Transcription
Coś Ci Julitka przerwało, ale to już miesza oko. W każdej bądź razie teraz może ja coś tutaj przypomnę. Mianowicie w 2009 roku, oczywiście już ja miałem klawio zainstalowane i to było gdzieś na przełomie kwietnia i maja. Może by tak nie skłamać. I, że tak powiem, była taka sytuacja z moim znajomym właśnie ze szkoły w Dąbrowie Kraliczek. Mogę tylko powiedzieć, czemu on się w rzeczywistości nazywał Marcin, a miał nick na Klęko JPJP. I pamiętam, że była z nim niezła zadyma, bo też tam jakieś problemy były. I nawet ja osobiście... Na konto Artur dostałem ostrzeżenie jakieś, że jeżeli będą jakieś dalej akcje prowadzone odnośnie tworzenia kont spamerskich, to zostanę zablokowany, czy adres IP będzie zablokowany, czy coś takiego. Ja już tego szczerze powiedziawszy za bardzo nie pamiętam, jak to wyglądało. Ale była taka sytuacja. Tak. Więc, no, było grubo. Czy miałem jakieś konto spamerskie? No, ja za bardzo nie miałem konta żadnego spamerskiego. Aczkolwiek powiem tak. Tak jak już to było wspomniane, miałem konto o nicku Artur. Potem było konto o nicku Lukasz1993. I na tym koncie mogę się, że tak powiem, zatrzymać. Z tego względu takiego, że jakby to powiedzieć... To było w tamtym roku. 2017. To gdzieś... nie. 10 lat. Koncówka 2017 roku była. Dokładnie. Ktoś tworzył wątek na Klango. Dobrze. To ja zapraszam Panu. Tylko, że ja po prostu nie pamiętam jaki to był wątek. wątek i pamiętam, że ja z tego konta, Lukasz 1993, na forum publicznie tą osobę zjechałem, głównie chodziło mi o to, że zapytywałem w tym wątku, po co ona zakładała jakikolwiek wątek na tym projekcie, skoro i tak to już nikt tego nie zobaczy i nikt tego nie przeczyta, bo mało kto wtedy wchodził, a wtedy forum głosowe nie działało, także nic się w ogóle tutaj nie działo tam na kręgu. No i cóż, dostałem bana i to konto faktycznie jest zablokowane, to znaczy nie mogę na tym koncie po prostu się jakby na forum udzielić, no bo jestem zbanowany. No i teraz jestem na tym koncie na kręgu nawet, taki sam login jak tu. No i tyle. A, no i jeszcze co mogę powiedzieć do DJ Ednisa, tak, pamiętam markę dyrektora i jeszcze było takie chyba konto pod nazwem Franek Polska, aczkolwiek mogę w tym momencie źle mówić. Pamiętam też taki czas, że przez długi czas w sumie to było, jak jeszcze działałem. Te wszystkie tematyczne radia z kręgu, to na kręgu radio Avatar, że tak powiem, przez jakiś czas to parę minut był emitowany Avatar właśnie DJ Ednisa z jakiegoś konta, tylko nie wiem którego, gdzie ktoś tam mówił chyba o Franku Polsku, czy Marku? Ale pamiętam, że to miało taki niesamowity przester, że to było po prostu wielkie nieporozumienie. Ciekawy jestem, czy można byłoby te Avatary odnaleźć, skoro te Avatary, skoro forum głosowe ruszyło, bo też Avatary działają w kręgu, więc można by to było sprawdzić, być może ja potem, jak się postaram, to ja to sprawdzę. Nie? Nie? Z drugiej strony, na razie to oczywiście tyle, także pozdrawiam.