Forum

No cóż, jak by to powiedzieć? Elten się hyba na mnie obraził.

Forum głosowe

1 / 2 Next

pajper

#1 ·

2 likes
Transcription

Słuchajcie, ja tylko z małym pokazem, że Elten się na mnie obraził. Zresztą sami zobaczcie. Elten. Po prostu... Zamykanie programu. Wyjście. Odmowa dostępu. Naciśnij klawisz Alt, aby otworzyć menu. Wyjście. Ukryj. Vloguj. Wyjście. Skrót. I. Odmowa dostępu. Naciśnij... Spróbujmy przez Alt F4. Zamykanie. Wyjście. Odmowa dostępu. Naciśnij klawisz Alt. Spróbujmy z konsoli. Podaj polec. E. True. T. I. E. Exit. Wystąpił błąd podczas przetwarzania polecenia. Naciśnij... I co ja mam teraz zrobić? Nie no, zabija się z procesów, ale jeszcze nie mam pojęcia co popsułem. To tyle, po prostu chciałem wam pokazać co sobie o mnie sądzi mój program. Pozdrawiam. Pro...

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

pajper

#2 ·

1 likes
Transcription

Przepraszam też za jakość dźwięku z komputera, nie wiem dlaczego się tak nagrywa, nie słyszę go tak, ale Steromix taki dźwięk z siebie oddaje.

#StandWithUkraine

Celtic1002

#3 ·

1 likes
Transcription

Dobra, Dawid, nie wiem, co popsułeś, ale jak się dowiesz, to się przyznaj. Odmowa dostępu. Zabiło mnie to, okej?

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

daszekmdn

#4 ·

2 likes
Transcription

Wiesz co, ja się mu nie dziwię, że odmówił ci dostępu, bo ja też bym nie chciał być wyłączony. A co do stereomiksa, to sytuacja wygląda tak, że jeśli masz na głośnikach, to to może powodować ten dźwięk taki. Odmowa dostępu. Nie mam więcej znaków zapytania.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

pajper

#5 ·

1 likes
Transcription

Okej, sprawa wydaje być się wyjaśnioną. Błąd był w procedurze wylogowywania się do serwera, było wysyłane złe zapytanie. Na co serwer odpowiadał kodem odmowy dostępu. Soelten traktował jako błąd po stronie serwera, więc zwracał informację radosną odmowa dostępu. I zgodnie z procedurami przerywał wykonywaną czynność. No bo jak, to przecież serwer się nie zgodził, wyrzucił błąd. Więc, no, wiadomo. Nie można kontynuować, bo się nie uda. No, typowa procedura, nie przewidziałem tego wyjątku. No więc, przerywał procedurę zamykania i wyrzucał do okna głównego. Naprawione już. To oczywiście dotyczyło następnej bety, która wkrótce się ukaże. A co do samego nagrania. Nie, to było słuchawe. Po prostu moja karta dźwiękowa wirtualizuje przestrzeń 9.1. I przyznam, robi to naprawdę ładnie. Ale stereo miksa... Ja sobie z tym nie daję rady. Pozdrawiam.

#StandWithUkraine

Celtic1002

#6 ·

Transcription

Kolego, chyba Ci się mikrofon popsuł. Nie było Cię w ogóle słychać. Podejrzewam, że coś mówiłeś, ale wcale Cię nie ściągnęło.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

violinist

#7 ·

Transcription

Oj przepraszam bardzo, naprawdę przepraszam bardzo, ale miałem ustawioną złą kartę dźwiękową i po prostu nie było mnie z jakiegoś powodu słychać, a co chciałem powiedzieć, no że cóż, no nie dziwię się też Altenowi, bo sam bym się obraził, gdyby mój twórca chciał się mnie pozbyć i mnie zamknąć, tak po prostu, gdybym był programem.

Celtic1002

#8 ·

Transcription

No, to dowodzi, że programy komputerowe też mają uczucia i... no... buntują się, kiedy się chce je po prostu zamknąć, no. Jakiejś innej teorii nie widzę. No, a tak poważnie, to tak, to było dziwne. Bardzo, bardzo dziwne. No, ale... złośliwość rzeczy martwych to się chyba tak nazywa. Chociaż w tym przypadku nie wiem, czy Magdy skoro odmawia.

Anna Frankowska

longshoot

#9 ·

Transcription

A ja się, nie wiem, możecie mnie uważać za dziwnego człowieka, ale ja się zgadzam z tym po części, ponieważ mój komputer kiedyś zawiesi, ja na niego krzyczę, albo mówię mu, że jest fajnym ziomeczkiem, że dobrze działa i takie tam, i on się odwiesza normalnie i tak pyk, działa.

