Forum

Wasze tegoroczne plany Sylwestrowe

Forum mieszane

Previous 2 / 5 Next

matid25

#21 ·

Transcription

Dokładnie jest to samo co roku w tej telewizji, więc lepiej coś sobie włączyć z komputera. No i oczywiście nie zabraknie o północy nagrywania petard, które pojawią się tutaj na blogu. Może i coś nawet pojawi się na forum, jeżeli odpowiednio to obrobię, to coś też pojawi się tutaj na forum z Sylwestra.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

lukasz1993258

#22 ·

Transcription

Czuję, że Tegoroczny Sylwester Tegoroczny Sylwester będzie Jedyny w swoim rodzaju I bardzo, bardzo wyjątkowy No

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#23 ·

Transcription

18 czerwca 2018 roku powiedziałem, że jeszcze nie wiem jak będę spędzać Sylwesterze najprawdopodobniej w domu. No i to najprawdopodobniej w domu stało się rzeczywistością, bo będę spędzać Sylwestra najprawdopodobniej w domu, czyli już teraz prawdopodobnie w domu. I z całą pewnością, bo mój tata, ponieważ mój tata będzie w domu na Sylwestra, a właściwie już jest w domu, wrócił z pracy wczoraj, więc w czwartek wrócił, więc w poniedziałek czy we wtorek, ja to już nie wiem, ale no będziemy świętować, będą fajerwerki itp.

lukasz1993258

#24 ·

Transcription

No to fajnie, że taki Sylwester będziesz mieć Lepiej, że masz taki Sylwester Niż szczerze jakbyś nie miał żadnego Sylwestra Takie jest moje osobiste zdanie Tak jak mówiłem, ja też będę Sylwestra spędzał W bardzo miłym gronie I cieszę się Bo przynajmniej nie będę sam W tegorocznego Sylwestra A to jest dla mnie Osobiście bardzo duży plus

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

djsenter

#25 ·

Transcription

Będziemy w domu, ale w rodzinnym gronie, więc nie jest źle, naprawdę będzie fajnie.

Senter San

Kosa12

#26 ·

Transcription

Witam serdecznie, to ja się też tu nagram, ja akurat Sylwestra spędzam w domu, nie wyjeżdżam nigdzie, bo stwierdziłem, że Sylwestra lepiej spędzić w domu niż gdzieś tam wyjechać do kogoś, bo wolę swoim rodzinnym gronie.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

wojtas

#27 ·

1 likes
Transcription

Mój Sylwester nie w domu, tylko tym razem w większym gronie, a co do nagrań petard, no to jako że ja sobie nabyłam rejestrator, to też moje nagranie się gdzieś pojawią.

djsenter

#28 ·

Transcription

Mam nagranie 2.16 na 2.17 jaka tak jest, tylko ono chyba jest trochę przestorowane z tego względu, że nagrywałem na takim pewnym trybie na mikrofonie, który no fajnie nagrywa, ale jakiś dziwny przester tworzy, a ja nie ściszę Mike'a, bo nie miałem zbytnio czasu, wszystko zapóźniło się, zaczęło cieszyć, ale ogólnie myślę, że w tym roku może coś się uda nagrać, jeżeli będą strzelali dobrze.

Senter San

dash

#29 ·

1 likes
Transcription

Dwa lata temu spędziłem Sylwestra w górach, w tym roku zaprosiła nas siostra, więc tego również spędzę poza domem, ale biorę laptopa, co by mieć dostęp i konwersacje móc prowadzić.

Ulotka, miouuuu!

dash

#30 ·

1 likes
Transcription

I również mam jakieś nagranie, które niestety również jest trochę przesterowane, ale w tym roku wezmę sprzęt i nagram, chociaż w tej okolicy pewnie nie będzie prawie wcale petard.

