Forum

Wspominamy Klango

Forum mieszane

Poprzednia 9 / 13 Next

Syntezator

#161 ·

Transcription

oj Łukaszu Łukaszu ty to lubisz się rozgadać nie ma co jako że jeszcze nie śpię odniosę się do twojego długiego postu co do tego podcastu oj nie wiem czy jest to do końca dobre źródło informacji o klanko 3 beta pokazuje ono tylko jak byłem niedoświadczony i jak młody i dzisiaj słuchając tego mogę wyłącznie się uśmiechnąć jeżeli komuś kiedykolwiek ten podcast w czymś pomógł to to bardzo dobrze chociaż wątpię bo ani za bardzo koncepcji ani specjalnego przygotowania do niego nie miałem i nie przeprowadzałem no ale cóż w wieku 13 lat chodziło tylko o to żeby się pokazać i gdzieś swój ślad zostawić a co do DJ Łukasza to z nim to była jeszcze inna historia bo swego czasu chciałem rozpocząć swój własny podcast tak zwany IC podcast czyli podcast informatyczny w większości poświęcony technologiom dla niewidomych i z nim to właśnie z DJ Łukaszem recenzowaliśmy a przynajmniej próbowaliśmy nagrać podcast o klanko 3 beta gdzie to prawdopodobnie jest do znalezienia albo ktoś był zainteresowany to mogę podesłać bo sam tego nigdzie nie archiwizuję no bo w sumie po co archive.org wystarczająco dobrze utrwaliła ten ślad mojej aktywności to co popełniłem więc można to myślę znaleźć no to w sumie tylko tyle w kwali sprostowania ja też będę jutro jak mówiłem do samego końca do 12 i kiedy klanko powie mi nie mogę się połączyć z serwerem uznam że to już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni możemy iść do jutena cześć

lukasz1993258

#162 ·

Transcription

Możesz mi to podesłać, bo ja sobie tego z wielką przyjemnością posłucham, bo jednak ja uważam, że te tyfry podcasty, które ty nagrywałeś w wieku 13 lat w jakimś stopniu nie były byle jakie, bo tam w miarę swoich możliwości starałeś się każdą jedną funkcję w miarę swoich możliwości pokazać, opisać jako tako, nie wychodziło ci to źle naprawdę, tak, natomiast co do mnie to ja jestem osobą, która bardzo lubi się rozgadywać, dlatego właściwie jest forum głosowe, żeby móc rozmawiać, żeby móc się wreszcie komuś ogólnie wygadać przede wszystkim. Ja tak uważam, no bo w sumie generalnie od tego forum głosowe służy, staram się w miarę możliwości gadać z sensem, chociaż no nie zawsze mi to może wychodzić, bo jestem osobą taką, że ma czasami problemy z złożeniem pewnych zdań w całość, aczkolwiek no staram się jakoś w jakiś sposób to w miarę możliwości nadrobić, aczkolwiek wiadomo, że nie zawsze mi to może wyjść i może być z tym... różnie tak naprawdę w moim przypadku, ale zawsze fora głosowe, czy to na kręgu, czy tutaj uważałem za bardzo dobrą opcję, bo bądź co bądź jednak jestem osobą, która zdarza się, że robi dużo błędów w pisowni i ja jestem w stanie się do tego wprost przyznać, niestety tak już mam, nie wiem dlaczego tak jest, ale tak już mam bez względu na to, bo pamiętam, że kiedyś pisałem w miarę dobrze, ale to były dawne czasy, mieszę zresztą o to. W każdym bądź razie, tak jak wspomniałem, ja byłbym zainteresowany tym podcastem odnośnie kręgu czetu, zawsze to dołożę do jakichś tam wspomnień odnośnie kręgu, właśnie w tym momencie mam zamiar zaraz sobie wejść w... ...tyfropodcast i pobrać sobie jeszcze jeden odcinek odnośnie kręgu, który tutaj prowadził Tomasz Bielecki, właśnie to jest na temat kręgu 2, drugi właśnie odcinek z twoim udziałem mam zamiar pobrać i jeszcze będę pobierał audycję odnośnie kręgu, która była przeprowadzona w roku 2000... ...podajże 11, jeśli się nie mylę. ...coś takiego, ponieważ uznałem, że utworzę sobie taki jeden duży folder odnośnie kręgu, który będzie zabierał dosłownie wszystko, co jest związane z kręgu, począwszy od kręgu w wersji 1.31 z grami, skończywszy na ostatniej wersji kręgu, która jest obecnie, czyli 3.31. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i jeżeli będzie możliwość, to i fora głosowe i tak sobie planuję, żeby sobie jeden taki duży folder zrobić, oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i jeśli będzie możliwość, to i fora głosowe i tak sobie planuję, żeby sobie jeden taki duży folder zrobić, oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i jeśli będzie możliwość, to i fora głosowe i tak sobie planuję, żeby sobie jeden taki duży folder zrobić, oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z. ...i tak właśnie chcę to sobie uzbierać w jednym wielkim pliku, chcę tam mieć wszystkie fora tekstowe i oczywiście tylko poświęcony właśnie całemu projektowi Klango od A do Z.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#163 ·