lukasz1993258

#10 ·

Transcription

Nie no, to mi się komputer aż tak nie zawiesza w sumie, aczkolwiek generalnie jeśli chodzi o Altena mam czasami coś takiego, że gdy jak powrócę kombinacją na Altena, czyli Alt, Ctrl, T i jestem na Altenie, to niestety ani lewy Alt nie działa, ani Escape nie działa, generalnie nic nie działa. Dopiero jak nacisnę Alt, Ctrl, Escape, czyli teoretycznie, Alt, Ctrl, Shift, Escape, to teoretycznie nie dość, bo to ich generalnie u mnie w siódemce wchodzi w manager zadań, ale wtedy jak to nacisnę tą kombinację, czyli Alt, Ctrl, Shift, Escape, wówczas wtedy się pojawia zamykanie programu. I dopiero wtedy jak wyjdę w... Jak wyjdę z managera zadań i jeszcze raz nacisnę kombinację Alt, Alt, Ctrl, Alt, Ctrl, Shift, T, przepraszam, bo się pomyliłem przed tym i powiedziałem Alt, Ctrl, T, no więc wtedy kiedy nacisnę kombinację Alt, Ctrl, Shift, T, aby powrócić do okna Altena, no to wówczas wtedy już jest normalnie. Wtedy już normalnie mi działa Alten bez zarzutu. No nie wiem, czemu tak często mam, jeśli chodzi o Altena i naprawdę nie mam pomysłu skąd to się może brać, aczkolwiek takie coś mi się ujawnia. No i to już nawet zgłaszałem na polskiej społeczności Altena w forum tekstowym. A chyba jesteś w Kielcach załogowo? No. No zobaczymy, jak to będzie dalej rozwiązane. No ale nie miałem takiej sytuacji, żeby mi się aż tak cały komputer zwiesił do tego stopnia, żeby mój kochany Altenek zaczął sam protestować. Jedyna taka sytuacja to była na starym, poczciwym Dellu, którego tu też prezentowałem z innego kąta w odgłosowym odnośnie tam Altena. No ale już ten Dell na chwilę obecną, no co tu dużo mówić, przeszedł do historii i niestety Dellka już na chwilę obecną nie posiadam. Mam jeszcze tego Toshiba, która jest w miarę szybsza, no w sumie kilkunastukrotnie szybsza i tam Alten działa w miarę normalnie. Tam nie ma praktycznie z niczym problemu, żeby Altena uruchomić, bo Alten tam bardzo dobrze śmiga. No bo obecnie to ja ze stacjonarki korzystam, więc tak generalnie to tak właśnie to mniej więcej wygląda. Także pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

pajper

#11 ·

2 likes
Transcription

Witajcie, to skoro już mamy ten wątek, to Wam pokażę co tym razem zepsułem. Już wiem dlaczego to zepsułem, ale jako że błąd mnie strasznie rozbawił, to czas na małą prezentację. Prace nad nowym interfejsem przetwarzania dźwięków w L10-22. No cóż. Wybierz temat. Wasza historia z L10-em, czyli jak to się wszystko zaczęło. Normalnie wygląda, nie? No to przelećmy tą listę. No cóż, to tyle jeśli chodzi o moje genialne umiejętności programistyczne. Pozdrawiam.

#StandWithUkraine

lukasz1993258

#12 ·

Transcription

Nie no, pośmiałam się z tego niesamowicie, fajna wpadka, że tak powiem, kurcze, jakby tak wszystkie wątki naraz miały iść, to masakrycznie by to brzmiało, także pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

violinist

#13 ·

Transcription

A tym bardziej większość wątków jest twoich.

lukasz1993258

#14 ·

Transcription

No, moich wątków, moich. Właśnie moich. Bo jakoś polubiłem tutaj tworzyć wątki.

daszekmdn

#15 ·

1 likes
Transcription

...to by mogło być jakieś intro LTM-a.

lukasz1993258

#16 ·

Transcription

No, takie intro składające się z urywków naszych wiadomości na forum głosowych, to to byłoby dobre jeszcze, jakby wszyscy mieli mikrofony stereofoniczne, to takie stereo jakby zrobić i to byłoby naprawdę fajne przedsięwzięcie.

daszekmdn

#17 ·

1 likes
Transcription

Ja nawet monem by się dało rozwiązać, po prostu odpowiednio poustawiać kanały w jakimś gunplayu i to pomiksować później.

lukasz1993258

#18 ·

Transcription

A no faktycznie nie pomyślałem, też można w tą stronę to zrobić.

denis333

#19 ·

Transcription

Normalnie poczułem się jakbym był w jakiejś galerii handlowej. Może kiedyś powstanie taka galeria Elten Shopping Center. Zobaczymy jak się kolega Dawid dorobi na projekcie. Może za kilkanaście lat coś takiego być. Natomiast co do pomysłu to ja najbardziej jestem za. Można by było takie coś w prezentacji Eltena zrobić. Takie intro na przykład. To jest dobre i mówię to zupełnie poważnie. Że w tym momencie właśnie taki miks zbitek wszystkich wypowiedzi. Gdzieś tam w tle. Jakaś muzyczka taka. Ale pod intro by było fajne.

lukasz1993258

#20 ·

Transcription

Też zastanawiałem się nad audiologą L10, ale to tu akurat mi do głowy nic nie przychodzi.

1 / 2 Next