Oprogramowanie

przeglądarki

Założony przez piotrk77 226 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Strona 1 z 12

witam
piszcie tu jakich przeglądarek używacie ido czego _

#2 1 polubienie

Firefox, googlehrome i Safari na Iphonie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#3 1 polubienie

firefox, do wszystkiego, google chrom do facebooka bo się nie muli, internet explorer awaryjnie, gdy nie ma w ogule żadnej innej, i orginalnej androidowej _
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

a oto mojalita
seamonkey do wszyskiego na windows,
I nav browser urzywam na androidzie. _
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

witam
ja używam firefoxa a do youtua google hroma

#6 1 polubienie

witam! oj dawno mnie tu nie było. ja na komputerze urzywam firefox, a na androida również , jak jeden z moich poprzedników inaff browser. pozdrowionka.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

Elo, ja używam firefoksa w lapsie, a w telefonie rzadko korzystam z neta.

witam
używałem też seamonkey i opery

Ja mam jakieś wątpliwości co do opery. Nie jest ona partacka?

nie wiem
ale google hrom jakoś mi lepiej pasuje

Ja tam tego google chrome nie używam, a to z tej prostej przyczyny, że na starcie w mozilli otwierają mi się jakieś dziwne strony, a w google chrome jak na przykład wpiszę słynne "youtube", to mi włącza jakieś filmiki do obejrzenia z tej, powiedzmy, gazety, która jest otwarta i nie wiem, jakto zrobić, żeby mi się to nie otwierało.

Ja używam firefoxa do przeglądania wszystkich stron internetowych. :P

#13 1 polubienie

Firefox, na androidzie domyślna, na iOSie safari
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Używam firefox i czasem google. Ale właśnie mam ten sam problem że po otwarciu firefoxa otwiera się mnóstwo jakichś dziwnych stron, reklam i nie wiem co zrobić żeby się nie otwierały. Używam też explorera, ale jest ten sam problem.
Слава Україні! Sława Ukraini!

#15 1 polubienie

Pobierz sobie ADW Cleaner
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#16 1 polubienie

ja mam atblocka i wszystko jest okej. Czasem jakaś reklama wyskoczy, ale bardzo żadko.

Witam ja też mam taki sam problem. Włanczają mi się dziwne strony nie z reklamami lecz z grami lub grami chazardowymi. Gdy chce posłuchać muzyki z youtube to też przenosi mnie na dziwne strony, na google hrome nie mam takiego problemu. Ruwnież na internecie też są takie problemy.. Nie wiem czym jest to spowodowane.

#18 1 polubienie

Mnuuuuustwo śmieci. @nuno69 ma rację, spróbujcie adwcleanera.

PZDR
DP
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#19 1 polubienie

Aaaa tam adwn cleaner, shit! Lepiej atblocka, to lepsza ochrona. Do nieg ojednak trzeba osoby widzącej aby wam go ustawiła.

#20 1 polubienie

1. Mam adblocka i nie potrzebowałem osoby widzącej
2. Chyba nie wiesz, co to jest adwcleaner. To nie jest coś takiego, jak adblock. To program, który oczyzcza Firefoxa ze śmieci, które się w nim zainstalowały, jak strony reklamowe, różne samo-uruchamiające się gry etc. Adblock ukrywa te strony, ale Firefox i tak będzie wolniejszy, bo strony te nie znikają z pamięci, po prostu są ukryte. Adwcleaner to nie dodatek, to program, który uruchamiasz, każesz mu oczyścić Firefoxa i gotowe, koniec pracy.
Na prawdę polecam.
PZDR
DP
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.