firefox, do wszystkiego, google chrom do facebooka bo się nie muli, internet explorer awaryjnie, gdy nie ma w ogule żadnej innej, i orginalnej androidowej _
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
witam! oj dawno mnie tu nie było. ja na komputerze urzywam firefox, a na androida również , jak jeden z moich poprzedników inaff browser. pozdrowionka.
Sygnatura:
Cis najzieleńszy jest zimą; ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Ja tam tego google chrome nie używam, a to z tej prostej przyczyny, że na starcie w mozilli otwierają mi się jakieś dziwne strony, a w google chrome jak na przykład wpiszę słynne "youtube", to mi włącza jakieś filmiki do obejrzenia z tej, powiedzmy, gazety, która jest otwarta i nie wiem, jakto zrobić, żeby mi się to nie otwierało.
Używam firefox i czasem google. Ale właśnie mam ten sam problem że po otwarciu firefoxa otwiera się mnóstwo jakichś dziwnych stron, reklam i nie wiem co zrobić żeby się nie otwierały. Używam też explorera, ale jest ten sam problem.
Witam ja też mam taki sam problem. Włanczają mi się dziwne strony nie z reklamami lecz z grami lub grami chazardowymi. Gdy chce posłuchać muzyki z youtube to też przenosi mnie na dziwne strony, na google hrome nie mam takiego problemu. Ruwnież na internecie też są takie problemy.. Nie wiem czym jest to spowodowane.
1. Mam adblocka i nie potrzebowałem osoby widzącej 2. Chyba nie wiesz, co to jest adwcleaner. To nie jest coś takiego, jak adblock. To program, który oczyzcza Firefoxa ze śmieci, które się w nim zainstalowały, jak strony reklamowe, różne samo-uruchamiające się gry etc. Adblock ukrywa te strony, ale Firefox i tak będzie wolniejszy, bo strony te nie znikają z pamięci, po prostu są ukryte. Adwcleaner to nie dodatek, to program, który uruchamiasz, każesz mu oczyścić Firefoxa i gotowe, koniec pracy. Na prawdę polecam. PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
This site uses cookies to enhance your experience.