Transcription

Słuchajcie, jest czwarta rano, do wyłączenia serwerów w Klango pozostało 8 godzin i 1 minuta.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#164 ·

Transcription

A więc witam Was w kolejnym moim jakże fajnym wpisie. Wstałem wcześniej, jednak cudem się obudziłem po dziewiątej, więc mamy równą godzinę dziesiątą. Do wyłączenia serwerów Klango zostały tylko dwie godziny, więc przez te dwie godziny ci, którzy chcą, mogą jeszcze pobrać ze strony klango.net archiwa ze swoimi danymi. I zgodnie z moją wczorajszą, a raczej z moją zapowiedzią, która była o czwartej rano, wiem to może być śmieszne, ale dzisiaj jest taki dzień, jaki jest. Mimo, że to jest smutny dzień, jednak jest to w jakiś sposób historyczna data. Tak jak wczoraj wspomniałem, że tak powiem, właściwie przepraszam, o czwartej rano, kontem Artur. Zacząłem historię z Klango i teraz kontem Artur z laptopa, który właśnie przed chwilą przemówił do mnie ludzkim głosem, że tak powiem. Chcę tą historię, no z niezwłasnej przyczyny i przede wszystkim z niewłasnej woli zakończyć. Więc ja zgodnie tutaj z zapowiedzią chcę jeszcze, chociaż po raz ostatni, utrwalić jakiekolwiek logowanie. Dziękuję. Dziękuję. Logowania się na Klango. Tutaj nie ma automatycznego logowania, bo tutaj wylogowują się z jednego konta. Także jeszcze w ramach wspomnień. Oby to było dobrze słychać. Jedziemy. Klango. Witaj w Klango. Wybór prawo-lewo. Zaloguj się. Wpisz swój identyfikator lub wciśnij enter, żeby mieć na kątowościach linia edycji. A, R, T, U, R. B6. B6. Wpisz hasło. Linia edycji. 3 do kanady. Serialnezero olmak obtain. . 3... 4... 3... 2... 5... 4... 1... 6... 2... O, Elf. Dobra. Tak ma być. Tak. Kolekcja U. Klawisz ALT otwiera megu. Klawisz uchwały modybologii. Co nowego? Trój. Wy sprawdźcie, czekacie. Co nowego? Programy. Nowości prywatne. Nowości megra. Enter. Moment. Co nowego? Kolekcja U. Klawisz ALT. Nowy pączek na szlęzowym wodu. Jeden. Jeden. Nowe wiadomości do grupy. Szczepy. Szczepy. Zmiany popisu. Dwa. Dwa. Zmiany popisu. Także sami teraz słyszeliście. Jeszcze to wszystko działa do godziny 12. Także tyle jak na razie. Do usłyszenia. Do usłyszenia.

lukasz1993258

#165 ·

Transcription

A więc pozostało równe 60 minut, więc korzystajcie, macie jeszcze caluśką godzinę do pobrania tych wszystkich danych. Pamiętajcie, równe 60 minut zostało.

lukasz1993258

#166 ·

Transcription

Została prawie jedna minuta do wyłączenia serwerów Klango. Niestety pewien plan, który chciałem zrobić nie został do końca zrealizowany, no ale trudno. Potowarzyszę Wam w tej ostatniej. O, jeszcze przyszło powiadomienie, że w średnim wątku pojawił się nowy wpis. Pytanie jest tylko, czy to zaraz odczytamy. Bo zaraz będzie już godzina 12. Czyli, krótko mówiąc, będzie już, że tak powiem, po wszystkim. Co mogę jeszcze na sam koniec powiedzieć tego projektu działania, że tak powiem? Mogę jeszcze sprawdzić, czy jest coś nowego. Jeszcze działa. A mamy godzinę... Hmm... Jest pięćdziesiąt dziewięć, proszę Państwa. Więc czekamy. O równej dwunastej powinno się wszystko wyłączyć. Także, co do Klango... Tak dokładnie słyszeliście, jest równa godzina 12. Także jeszcze... Jeszcze raz... Wam wszystkim dziękuję. Chciałem Wam potowarzyszyć właśnie w tym momencie. Powinny wszystkie serwery Klango przestać działać. Czy tak jest? To jest właśnie pytanie. Jest równa dwunasta. Patrzymy. ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

