Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
spoko. a jeszcze jedno czy w tym drzewie po odblokowaniu coś trzeba jeszcze z robić po zejściu tam na dół bo nie wiem czy się tam rozglądać czy nie. Swoją drogą książkę już od jakiegoś czasu miałem ,ae dopiero teraz zkojażyłem, że to ta.
Są tam dwa zadania. Jedno poboczne i jedno główne.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
to się powtaża a mam pytanie czy da się zapis całej gry z kopiować żeby w nowo rozpakowanym egzęplażu gry się dało grać bo przeniosłem folder saved games i nie widzi tego nowo rozpakowana gra.
Dziwna sprawa, naprawdę. U mnie jest wszystko w porządku.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Słuchajcie, czy da się sprawdzić, ile ma się punktów doświadczenia zebranych, czy nie bardzo?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."