To mój piesek jest wielkości twojego kotka hehe. Persy mi się mega podobają, no ale to koty niestety. --Cytat (Mimi): Ja mam persa Enza. Kiedyś miałam Czitę - kotka, czarna, dachowiec.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
To mój znajomy miał kota o tym imieniu, jakkolwiek by to nie zabrzmiało, ale faktycznie wyglądał jak micropuma. Niestety już zszedł z tego świata, a był to jedyny kot, którego na prawdę lubiłem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Witajcie. Po małych perturbacjach, mogę powiedzieć, że mam 2 kotki. Jeden, to czarnobiała Tosia, a drugi, to prawie pięcio miesięczny Wow. O tosi już chyba gdzieś pisałem na eltenie. Ma 2,5 roku, u mnie od 30 listopada 2019, i jest niestety trochę nieufna ldo ludzi. Zaś Wowa mam od 31 sierpnia 2020. Superasty kot, i mimo że wzięty z ulicy, to ma zadatki, na prawdziwego miziaka. :) Zapomniałem dodać, że Wow jestw przeważającej części rudego umaszczenia, jeno, grzbiet, jest czarny, i końcówka ogona, jest biała. Tak jakby koniec ogona umoczył w białej farbie. :)