Transcription
Witajcie, teraz może ja się tutaj wypowiem co do kwestii poruszonej tutaj przez użytkowniczkę poprzednią, poprzedniego wpisu, znaczy się. I powiem w ten sposób, że ja też nie jestem zwolennikiem jedzenia jakichś tam na obiad makaronów, na przykład z serem czy z truskawkami. I na mnie takie desery typu makarony właśnie z truskawkami czy ryż z truskawkami czy cokolwiek w tej dziedzinie, no to to zawsze mi się to kojarzyło z typowo posiłkami na podwieczorek. Nigdy w życiu nie uznawałem też czegoś takiego, żeby na obiad jeść na przykład makaron z truskawkami. Fakt faktem parę razy jadłem, ale to było wtedy... Kiedy na przykład było lato i był upał, ale tak to dla mnie obiad to musi być konkretny obiad, a nie jakieś tam coś słodkiego, bo tutaj nie wiem, tak to mi się też tak jakoś dziwnie kojarzy. Na podwieczorek owszem, ale tak to nie, no nie ma takiej opcji po prostu. Makaronu z serem to już chyba tutaj wspominałem w tym wątku, to nawet bym nie ruszył za żadne skarby, więc tutaj nawet nie ma o czym mówić. Ale makaronsy na modnym i z cukrem? To zjem. Uwielbiam, prawdę mówiąc, chociaż szczerze powiedziawszy dawno tego nie jadłem. Bardzo dawno, bo chyba ostatni raz to jadłem chyba z parę lat temu, jakby nie myli pamięć. Więc no trochę czasu od tego pamiętnego dnia minęło tutaj, jeżeli chodzi o makaron z cynamonem i z cukrem. Także pozdrawiam i życzę miłego dnia. Dziękuję.