#121 misiek
Hryniek- Kozucha kłamczucha to jedna z tych bajek, które żekomo bardzo lubiłem za bardzo małego dzieciaka,
i której obecnie za holerę nie pamiętam. Pamiętam tylko, że miałem to na kasecie audio. I nawet pamiętam
tą kasetę, ale już później zamiast bajki była tam, któraś płyta Metallici nagrana przez mojego brata.
Podobnie było z bajką Jak Wojtek został strażakiem. Zamiast bajki to Metallica Master of pupeds. To pamiętam
na bank.
#122 daszekmdn
@Łowca, to było chyba o gęsi i kurczaku jeśli dobrze pamiętam, zgrywki z płyt gramofonowych były gdzieś tego.
#123 hryniek
@Łysy: Też miałem kasetę audio! Nawet taśmę rześmy zdaje się przerzucali jak starej obudowie miłość dobiła.
I nawet ją gdzieś mam! Bo ze 3 lata temu wspominki sobie robiłem. A domowe przedszkole, jedyneczki, kocie
telewizje też się pamięta. NO, ale... Wtedy jeszcze nie miałem aż takiej fazy na koty, chociaż zawsze
ona gdzieś tam była od kiedy się pojawił pierwszy futrzak.
#124 misiek
Jedyneczki nie oglądałem nigdy. Już za stary byłem, ale jak byłem mały to przed domowym przedszkolem
leciał taki programik jak Mama i ja. Daszku- ja znam inaczej: domowe przedszkole, na stole dwa jabole.
A pani od rana chodzi... I dalej sobie sam zaśpiewaj.
#125 kmicic92
Dużo tego na kasetach w przedszkolu mieli, pamiętam.
#126 hazel96
"Magiczny autobus" uwielbiałam, podobnie "Królową śniegu", chociaż ją wolałam w wersji tekstowej. W formie słuchowiska ani filmu nie kojarzę.
#127 jamajka
Też kojarzę coś z autobusem.
#128 kmicic92
No tam była pani Loczek jajkaś.
#129 marcysia
była pani loczek.
#130 dashunt
Ach pankracy, no toć to było to. siadało się zawsze i słuchało. Kochałem też piosenke którą pankracy
z swoim opiekunem śpiewał o psie i czterech łapach. Ech to były czasy
#131 kmicic92
Albo był taki program, to się hyba nazywało Miś i Margolcia.
#132 misiek
Łapy łapy cztery łapy, a na łapach pies kudłaty. Kto dogoni psa? Kto dogoni psa? Może ty, może ty, może jednak ja.
#133 daszekmdn
Ten motyw wykorzystał w 2004 raper Mleko.
#134 marcysia
ooooo miś i margolcia fajny program.
#135 misiek
Daszku- chyba w 2005. Jeden z hiciorów mojej osiemnastki.
#136 matius
A może ktoś wie, gdzie mugłbym obejżeć drugi sezon Avatar Legenda Anga? Tak, aby dało się to odpalić po niewidomemu.
#137 kmicic92
Sprubuj na kreskowki tv może tam.
#138 rafalko112
Albo na kreskowki-online.pl
#139 matius
Dobra, udało mi się. Oglądam sobie dalej.
#140 matius
Ktoś z was oglądał Dragon Ball Super. A jeśli oglądał Dragon Bala to na czym skończył? Może na pierwszym, a może na Z, a może jeszcze GT?