Transcription
Witaj MatiD25. Ja Ci powiem tak, że jeżeli chodzi o ten zegarek, to ja coś na temat tego zegarka słyszałem.
Tak szczerze powiedziawszy, piąte przez dziesiąte, ale fakt faktem coś tam słyszałem.
Co prawda nigdy go nie miałem w ręku, więc nie wiem do końca, jak to wygląda.
Owszem, słyszałem, że można przez niego rozmawiać, słyszałem, że można odpisywać, ale tak dobitnie, zbytnio, szczerze powiedziawszy, nie wiem, jak to działa.
Jak mam być szczery, to raczej prędko się nie dowiem, jak to działa.
Chociaż jakbym miał taką możliwość, to bym sobie to chętnie zrozumiał.
Nie potestował, ale tak fakt faktem o tym zegarku właśnie słyszałem.
No i szczerze powiedziawszy, jestem nim zaciekawiony, no bo to ciekawa rzecz jest, z tego co słyszę.
No ale mi chyba pozostanie jeszcze, przepraszam, pozostanie mi jeszcze bardzo długo czekać.
Jak będę miał...
...taką sposobność.
Natomiast ja się tutaj odniosę do innej rzeczy poruszonej przez ciebie.
Otóż ja na przykład, jak gdzieś idę ulicą, czy idę gdziekolwiek, czy idę cokolwiek załatwić, czy no nie wiem, jestem po prostu na dworze, bo tak, no to zawsze mam przy sobie słuchawkę Bluetooth.
Właśnie dlatego, że jak na przykład...
...nie wiem, przykładowo ktoś zadzwoni, to po pierwsze też nie muszę wyjmować telefonu, a po drugie nie chce mi się go trzymać przy uchu, więc jak mam słuchawkę w uchu, no to jest to dla mnie jak najbardziej, najlepsze, przepraszam, udogodnienie, gdyż po prostu jak telefon mam schowany w saszetce, no to w tym wypadku tylko ktoś do mnie dzwoni, no i klikam w słuchawce, no i słucham.
Znaczy rozmawiam, tak?
Więc tutaj też jest takie jakieś udogodnienie.
Nie wiem, tylko jakby zegarek ten sobie poradził też z słuchawką Bluetooth.
To by było ciekawe doświadczenie, szczerze powiedziawszy.
No ja póki co nie mam żadnych ciekawych aplikacji do iPhone'a, żeby wam pokazać.
Chyba, że jeszcze wy jakieś znacie, no to...
Możecie tutaj śmiało powiedzieć o tych aplikacjach, bo nie ukrywam, fajnie byłoby ten wątek troszkę odświeżyć, po tylu latach.
Także ja na razie kończę, pozdrawiam i życzę miłego sobotniego, no praktycznie już prawie niedługo będzie popołudnia.