No i zrobiłem sobie tb goglowskie na samsungu, nie widzę żeby jakoś dużo przyspieszył, ale moim zdaniem i bez zmniszenia opóźnienia, samsungowy talkback działa wolniej, tak czy tak goglowy ze zmniejszonym opóźnieniem reagujew niektórych miejscach jak csr, ale wolniej przewija ekran, czyli często i tak csr jest szybszy. Wkażdym raize talkback faktycznie robi się używalny, ale dalej bardziej zaawansowanym użytkownikom polecam csr
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
O tak, wstawianie emotek z ABK jest genialne i w każdej klawiaturze by mi tego brakowało. Zwłaszcza że przełączanie się z klawiatury TalkBacka na jakiegoś Gboarda czy coś podobnego, żeby wstawić emotkę to jednak skomplikowany proces. -- (tomecki): Gdyby jeszcze ta googlowa miała możliwość wstawiania emotek. Rzadko tego używam, ale wole w razie czego mieć niż nie mieć.
Sory, ale stabilne pisanie i ABK to dwa przeciwieństwa. Tablice brailleowskie z tyłka, od kiedy punkty 4-6 w brailleu literackim to jakiś dziwny znak którego nawet nie umiem przytoczyć XD? Nie mówiąc o już wcześniej wspomnianym rozkalibrowywaniu. A, może to mój brak koordynacji się objawia - ale na klawiaturze innej niż TB / klawiatura iPhoneowa pisać z rękoma w powietrzu nie jestem w stanie. Edit: z tymi tablicami nie jestem aż taki pewien. Jedna osoba z którą rozmawiam twierdzi że 4-6 wstawia znak wielkiej litery - w takim razie może ja nie umiem czegoś ustawić, what ever, jeśli faktycznie to działa przepraszam.
No nie wiem, owszem, nie jest idealna, ale ja klepię na niej i innej póki co sobie nie wyobrażam, tym bardziej, że można właśnie własny układ zapisać. Poza tym z tą kalibracją to nie jest znowu taki spory problem, bo kalibruje się bardzo szybko, choć mógłby w końcu zrobić poprawkę i do kalibracji zastosować 6 punktów, a nie cztery.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
No przecie jest 6 :O, Przeciągasz sześcioma palcami w dół i słyszysz taki dzwonek
-- (Numernabis): No nie wiem, owszem, nie jest idealna, ale ja klepię na niej i innej póki co sobie nie wyobrażam, tym bardziej, że można właśnie własny układ zapisać. Poza tym z tą kalibracją to nie jest znowu taki spory problem, bo kalibruje się bardzo szybko, choć mógłby w końcu zrobić poprawkę i do kalibracji zastosować 6 punktów, a nie cztery.