Iné

Kazety a CD

Started by msuchy 4 posts last post 6 years ago

Ahoj. Tady můžete psát, jaké skupiny nebo zpěváky jste měli na kazetách a CD a možná ještě máte. Moje mamka někdy v půlce devadesátých let jela na nějaký zájezd do Polska a tam koupila několik kazet s taneční hudbou. Určitě to byli 2 unlimited, Culture beat, Fun factory, možná Max, Masterboy, Twenty 4 seven a to bylo asi všechno. A ještě někdy v hudebninách v Brněnské knihovně půjčila CD s Queeny a přehrála na kazetu. Z CD jsme měli AC-DC, Motorhead, One halen, nějaké skladby od Mozarta a ještě se později u nás objevilo CD s vánočními koledami a asi dvě CD s nějakými operami.

jeeej to je dobré toto. Môj otec doniesol z Polska kazety kde bolo okrem iného Modern talking, bolo to asi v roku 1990. na cd mám už len také skupiny, ktoré som si napalovala, napr. Enya.
Lenka

Fu tak mam strašne vela kaziet napr moden talkink alebo szizi keč alebo rokset a depeš.
Dalo by sa velmi vela hovoriť o hudbe čo mame doma.

ja mám na kazetách aj také albumy, ktoré sa nedajú zohnať na internete, napríklad slovenský gospel. rozmýšľam, že si ich konečne digitalizujem do počítača a zavesím na ulozto. bol by to veľký prínos, lebo poznám ľudí čo takéto piesne hľadajú.
Lenka