Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Started by mojsior 579 posts last post 3 years ago Page 19 of 29

q sprawdzasz w jakim kierunku jesteś. poruszasz się strzałkami albo wsad. Posłuchaj też dźwięków w menu.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

shift lewo i prawo zmiana kierunku, góra idziemy w tym kierunku.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

a same strzałki co? bo z shiwtem zmiana kierunku a same strzałki w prawo i w lewo co robią?

poruszasz się w lewo i w prawo, ale to tak jakbyś szedł bokiem.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

ok coś chyba rozuiem, ale narazie nie mogę samouczka przejść.

Mam pytanie. Są w drzewie figórki i w jakiej kolejności trzeba je ustawić żeby za działało, ponieważ
próboję i ni jak się nie da.

hmm zdaje się że w którejś książce masz wskazówkę jak to zrobić to jest losowe więc za każdym razem jest
inaczej o ile to jest właśnie to

Poszukaj w wierzach przy fortecy.
Senter San

A ja mam inne pytanie. Zbieram jakieś rzeczy przy walkach, typu żelazne sztylety, skóry wilków i tak dalej.
Czy ja to mogę gdzieś sprzedać?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Bronie, zbroje itp. możesz zprzedać u kowala. Podchodzisz i wybierasz obcję do kupowania. Masz liste
jego towarów, dajesz tab. Masz swoje rzeczy, wystarczy, że dasz enter, aby sprzedać.

Dzięki. :)
A jest jakiś skrót, by sprawdzić, ile się ma monet?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Literą g można.

a ja dalej nie wiem gdzie znaleźć książkę żeby dowiedzieć się jak ustawić te figurki w tym drzewie. tam w tych zrujnowanych fortach i wierzach nic nie było.

A słuchajcie, o co chodzi z tą magiczną barierą na cmentarzu? Ja ją odkryłam, ale tak trochę nie wiem
po co. :D

Anna Frankowska

potrzebujesz kamieni runicznych, a co gdzie i jak to dowiesz się z samej gry, dużo choć po muzoleach.

Powiedziałęm Grzegorzu, że w wierzach przy forcie powinna być ta ksiązka.
Senter San

W szkieletach szukaj. Przy tych wieżach.

MASAKRA ŁAŻENIA TAM TYLE, ŻE NIE WIEM CZY TO ZNAJDĘ. sWOJĄ DROGĄ ZASTANAWIA MNIE JESZCZE JEDNA SPRAWA. JAK DOSTAĆ ZADANIE OD JAKIEGOŚ FAŁSZEŻA CZY KOGOŚ TAKIEGO. CHODZI MI O PRZYNIESIENIE SZTABEK CZEGOŚ ŻELAZA, SREBRA CZY TAM CZEGO Z KOPALNI W KAŻDYM RAZIE.

trzeba się zapytać oto kowala

ale ja mam tam tylko zbrojmistrza, którego uczeń zaginął, ale to już rozwiązałem.