jakie zwierzęta macie w domu?

kotki.

Started by basia 27 posts last post 2 years ago Page 1 of 2

ja mam aż 5 kotów w domu.

ja miałam dwa, ale jeden mi gdzieś poszedł

Ja mam persa Enza. Kiedyś miałam Czitę - kotka, czarna, dachowiec.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

To mój piesek jest wielkości twojego kotka hehe. Persy mi się mega podobają, no ale to koty niestety.
--Cytat (Mimi):
Ja mam persa Enza. Kiedyś miałam Czitę - kotka, czarna, dachowiec.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Witajcie.Ja mam kotkę, wabi się Kicia i mieszka z nami już 15 lat. dostałam ją od cioci.

Piękny wiek.
--Cytat (Anetta):
Witajcie.Ja mam kotkę, wabi się Kicia i mieszka z nami już 15 lat. dostałam ją od cioci.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Mój Enzo też ma 15 lat.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

A wiecie, że najstarszy kot miał 30 lat?

No to życzmy naszym stworom takiego wieku. :)

mojej znajomej kot miał 23 lata.

Wow! To jednak coś w tym jest i bardzo mnie to cieszy, bo nie wyobrażam sobie, żeby mojej Kici z nami nie było.

Witajcie ja mam dwa koty Fionę oraz Iinę. Fiona ma jakieś 5 lat, a Tina 3 miesiące
<3 :* <3

Oo, jaka malutka!
Takie są najfajniejsze. :)

--Cytat (Anetta):
Oo, jaka malutka!
Takie są najfajniejsze. :)

właśnie--Koniec cytatu

moja siostrzenica ma kotkę ma 3 miesiące i nazywa się puma. bardzo broi.

To mój znajomy miał kota o tym imieniu, jakkolwiek by to nie zabrzmiało, ale faktycznie wyglądał jak micropuma. Niestety już zszedł z tego świata, a był to jedyny kot, którego na prawdę lubiłem.

Ja obecnie mam az 10 kotow. Jedna dorosla i 9 maluchow. maja jakis miesiac, urodzily sie 12 lipca.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

A ja właśnie bawię moją kotkę na kolanach, pod nogami śpi pies i dodatkowo korzystam z Eltena na PC. XD

#19 Edited

Witajcie.
Po małych perturbacjach, mogę powiedzieć, że mam 2 kotki.
Jeden, to czarnobiała Tosia, a drugi, to prawie pięcio miesięczny Wow. O tosi już chyba gdzieś pisałem na eltenie. Ma 2,5 roku, u mnie od 30 listopada 2019, i jest niestety trochę nieufna ldo ludzi.
Zaś Wowa mam od 31 sierpnia 2020. Superasty kot, i mimo że wzięty z ulicy, to ma zadatki, na prawdziwego miziaka. :)
Zapomniałem dodać,
że Wow jestw przeważającej części rudego umaszczenia, jeno, grzbiet, jest czarny, i końcówka ogona, jest biała. Tak jakby koniec ogona umoczył w białej farbie.
:)

Bardzo ciekawe ubarwienie. :)