycznie. Cześć!

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

wojtas

#11 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry, ja dedykuje ten wpis Mietkowi, wiolinistowi, można sobie kiedyś tego posłucha, a dedykuje mu dlatego, że on będzie wiedział dlaczego. I ten, chciałam powiedzieć, że ja głównie w Sylwestra byłem właśnie w domu też i oglądałem telewizję, właśnie głównie zabawę sylwestrową w Katowice. I no, siedziałam sobie też przed komputerem, słuchałam trochę polskiego rapu, zarówno jak i tego psychorapu, jak i takiego troszkę bardziej ogarniętego. Freestyle'owałam sobie z DJ Centerem i gadałem jeszcze sobie z jedną osobką. Generalnie przesiedziałam sobie troszkę do czwartej, po czym następnego dnia wstałam późno i trzymałam się tak, jakbym nie spał bardzo długo, w ogóle tak wszystko robiłem powoli. Ale jest jeden plus, bo w nowy rok nagrałem refren do nuty, więc jakby progres jest, że tak powiem. I generalnie tak to sobie upłynęło w miłym gronie, przy miłym, w miłą atmosfera, dobro jedzenie, szampan oczywiście.

matid25

#12 ·

Transcription

Witajcie, ludzie się tu widzę, wypowiadają, to ja też się w sumie wypowiem. Pomimo, że do Sylwestra zostało 7 miesięcy, ale ja już plan mam. W tym roku spędzę Sylwestra z rodziną. Albo w domu, albo gdzieś tam, no ale na pewno z rodziną, dlatego że od 2012 do tego Sylwestra, czyli 17 na 18, spędzałem w Krakowie z znajomymi. Więc w końcu stwierdziłem, że trzeba zmienić coś i spędzić Sylwestra z rodziną.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

lukasz1993258

#13 ·

Transcription

To wygląda na to, że to jest twój pierwszy Sylwester od paru ładnych lat, który spędzisz chyba tutaj w Warszawie.

matid25

#14 ·

Transcription

Tak, dlatego że ostatni Sylwester, który w Warszawie spędzałem był 2011 na 2012. Później już do tego roku Kraków.

DJGraco

#15 ·

Transcription

Witam. Co do moich planów na Sylwestra, to powiem w ten sposób. Nie wiem jeszcze, za daleko jest. Ogólny plan jest taki, że będę je spędzał w domu, bo poprzednio Sylwestra spędzałem na statku. Mój ogo tacy, mój tato tam na statkach pracuje, ale zanosi się, że na tej Sylwestra będzie w domu, a nie w pracy. Nawet gdyby był w pracy, coś tak byśmy w domu spędzili, bo to już jest bodajże trzecie takie Sylwestro, czy jakoś tak.

Moonlight22

#16 ·

1 likes
Transcription

Ja jakoś tak specjalnie nie robię sobie jakichś planów na Sylwestra. Wiem, że będę w domu. Nie wiem, może jeszcze zaproszę koleżankę. Może nie, jeszcze nie wiem. Ale wiem, że będę sobie siedzieć w domu. A pewnie jakieś pomysły inne to mi przyjdą z czasem. Przecież jest jeszcze 3 miesiące, prawda? Z kawałkiem. Teraz mamy koniec września, prawda? 22 wrzesień. A Sylwester dopiero mamy. 22 wrzesień. 21 grudnia. I to bliżej już są moje urodziny. Bo za miesiąc z kawałkiem. No, tak. Zaraz, mogę tu. 52 dni. Tak, 54. Tak, 52 dni. Za 52 dni są moje urodziny. Ale do końca. Do Sylwestra to jest o wiele więcej. Więc ja jeszcze jako takich planów nie mam. Jeżeli jakieś mi się wezmą, zmienią. Że coś będę miała zaplanowanego. To postaram się to tu ogłosić. Dziękuję.

"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

lukasz1993258

#17 ·

Transcription

no pamiętam jak ten wątek tworzyłem rok temu a tu już w poniedziałek kolejny syrpester czas bardzo szybko leci kolejny rok już praktycznie za nami och tak no a ja w tym roku robię taką fajną domóweczkę tutaj będzie tutaj parę osób w tym między innymi mati25 i tegoroczny syrpester sylwester będzie bardzo bardzo fajny także życzę wam udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku dwa tysiące dziewiętnastego

Moonlight22

#18 ·

1 likes
Transcription

Zdziwiłam się, że już się tu wypowiadałam. A chciałam tak się bardzo barwnie wypowiedzieć, że będę siedzieć w domu. Za wcześnie sobie odebrałam tę szansę. Ale tak, będę siedzieć w domu. I zapewne z rodzicami będziemy oglądać jakieś tam te w telewizji. Tam na Polsacie, czy TVN-ie, czy tam na dwójce. I jeszcze nie wiem co.

"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

lukasz1993258

#19 ·

Transcription

Nie, no to my raczej będziemy coś tam puszczać chyba z komputera, bo co rok to samo jest w telewizji, więc to po jakimś czasie się robi dosyć takie nudne, moim zdaniem bynajmniej.

matid25

#20 ·

Transcription

Dokładnie w tym roku będę u użytkownika lukas7993258 To jest pierwszy mój Sylwester, który spędzam w Warszawie, gdyż ostatniego Sylwestra w Warszawie spędziłem z 2011 na 2012. Czyli 6 lat zawsze spędzałem Sylwestra w Krakowie. A ten Sylwester jest pierwszy, który spędzę w Warszawie. ...

1 / 5 Next