Transcription
Nie no, to mi się komputer aż tak nie zawiesza w sumie, aczkolwiek generalnie jeśli chodzi o Altena mam czasami coś takiego, że gdy jak powrócę kombinacją na Altena, czyli Alt, Ctrl, T i jestem na Altenie, to niestety ani lewy Alt nie działa, ani Escape nie działa, generalnie nic nie działa.
Dopiero jak nacisnę Alt, Ctrl, Escape, czyli teoretycznie, Alt, Ctrl, Shift, Escape, to teoretycznie nie dość, bo to ich generalnie u mnie w siódemce wchodzi w manager zadań, ale wtedy jak to nacisnę tą kombinację, czyli Alt, Ctrl, Shift, Escape, wówczas wtedy się pojawia zamykanie programu.
I dopiero wtedy jak wyjdę w...
Jak wyjdę z managera zadań i jeszcze raz nacisnę kombinację Alt, Alt, Ctrl, Alt, Ctrl, Shift, T, przepraszam, bo się pomyliłem przed tym i powiedziałem Alt, Ctrl, T, no więc wtedy kiedy nacisnę kombinację Alt, Ctrl, Shift, T, aby powrócić do okna Altena, no to wówczas wtedy już jest normalnie.
Wtedy już normalnie mi działa Alten bez zarzutu.
No nie wiem, czemu tak często mam, jeśli chodzi o Altena i naprawdę nie mam pomysłu skąd to się może brać, aczkolwiek takie coś mi się ujawnia.
No i to już nawet zgłaszałem na polskiej społeczności Altena w forum tekstowym.
A chyba jesteś w Kielcach załogowo?
No.
No zobaczymy, jak to będzie dalej rozwiązane.
No ale nie miałem takiej sytuacji, żeby mi się aż tak cały komputer zwiesił do tego stopnia, żeby mój kochany Altenek zaczął sam protestować.
Jedyna taka sytuacja to była na starym, poczciwym Dellu, którego tu też prezentowałem z innego kąta w odgłosowym odnośnie tam Altena.
No ale już ten Dell na chwilę obecną, no co tu dużo mówić, przeszedł do historii i niestety Dellka już na chwilę obecną nie posiadam.
Mam jeszcze tego Toshiba, która jest w miarę szybsza, no w sumie kilkunastukrotnie szybsza i tam Alten działa w miarę normalnie.
Tam nie ma praktycznie z niczym problemu, żeby Altena uruchomić, bo Alten tam bardzo dobrze śmiga.
No bo obecnie to ja ze stacjonarki korzystam, więc tak generalnie to tak właśnie to mniej więcej wygląda.
Także pozdrawiam.