Ulotka, miouuuu!

lukasz1993258

#31 ·

Transcription

Fajnie sylwester w górach. Fajnego musieliśmy mieć sylwestra. Ja zawsze chciałem sylwestra spędzić w górach.

matid25

#32 ·

Transcription

Przepraszam za ten fan-start, ale coś mi się źle nagrało, nie chcę sobie wyśleć, co do Sylwestra ja mam różne nagrania z fajerwerków, tutaj niektóre na blogu są publikowane. Oczywiście z tego Sylwestra też, nie no, że będą fajerwerki, to jeszcze będą jakieś inne nagrania, może tam coś się ponagrywa, ogółem z imprezy jakiś taki wpis Sylwestrowy będzie, zobaczymy jak się w ogóle to uda, jeżeli raz, że mi baterie nie padną, a dwa, czy mi starczy karty, bo zobaczymy, czy będę o niej pusem czy zoomem, ale na pewno coś będzie. W ogóle kiedyś nagrywałem jeszcze na kasetach. Nagrania z Sylwestra, ale te nagrania niestety się potraciły. Kiedyś coś, kiedyś nawet próbowałem, mieszkałem w Skarze w Małopolskim, kręcić na YouTubie pokaz fajerwerków, jak strzelali w mieście, no ale niestety kolega powiedział, że nie za bardzo mi to wyszło. A więc jutro Sylwester, impreza mniej więcej gdzieś na godzinę 18-19. No i trzeba będzie chyba wypić kawę, dlatego, że ja ostatnio chodzę spać o 1.30, więc trzeba będzie wypić sobie w nocy jakąś kawę, żeby do rana wytrzymać.

lwica

#33 ·

Transcription

Dzień dobry, ja w tym roku idę na tak zwany poligon darcia japy. Zapytacie mnie, o co w tym chodzi? A no, są sobie warsztaty, na których uczymy się improwizacji głosem, na które chodzi moja mama. I rzeczywiście, jak parę osób zaczyna improwizować naraz, to to jest jedno wielkie darcie japy. Pan, który to prowadzi, zaproponował, że zrobimy sobie takie sylwestrowe spotkanko, będzie karaoke, będą kalambury i w ogóle, więc będzie bardzo sympatycznie, mam nadzieję. A ze mną idzie moja Kinga, mama i Kingi chłopak. Pozdrawiam was bardzo serdecznie. Cześć.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

lukasz1993258

#34 ·

Transcription

No i witam was mili państwo ponownie, dzisiaj już mamy 20 grudnia 2019 roku Także do końca tego roku zostało 12 dni, właściwie 13, bo do Sylwestra zostało 12 dni, a do końca roku zostało 13 Oczywiście, więc no co, mogę wam powiedzieć, że tegoroczny Sylwester będzie pierwszym Sylwestrem od paru lat, którego nie spędzam w Warszawie Bo od 2015 roku spędzałem każdego Sylwestra w Warszawie, tak teraz w tym roku Sylwester będzie W Tarnowie, czyli tutaj, gdzie obecnie się znajduję I na tym Sylwestrze będzie parę osób, bo to jest Sylwester u użytkowniczki Gabi Więc no będę ja, będzie użytkownik MatiD25 Marcin Zer Użytkowniczka OnikuSylwinka No i taki nasz jeszcze jeden znajomy Który ma nick Alex No i będzie jeszcze moja Partnerka Madzia No i chyba tyle Nie wiem, czy kogoś pominąłem, czy nie Mam nadzieję, że nie Ale tak jak mówię Tegoroczny Sylwester jest pierwszym Sylwestrem od paru dobrych lat, którego nie spędzam w Warszawie Także jak na razie tyle I życzę Wam miłych przygotowań do tegorocznego Sylwestra

wojtas

#35 ·

1 likes
Transcription

Sylwester w domu sobie coś wykminię generalnie mój Sylwester zawsze jest jednym wielkim spontanem i zawsze jest to dzień, w którym zawsze jest to dzień, który potem uznaję za udany co jeszcze chciałem wam przekazać generalnie chciałem wam opowiedzieć o Sylwestrze którego kiedyś spędziłem na Team Talku w 2016 właśnie ja myślę, że tutaj parę osób też powie że to był niezapomniany Sylwester Jezu, co tam się działo na starym NVPSie, to był dramat no generalnie jak ktoś ma jakieś wspomnienia z Sylwestra internetowego nawet, bo jakby to według mnie też jest sposób imprezy, bo jednak jeśli się odpowiednio zorganizuje to dałoby się pod tym się bawić no także tyle chyba ode mnie, bo nie wyprodukuję nic z sylwetka i dobranoc

lukasz1993258

#36 ·

Transcription

Ale przynajmniej, jakby to powiedzieć, miałeś dosyć ciekawego, intensywnego Sylwester w 2016. To nieźle. No ale tutaj jedną rzecz mogę bez wahania potwierdzić, że najlepszy jest faktycznie Sylwester taki na spontana. To akurat jest najlepszy. No a przypominam Wam, że do Sylwestra zostało 9 dni, a do Nowego Roku zostało 10 dni. Także już czas powoli się szykować na Sylwestra.