daszekmdn

#167 ·

1 likes
Transcription

Jak śpiewał Perfekt Było nas trzech I owszem było Ja, wiolinist i Łukasz na forum głosowym Uchrzcieliśmy myślę klango Ostatnimi wpisami I jeszcze kilkoma połemkami Z kilkoma ludźmi Mój ostatni post pojawił się o godzinie 11.58 No cóż Było minęło Wszystko musi się kiedyś skończyć Na stronie klango jest oficjalne oświadczenie Klango blogi działają W sensie można Czytać je Ciekawe przez ile I cóż Jeszcze jedna Co do klango Klango U mnie Będzie nadal zainstalowane Tak chociażby Żeby móc sobie odświeżyć aplikację No i tyle Z ciekawości może mi ktoś powiedzieć Do czego była baza dostępnych programów kiedyś I drugie pytanie Czy ktoś wie ile w ostatnim Minucie było zalogowanych? Ja patrzyłem chyba z pół godziny wcześniej To było 29 osób Tak

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#168 ·

Transcription

To co, spróbujemy? Ja myślę, że tak. Uwaga. Nie. Tak. I won't. Nie mogę połączyć się z serwerem. Dobrze o tym wiem. Wyjdź po ustawie. Program. Wyb. Zab. Program. Wybór. Wikipedia. Browser. Zobaczymy przez co było przepuszczane i czy przez serwer się brało bezpośrednio zapej. I czy będzie działać, bo fajnie by się przeglądało Wikipedia na Klango swojego czasu tak właściwie. Łe. Źle. Program. Wyb. Zab. Prowyb. Wikipedia. ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... momentik pełny tekst koty felinae podrodzina ssaków drapieżnych z rodziny kotowatych felidae występowanie podrodzina obejmuje gatunki występczynie powinien mi gadać ispik, ale na koncie goście nie mają żadnych ustawień, więc pewnie dlatego Iwona bo jest domyślnym syntezatorem, ale jak widać w wikipedii działa możemy sobie korzystać czy fani klangowskiej prostej przeglądarki będą mogli skorzystać z przeglądarki o to jest pytanie sprawdźmy to nie to chciałem nie nagrywaj mnie co mogę wpisać n e t k r u trwała tekst lt network tekst Elten Network, schodź do nawigacji i zalogowaj. I widzicie ludzie, ci którzy bali się co będzie z przeglądarką internetową, z Wikipedia Browser, z plikami. To wszystko działa. I dalej mogę używać Klang'a jako kreatora playlist. Tak więc cóż, nie odinstalowuję tego programu, przyda mi się do playlist. A jak Elten będzie miał w sobie playlisty, to wtedy zacznę używać Eltena do playlist. W sensie ma, ale nie jest zapisywalne w mczu czy pns. Tak więc trzymajcie się na razie, cześć, do usłyszenia. Jak widać, coś nam po tym Klang'o zostało, a dla tych którzy nie posiadają klangowych programów, za chwilę poleci zip na mój serwer. I dodam tam jeszcze coś. Sądzę, że warto pobrać.

lukasz1993258

#169 ·

Transcription

W ostatnich paru minutach zalogowanych osób było prawie trzydziestka. Co do bazy dostępnych programów, nie wiem co to miało być. Jakieś tam opinie się wrzucało czy coś w tym stylu. Też Klang'o nie będę odinstalowywał. Będzie sobie tutaj siedziało ono sporo. Ono tak dużo też nie zajmuje. Też nie będę odinstalowywał. Po prostu w ramach takich wspomnień, żeby czasami sobie je włączyć, wejść na konto gościa. Tak po prostu, żeby być może, no nie wiem. Ale nie odinstalowywuję go. Niestety tego twojego ostatniego postu, który nagrałeś o 11.58 już nie zdążyłem odsłuchać po prostu. Nie zdążyłem. I tyle.

lukasz1993258

#170 ·

Transcription

A jeszcze ciekawostka jest taka, że domena klangonet dalej istnieje, tylko po wejściu na niej wyskakuje 404 notewand.

