Forum

W poszukiwaniu utworów muzycznych

Forum mieszane

Previous 9 / 13 Next

EugeniuszPompiusz

#161 ·

1 likes
Transcription

Okej, so one, two, three, one, two, three, pumping, testing. Chyba działa. Słuchajcie, co do ostatniego audio Gracjana, mamy tu do czynienia z czymś mniej więcej takim, jakby się zapytać, kochani, kto wykonuje Hej Sokoły? No nie ma jednej opcji, bo to jest piosenka typu Tasiemiec, piosenka typu jakieś takie, takieło, co to wszyscy przy ognisku znają, a przynajmniej złota większość. Siewierny Wieter to jest, zdaje się, tytuł. Oczywiście on może być osiedny i jaki tam bądź, bo tych wariacji w tekście jest mnóstwo, natomiast to konkretne wykonanie, no powiem szczerze, problem będzie, bo to jest jakiś, równie dobrze to może być jakiś Iwan jeden z drugim przy flaszce odpowiedniego trunku, no a dziewczynka to przy okazji, bo w domu była, no dobra, wredny jestem, wiem, natomiast tak to by mniej więcej wyglądało. Dziękuję.

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

DJGraco

#162 ·

Transcription

No kurde, gdybym ja to wiedział z jakiej to jest płyty, to może by mi się udało, bo to było na kasecie i Dennis mówił, że to jest Klub Rotation jakaś wersja, ale jaka to nie wiem, bo szukałem i nie mogę znaleźć w sumie. Gdybym ja wiedział jaki to jest album, to znalazłbym to na Discogs.com czy jak się tam strona ta nazywa i od razu bym sobie znalazł tytuł tego kawałka, bo wiem jaki ma nawet numer.

daszekmdn

#163 ·

1 likes
Transcription

Informacja dla wszystkich poszukiwaczy utworów, którzy wypowiadali się w tym wątku. Za kilkanaście minut dostaniecie spam, tak można by to nazwać, bo będzie kilka wiadomości. Chyba, że jednak wszystko wam wyślę w jednej. Zabrałem cię za szukanie.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

DJGraco

#164 ·

Transcription

Witajcie, ja przed chwilą odkryłem kilka utworów, chyba na razie to jeden utwór, który poszukiwałem. Zaraz to pokażę o jaki utwór mi chodzi dokładnie. Dobra, chodzi o ten wpis, chodzi o tą piosenkę. Jest to utwór pod tytułem, jest to utwór Elan You, a wykonawcą tego utworu jest Elan. Tak więc to tyle z mojej strony.

daszekmdn

#165 ·

1 likes
Transcription

Ok, wysyłam do wiadomości, rozpoznałem około 10 utworów, wyślę i Łukaszowi i Gracjanowi, bo nie wiem który z nich należał do którego, ale na pewno tylko tej dwójki udało mi się rozpoznać utwory.

DJGraco

#166 ·

Transcription

A mógłbyś podać to publicznie w wątku, bo ta piosenka Łukasza, co on nią prezentował, ona mi się też spodobała. Ja też chciałbym wiedzieć, jaki to jest tytuł.

DJGraco

#167 ·

Transcription

Sorry, że mówię jeszcze raz, przynajmniej chodzi mi o tą pierwszą piosenkę Zero MF Max na przykład, więc to mi lepiej byś to publicznie powiedział, bo... przynajmniej tak uważam.

daszekmdn

#168 ·

1 likes
Transcription

No to wszystko wam wysłałem w PMC, jakby ktoś jeszcze chciał to się odezwijcie, to wam też podeślę, bo ja po prostu nie jestem w stanie tego wszystkiego spamiętać i jeszcze poprawnie to wypowiedzieć, jak jeszcze niezbyt poprawnie to zapisałem, bo ze słuchu.

misiek

#169 ·

Transcription

Daszku, to bym musiał popatrzeć w Twoich zbiorach hands upowych. Na tą chwilę nie jestem w stanie powiedzieć, co to jest i czy to w ogóle mam. Ja takiej muzyki nie mam w tej ślące. Tak więc będzie ciężko. Ale jeżeli znajdę i mi się to obie ołuszę, to dam Ci znać. DJ Graco, clap rotation, clap rotation.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

biedrona333

#170 ·

1 likes
Transcription

Witam Was. Poszukuję pewnej piosenki, która mi się bardzo spodobała, a nie wiem jaki ma tytuł ani wykonawcę, nie wiem kto to śpiewa. Zaraz Wam puszczę. Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż

daszekmdn

#171 ·

1 likes
Transcription

Znam to to, w sensie gdzieś to kiedyś słyszałem, ale nie wiem co to jest w sumie. Jeśli masz iPhone'a albo Androida, spróbuj aplikacją Shazam to rozpoznać. Bo to jest trochę za głośno, że się robi przester, a ja nie chcę uszkodzić sobie z głośników. Po prostu następnym razem jak będziesz nagrywać, puść muzykę trochę ciszej.

biedrona333

#172 ·

Transcription

Teraz, ale troszkę ciszej, to może wtedy, niestety ja nie umiem się tymi artyfikacjami posługiwać, Androida nie mam.

biedrona333

#173 ·

1 likes
Transcription

Hold me tight. Hold me true. Let me breathe right into you. Love me deep and take my hand. Before I realize that I'm not awake. Cause I will fight so hard for you. Here I am. Keep kicking by till my fingers turn blue. Push until you ask me not to. I will fight. I will fight. I will fight. Let me dream I'm by your side. And I've lost you.

DJGraco

#174 ·

Transcription

Ja chciałbym powiedzieć tutaj wprost Udało mi się odnaleźć jednej piosenki Nie umiem się wysłowić, sorry Udało mi się znaleźć jedną piosenkę, której szukałem Gdzieś po internetach poszukałem i udało mi się znaleźć Nie mówię tu o rosyjskim utworze Mówię tu o takim utworku, on w sumie zaraz się na moim blogu pojawi Jest to Crazy DJ & DJ Wnuki Featuring East Clubbers, DREAM RADIO EDIT

DJGraco

#175 ·

Transcription

Thank you very much. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you.

daszekmdn

#176 ·

1 likes
Transcription

Wśród ptasich stad, w zawiłym horoskopie na tysiąc lat. W otwartym nagle ognie, w cieniu za piranką, wśród ludzi na przystanku, w słońcu i we mgle. Szukaj mnie, cierpliwie dzień po dniu, staraj się podążać moim śladem.

lola

#177 ·

1 likes
Transcription

Jest to Edyta Gepert, szukaj mnie.

"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

wojtas

#178 ·

1 likes
Transcription

תה, זה סודנה פיסנקה סביאלו כוגל מוגל.

daszekmdn

#179 ·

1 likes
Transcription

Ja szukam tego w jakiejś sensownej jakości, bo na YouTubie są z jakimś otrzymiaciem, znalazłem gdzieś do pobrania we flacu, ale we flacu też jest z tym otrzymiaciem, więc...

daszekmdn

#180 ·

2 likes
Transcription

ご視聴ありがとうございました

Previous 9 / 13 Next