wojtas

#37 ·

1 likes
Transcription

No, tam się działo, naprawdę, jezu, nie, nie, to był dramat, co oni tam wszyscy gadali, co w ogóle byśmy tam odwalali, kiedyś właśnie, jak mówiłem, miałem nagrania z telewizji jeszcze, ten, ale mi dysk padł tam jakiś parę lat temu i po prostu nie mam, no, także tyle w sumie, bo tak.

lukasz1993258

#38 ·

Transcription

to na przykład u mnie w Sylwestra 2017-2018 była taka sytuacja, że spędzałem go z kolegą i kupiliśmy chyba 10 piw, to były bodajże Tatry i po 5 piw na każdego a do tego kupiliśmy po flaszce na łeb i chyba kupowaliśmy jakiegoś szampana tylko, że... już dokładnie nie pamiętam, ale chyba tak było bo pamiętam, że akurat... bo wszystko kupowaliśmy dzień przed Sylwestra, to był 30 grudnia 2017 rok bo jeszcze wtedy właśnie byliśmy w Arkadii, co kupiłem sobie ten głośnik no w każdym bądź razie kupiliśmy to, co kupiliśmy no i zaczęliśmy w Sylwestra szaleć no i... no ja aż tak dużo z tego Sylwestra nie pamiętam generalnie mało co pamiętam w każdym razie... zasnąłem grubo, grubo przed nowym rokiem ale pamiętam, że wypiłem tych 5 piw i zabrałem się za flaszkę do tego, że ja flaszkę owszem piłem, ale z przepitką bo ja flaszki takiej zwykłej, czyli ja wódki bez przepitki to za bardzo nie piję no w każdym bądź razie była taka sytuacja, że... no trochę tej flaszki poszło, no bo tak jak wspomniałem ja i kolega mieliśmy po flaszce na łeb no i była taka akcja, że kolega już był grubo, grubo podcięty no i z tego co ja pamiętam, właściwie ostatnia rzecz, jaka mi utkwiła w pamięci to było to, jak kolega darł się przez balkon o coś no a potem po prostu usnąłem nagle no film się urwał i to było grubo przed 23 no i się nagle ocknąłem gdzieś tak... była 8-9 godzina dnia następnego czyli to już był pierwszy styczniów no i okazało się, że kolega po prostu miał buty na balkonie i on ich szykał przez pół dnia, a one były na balkonie więc ja tam nie wiem co on robił

lukasz1993258

#39 ·

Transcription

Dodam jeszcze tyle, że chyba z 2 albo 3 Sylwestra, z 3 Sylwestrów miałem takie, że nowego roku nie pamiętam w ogóle, bo usypiałem zawsze. A rok temu to już pamiętam rok, znaczy nowy rok.

matid25

#40 ·

Transcription

To mi się w sumie nigdy nie zdarzyło, żebym nie pamiętał Sylwestra czy Nowego Roku. Mój rekord wstania, a propos na Nowy Rok, to w sumie głównie to wstałem około 9-10, bo tak szło się 1-2, a mój rekord był 2016-17, bo wstałem dopiero o 16 w Nowy Rok. Ale tak to w sumie nigdy jakoś tak się mi nie zdarzyło, że nie pamiętałem Nowego Roku czy coś takiego, czy Sylwestra. W sumie w tym roku będzie Sylwester też bardzo spokojny, gdyż my z użytkownikiem Marcin007 musimy pierwszego wrócić do Krakowa, gdyż on drugiego do pracy, więc głównie będę się skupiał na tym, żeby spróbować jakoś nagrać fajerwerki w różnych możliwych kombinacjach, czyli H2N, Olympus binauralny i na przykład H1N wbudowane. H2N wbudowane, H1N wbudowane i Olympus binauralny. Będę się skupiał na tym, żeby głównie jakoś to wystyrować i to ustawić, bo chcę porównać sobie 3 możliwe kombinacje. A co do picia, no to może 1 drink, w ostateczności 2, a więcej nie, żeby normalnie być wypoczętym czy tam niewypoczętym. A co do picia, no to może 1 drink, w ostateczności 2, a więcej nie, żeby normalnie być wypoczętym czy tam niewypoczętym. Ale wreszcie go wypić kawę czy tam energetykę i spokojnie sobie do Krakowa wrócić.

Previous 2 / 5 Next