[nieaktualne] Decyzja w sprawie dalszego Rozwoju
Back to Archiwum Eltena#201 violinist Archived
co jeszcze mnie w tym dniud dzisiaj zaskoczy?
#202 iskierka1983 Archived
Moje zielone oczy. :p
#203 nuno69
Pochodze z Marsa
#204 iskierka1983 Archived
A ja z wenus.
:p
#205 Julitka
Choroba, może macie rację? :D Pajper, przyznaj się... Chociaż, biorąc pod uwagę Amazona, musiałbyś teraz żałować tego kroku! :p :D
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#206 papierek
przecież mówiłem wam, że to ja. miałem wpłacić na icc 2019, ale zatrzymałem, bo wiedziałem, że kasa się przyda. Ale wyczekałem na taki moment, aż będziecie wszyscy narzekać, podkręcić atmosferę i dopiero. chciałem 30 grudnia, ale bałem się o wasze serca i odbpływ przedwczesny userów. :P
#207 balteam
Ehh Papierek, dlaczego ty mówisz tylko półprawdę? Przecież ja ci zrobiłem przelew 2 tygodnie temu i powiedziałem żebyś w wolnej chwili przelał na zbiórkę, bo mi się nie chce bawić z tą stroną.
Czyli niby ty przelałeś, ale moje ciężko zarobione pieniądze.
Za to nie mówienie całej prawdy zwróć mi teraz przelew. Jak zwrócisz to pokażę tu na forum i przyznam, że to ty wpłaciłeś na Eltena.
#208 daszekmdn
Ludzie, a moze troche powagi co? To już jest żałosne...
#209 Zuzler
Uspokój się Daszek :D
Ale tak serio czy to jest ważne?
#210 dariusz.1991 Archived
Ja pierdolę. Ktoś wpłacił taką kwotę a i tak ludzie marudzą.
#211 Julitka
@Dariusz Nie marudzą już, chyba że masz na myśli ostatni post.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#212 balteam
Po prostu trzeba wyciągnąć wnioski i raczej nastawiać się, że niekoniecznie ktoś za rok taką sumkę wpłaci i coś z tym zrobić. oczekiwanie takiej hojności jest chyba średnio dobre;P
#213 Agata.d
Muszę się z tym zgodzić.
--Cytat (balteam):
Po prostu trzeba wyciągnąć wnioski i raczej nastawiać się, że niekoniecznie ktoś za rok taką sumkę wpłaci i coś z tym zrobić. oczekiwanie takiej hojności jest chyba średnio dobre;P
--Koniec cytatu
#214 Zuzler
Ostatni post był mój. I nie ogarniam co w nim widzisz Julitko takiego.
#215 Elanor
Wiecie co? Całkiem możliwe, że ten kto wpłacił to czyta i zaczyna żałować. Czas najwyższy się ogarnąć i pomyśleć, co w przyszłym roku. Bo cuda dwa razy zwykle się nie zdarzają.
#216 nuno69
Żadko masz rację Elanor ale teraz ci się udało
#217 Julitka
Nie @Zuzler, nie o Ciebie chodziło. Dobrze, Kochani, trzeba tę rzecz skończyć. Anonimowe słońce pomogło uratować Eltena, zdjęło z serduch jeden z kamieni, jest świetnie! Jeszcze raz dzięki, Anonimie!
#218 Zuzler
No raczej, teraz trzeba się tylko zastanowić czy jest coś, co sprawi, że w przyszłym roku użytkownicy dadzą radę sami, a wkład tej dobrej duszyczki nie będzie decydował o być lub nie być projektu.