daszekmdn

#171 ·

1 likes
Transcription

Łukaszu, nie ma tam 404 not found, tylko jest informacja od Simplito. Klango blogi działały jeszcze przez parę minut po 12, ale teraz także już padły. Słyszę, że ktoś u Ciebie też nie będzie odinstalował Klango. No i cóż, jak widać, sentyment jest. Są aplikacje, których tak po prostu zwyczajnie, bez smutku, nie da się naraz wyrzucić. Dobra, ja biegnę pakować pliki na serwer, to co udało mi się odzyskać.

lukasz1993258

#172 ·

Transcription

No tak, czyli Klangoblogi już też przestały z tego co widzę faktycznie działać. Parę minut temu jeszcze działały, więc chyba wszystko wyłączają definitywnie. Ale żeby sobie odświeżyć, proszę bardzo, w ramach wspomnień, no raz ostatni zresztą, przy włączeniu Klango wyskakuje... Oto komunikacik. Czyli to by było, jeżeli chodzi o Klango, tyle.

daszekmdn

#173 ·

1 likes
Transcription

Ja już pokazywałem Klango po wyłączeniu serwerów.

lukasz1993258

#174 ·

Transcription

Ale dla tych, którzy chcą, można słychać radia przez Klango, wystarczy wejść na konto gościa. Niestety minus jest tego taki, że trzeba wpisywać ręcznie adres odnośnika.

daszekmdn

#175 ·

1 likes
Transcription

Ale fajną rzeczą jest to, że dalej możemy używać Klango jako nagrywarki stacji radiowych i korzystać z dużego bufora, o którym mówiono w cyfropodcaście.

lukasz1993258

#176 ·

Transcription

I tak, to jest ten właśnie plus, na którego też Klango nie odinstalowuje, bo mimo to, że wpisuje się ten adres URL, to można na szczęście to i owo zrobić. Więc jednak Klango jeszcze tam do czegoś się, że tak powiem, przyda. Nie jest tak źle. Tyle. Nie.

