Gumy balonowe wspomnienie i pytanie
Back to Inne#41 misiek
W Polsce też.
#42 MarOlk
Były, były. A te hipersuperkwaśne gumy Center Shock? Aż zęby bolą na samo wspomnienie... Z wczesnego dzieciństwa pamiętam jeszcze jakieś gumy z żółwiami ninja, w których opakowaniach były miniaturki banknotów różnych zagranicznych walut.
#43 Zuzler
Shocki! O jeny, pyszne były!
#44 misiek
Zajebiste były.
-- (MarOlk):
Były, były. A te hipersuperkwaśne gumy Center Shock? Aż zęby bolą na samo wspomnienie... Z wczesnego dzieciństwa pamiętam jeszcze jakieś gumy z żółwiami ninja, w których opakowaniach były miniaturki banknotów różnych zagranicznych walut.
--
#45 magmar Archived
Gumy Center Shock również pamiętam.
A czy ktoś posiadał album do zbierania naklejek?
Mnie się na tzw. fali udało.
Wszystkie koleżanki zbierały więc i mnie się udzieliło.
-- (MarOlk):
--
#46 MarOlk
Tych albumów było od jasnej cholery, zależy jakie gumy. We wczesnej podstawówce królowały te z gatunku He-Manów i innych superbohaterów. Były też chyba z lalkami Barbie czy podobnymi.
#47 magmar Archived
I trzeba było zebrać całą kolekcję.
#48 MarOlk
Zebrać jak zebrać. Niby po wyklejeniu całego albumu coś się dostawało, ale podejrzewam, że raczej nikomu się ta sztuka nie udała.
#49 daszekmdn
Gumy Shock dalej są.
#50 ewelinka
Też je lubiłam i oczywiście wycofane.
#51 ewelinka
Jeszcze były g umy dunkin z takimi figurkami, potocznie nazywanymi szokisy. Mam te figurki do dziś.