Ahoj. Tady můžete psát, jaké skupiny nebo zpěváky jste měli na kazetách a CD a možná ještě máte. Moje mamka někdy v půlce devadesátých let jela na nějaký zájezd do Polska a tam koupila několik kazet s taneční hudbou. Určitě to byli 2 unlimited, Culture beat, Fun factory, možná Max, Masterboy, Twenty 4 seven a to bylo asi všechno. A ještě někdy v hudebninách v Brněnské knihovně půjčila CD s Queeny a přehrála na kazetu. Z CD jsme měli AC-DC, Motorhead, One halen, nějaké skladby od Mozarta a ještě se později u nás objevilo CD s vánočními koledami a asi dvě CD s nějakými operami.
jeeej to je dobré toto. Môj otec doniesol z Polska kazety kde bolo okrem iného Modern talking, bolo to asi v roku 1990. na cd mám už len také skupiny, ktoré som si napalovala, napr. Enya.
ja mám na kazetách aj také albumy, ktoré sa nedajú zohnať na internete, napríklad slovenský gospel. rozmýšľam, že si ich konečne digitalizujem do počítača a zavesím na ulozto. bol by to veľký prínos, lebo poznám ľudí čo takéto piesne hľadajú.
Lenka
This site uses cookies to enhance your experience.