Syntezator

#177 ·

Transcription

No to widzę, że tak powiem rozpoczęła się już, rozpoczęła się już stypa w pogrzebie Klango. Powiem, że również byłem do ostatnich sekund zalogowany. Jeszcze na sekundę przed, no parę sekund przed wyłączeniem serwerów sprawdziłem co nowego i usłyszałem po raz ostatni nie ma nic nowego. Więc tak wytrzymałem do końca, byłem nawet z Łukaszem na paręnaście minut przed zamknięciem. Wymieniliśmy się ostatnimi pożegnalnymi wiadomościami prywatnymi, tekstowymi, bo głosowe oczywiście nie działają. Więc to pewnie tyle z mojej strony. Aaa, a przecież przejrzałem ten wątek tak dokładnie jak się dało. I pragnę odnieść się do paru kwestii. Przede wszystkim do postu Julitki o Mistrzu Gry. Mistrz Gry to miał być taki RPG, gdzie rozwijamy swoją postać, kształtujemy jej zawód, jej profesję, wypełniamy zadania. Coś jak, jeżeli dobrze pamiętam, była taka angielska gra... ...Antoon? ...Antoon, jeżeli pamięć mnie nie myli. I podejrzewam, że to miało być coś w tym klimacie. No niestety, wiadomo, projekt upadł na wczesnej fazie rozwoju i jedyne co można było tam porobić to wychodzić po jakiejś wiosce, pogadać z paroma osobami i w sumie to tyle. A co do innych gier klango, no to było coś tam jeszcze. ...A co do innych gier klango, no to było coś tam jeszcze. Był Passians, jeżeli dobrze pamiętam. Oczywiście nawiozona fabryka i piracka pamięć, kosmiczne lotki, demo. Była też jakaś zabawa, taka gra, powiedzmy edukacyjna, jak literki, gdzie można było składać wyrazy i uczyć się układu liter na klawiaturze. I one były mówione fonetycznie. Fajnie się było bawić, można, że jak się bardzo szybko wpisało dane słowo, to brzmiało to prawie tak jakby ktoś to wypowiadał. Więc jak wpisywałem moje imię, Adrian, to było coś w stylu ADRIAN. Bardzo mocno miał ten lektor, który wypowiadał te słowa. I to było takie... śmieszne, nie powiem. I to było takie... śmieszne, nie powiem. I to było takie... śmieszne, nie powiem. Jeszcze jedna kwestia, do której chciałbym się odnieść, no to wystąpienie Łukasza w audycji. Niestety, przez własną sklerozę, w tym wieku to chyba to bardziej... nie wiem jak to nazwać. Zapomniałem po prostu o tej audycji. Specjalnie... specjalnie po prostu zakodowałem sobie w głowie, aczkolwiek chyba niedosłownie dokładnie, że o 19 masz włączyć Tyflo Radio. Mogłem to oczywiście zapisać w iPhone jako przypomnienie, ale... Kto by tam się tym przejmował? No i dopiero wczoraj słuchałem audycji. No i rzeczywiście wiedza i sprawność, z jaką ją przekazywał Łukasz, no była imponująca. Ja nawet nie wiedziałem chyba połowy tak dokładnych dat, które on znał. Oczywiście wiedziałem o incydentach, o których wspominałem. O wydarzeniach, bo niektórych sam doświadczyłem i... Albo o nich czytałem, ale no nie byłbym w stanie tak dokładnie podać kiedy, co, jak, dlaczego. O, może z wyjątkiem jednego. Premiera gwety publicznej Klango 3. Tak. Wtedy i ja na to również czekałem z ogromną niecierpliwością. Chyba to już będzie jeden z ostatnich postów moich w tym wątku. Chociaż nigdy nic nie wiadomo. Klango przestało działać. Również go nie odinstalowuję. Pobrałem wszystkie tematy dźwiękowe, jakie były. Pobrałem wszystkie aplikacje, jakie były. No, archiwum moich danych nie udało mi się pobrać. Mała strata. Ale to, co Klango ze sobą wniosło, jak już wspomniałem, do mojego życia zostanie ze mną na zawsze. I na pewno będę kiedyś z rozrzewnieniem wspominał ten projekt. Niezależnie od tego, jakie kolosy się powtoczyły w konsekwencji. Dziękuję Wam za te wszystkie lata. Dziękuję, że mogłem być częścią polskiej społeczności Klango. Dziękuję, że przez parę lat mniej lub bardziej aktywnie mogłem moderować polską społeczność. I... Chociaż może nie byłem jakoś sam. Chociaż może nie byłem jakoś specjalnie widoczny. Mam nadzieję, że... Mam nadzieję, że było to w miarę skuteczne. I wszystkim jakoś tam nieco lepiej się jednak funkcjonowało. Kiedy te wszystkie wątki czy posty spanerskie były usuwane. Ba, co więcej. Sam byłem również dość wiernym czytelnikiem. I aktywnie ukrytywnym użytkownikiem grupy Spamwar. Z Hrynkiem dawaliśmy tam czadu. Wypisując chorobliwe nogi z modów. Znaczy z moodów. To brzmiały tak jakby właśnie to była gra tekstowa. Boże, co żeśmy tam depisywali. To była jakaś tragedia. Ja do dzisiaj nie jestem po prostu... W stanie zrozumieć czy to ze mną było coś wtedy nie tak. Czy po prostu im głupsze rzeczy tym łatwiej przychodzą. Nie wiem. Nieważne. Może już nie będę wnikał. Niestety nie mam archiwisowanych tych postów. A nie ukrywam, że bym sobie je poczytał. No, więc... Tak. To chciałem powiedzieć. Wielkie uznanie dla Łukasza za audycję. Nie poznałem go powiem szczerze. Bo zupełnie inaczej o siebie powiadał. Ale już zauważam, że zaczynam się motać. Więc kończę ten post. Do usłyszenia ewentualnie. Cześć.

markus1234

#178 ·

Transcription

A to konto gościa to jest ten sam serwer czy jakiś inny?

daszekmdn

#179 ·

1 likes
Transcription

Tak, syntezatorzy, ja nie zapomnę jednego wątku na forum głosowym w Spamorze. O perypediach życiowych. Chyba 10 postów zrobiłeś z audiobookiem. I po prostu jak ja tego słuchałem, to leżałem.

Syntezator

#180 ·

Transcription

Konto gościa jest to konto, które również łączy się z serwerem, jednakże w mniejszym stopniu niż konto online zapisane właśnie na już nieistniejącym serwerze, a przynajmniej dane, na którym zostały usunięte. Konto gościa pozwala Ci dlatego korzystać prawdopodobnie z gier, które miałeś zainstalowane w Klango, korzystać z funkcji multimedialnych Klango, czyli odtwarzania różnych stacji przez adres URL, no i wiadomo odtwarzacza we wszystkich jego funkcjach, ale oczywiście nie wejdziesz na forum, nie użyjesz tego. To też nic, co wymaga policzenia z bazą danych Klango. I ogólnie konto gościa raczej na to i tak nie pozwalało, więc istniało ono tylko po to, żeby zademonstrować komuś działanie Klango, ewentualnie żeby skorzystać z jego właśnie mniej internetowych funkcji.

Poprzednia 9 / 13 Next