Gry audio (dyskusja ogólna)

1942, ,czyli bardzo dobra Chińska gra audio o II wojnie światowej.

Started by daszekmdn 109 posts last post 4 years ago Page 1 of 6

Ostatnio praktycznie nie gram w gry, lecz po odsłuchaniu letsplaya i przeczytaniu recenzji zainteresowałem się tą produkcją
Wydawca to chyba Shangchai university czy jakoś tak(Jeśli źle poprawcie).
Gra posiada ciekawą fabułę, która pojawia się w podobny sposób jak w Bokurano, po prostu po każdym poziomie.
Jest to gra wojenna oparta na faktach. Walczymy z Japończykami.
Zazwyczaj nawigacja i grywalność Chińskich tytułów jest dla mnie ciężka, jednak tym razem jest inaczej.
Mapy nie są jakoś bardzo trudne.
W grze kierujemy kilkoma osobami, co jakiś czas dochodzą nam do drużyny nowe jak w AHC.
Link do pobrania do czasu aż Nuno nie usunie :D:
nunosoft.pl/1942.rar
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Czy ta fgra jest w języku angielskim?
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Nie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

1 q translate albo ricki może pomóc
Time to exterminate.

Nie mogę tego pobrać a poco mam instalować jeszcze jandexa? The folder is too large. You can't download the entire folder through the browser.
Couldn't find the program on your computer. Please install the program, and the download will begin automatically. To mi się wyświetla jak robie download. Ech nie pogram sobie.
radio plays is super

Boże... :( Nic nie trzeba instalować!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

nunosoft.pl/1942.rar
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

niehce sie to otworzyć

Uruchomiłem to ale mówi mi tylko 1942 i jest jakaś muzyczka nic nie mogę zrobić nawet strzałkami uruchomiłem to też bez locale emulatora ale wtedy nawet muzyczki nie ma.
radio plays is super

Jeeeezu, serio? Może wpadłbyś na to że gra też może mieć menu pod altem? :O

Nie wszystkie mają. Już zgadłem. A jak kopjować tekst do schowka w grze w battle of armageddon było to shiftb np dreamland nie ma menu pod altem. Sanguo też nie. Jedyne gry jakie miały menu pod altem to night of parasite world of three kingdoms i night of parasite. Pozdrawiam. Arogancja jest przyjaciułką wredoty blind black sheep
radio plays is super

Shift+C. Wiem, że jestem arogancki i wredny ale to ludzi motywuje do działania.

hehehe może masz rację dzięki. A
radio plays is super

A jak założyć broń jestem w tym backpacku pod f2 ale nie wiem jak to założyć pod shiftc nie ma tekstu w schowku. bo mam misję żeby jakiegoś japońca zabić zrobiłem kilka kroków i dalej nie mogę iść. próbowałem według readme kontrol q ale nie działa.
radio plays is super

Moze masz pzeszkode??? bron enterem ekwipujesz, potem e wyciagasz.

A jak omijać przeszkody? bo tam mam cośtam przez 10 rund atakować japończyka czy coś takiego.
radio plays is super

czego może u mnie brakować że mi nie chce dzialać?

Ale uruchamiasz z chinskim uproszczonym?
Rafalko, normalnie, omijasz obchodzac je

Bo ja idę kilka kroków w dense forest i nagle nie mogę iść dalej nie ma dźwięku przeszkody tylko jakbym zastygł w bezruchu.
radio plays is super