Forum

No cóż, jak by to powiedzieć? Elten się hyba na mnie obraził.

Forum głosowe

Poprzednia 2 / 2

denis333

#21 ·

Transcription

Ale mi nie chodziło o logo audio, tylko o intro do prezentacji Eldena, to są dwie różne rzeczy.

daszekmdn

#22 ·

1 likes
Transcription

No i jeszcze dźwięk starał, który było słychać, taki przestrzenny.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#23 ·

Transcription

Ja wiem, że Ci nie chodziło o audio logo. To ja z tym wyskoczyłem, żeby jeszcze było, aczkolwiek wcale nie musi być.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#24 ·

Transcription

Klikając już do ciebie pytanie Dawid, jakiego schematu dźwiękowego używasz, bo mi się swoją drogą podoba ten swój schemat.

daszekmdn

#25 ·

1 likes
Transcription

God bless you all.

lukasz1993258

#26 ·

Transcription

Dodajmy, że to jest temat dźwiękowy z kręgu 3, a nie z kręgu 2.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#27 ·

Transcription

Ok, no ogólnie schemat ogarnąłem klango, tylko że nie wiem czy tak jest w schemacie, czy ja się tego nie odkryłem, ale coś mi się wydaje, że Dawid jeszcze przy tym schemacie majestował, bo u niego jest to takie fajne intro klanko i u mnie tego nie ma przy odpalaniu LTE'a.

lukasz1993258

#28 ·

Transcription

No faktycznie, też to zauważyłem, więc to musisz te pytanie skieruj do Dawida.

da_blindmasterz

#29 ·

Transcription

Przez jakiś czas też miałem tak, że LTE się na mnie obraził i to wiele razy, a wszystko przez to, wszystko przez fakt, że miałem zepsuty sterownik SAPI w Windows 10. Ale jakimś cudem, nie wiadomo jakim, udało mi się go naprawić przez instalację wtyczki DV dla SAPI 5 Mobile i usunąłem go i wczoraj zainstalowałem LTE'a od nowa i problem został rozwiązany. Ale to szczerze, nie będę się za bardzo rozrabniał. Wcześniej LTE nie chciał mi w ogóle odpowiadać, nie chciał mi się ukryć. A wszystko przez to, że miałem właśnie skrzaniony sterownik SAPI 5 w Microsoft'cie. To cała historia.

Pieniądze to nie wszystko.

daszekmdn

#30 ·

Transcription

Kto to tutaj słyszycie, to jakieś ptacie radio z Altena. Nie wiem co tu się stanęło, aczkolwiek wysyłałem sobie wpis. Dość długo się przyglądał do wysłania, więc zdałem sobie alt-tab. Coś tam sprawdziłem, wróciłem na okno Altena, na którym pojawiało się piękny komentarz, nieznany. No to cóż, ustawiłem komputer i gdzieś tam poszedłem sobie na parę naście minut. Wracam, a tu takie ćwierkające coś mnie wita. Myślę, jeszcze się nie wysłało. Co się okazuje, wysłało się. Nawet otworzyła się opcjonowego postu. Nie wiadomo dlaczego. I sobie tak ćwierka, od dawna. Pewnie jak spróbuje wyrwać kolejny post, to albo to ćwierkanie się wzmoże, albo to się wyśle normalnie. I ćwierkać przystanie. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#31 ·

Transcription

Ja tak właśnie wczoraj miałem, gdy chciałem wysłać dosyć długi wpis, najpierw mówiło konwertowanie, czekałem za jakąś minutę, po czym wyskoczył błąd, dałem escape, no i cóż... jakoś wszedłem na forum, zacząłem odsłuchiwać, no i się jakoś wypowiedziałem w jednym wątku, pamiętam, tylko już nie jestem w stanie sobie przypomnieć w którym, i był ten dźwięk ptaszków, i chciałem to zademonstrować, tylko że po wysłaniu wpisu, jak już powiedziała, że wpis został utworzony, krótkiego, ptaszki zniknęły.

kmicic92

#32 ·

Transcription

Nie no, masakra to było, te głosy takie pomieszane te wszystkie. Jeszcze do tego, jeszcze do tego taki podkład techno dorobić. To by już całkiem...

lwica

#33 ·

Transcription

No cóż ja mogę powiedzieć Błędy cudowne Co do pierwszego błędu Odmowa dostępu No fajnie Po prostu nie chciał być wyłączony Chciał sobie z tobą spędzić czas Elten A co do drugiego błędu Te głosy brzmiały ślicznie Po prostu jak na jakimś targowisku Albo gdzieś taka Kulturalna wymiana zdań Eltenowiczów Pozdrawiam

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

lukasz1993258

#34 ·

Transcription

Błędy jak błędy, nawiasem mówiąc ten wątek się bardzo ciekawie słucha, także pozdrawiam.

violinist

#35 ·

Transcription

Dzień dobry, ja się tu nagrywam po raz tam któryś, ale z reguły, bo chcę przetestować jeden bug taki, który dość tutaj mi zwrócił uwagę, że Elten się baguje po wysłaniu wpisu. Mówi, że okej, fajnie, wysłano tego i nagle dup i cisza i nic nie da zrobić, trzeba nacisnąć jakieś F9, najlepiej chyba tam do kontaktów, żeby się dostać i wtedy się odbagowuje. Uwaga, zaraz to sprawdzimy, czy w tym błądku też tak będzie.

violinist

#36 ·

Transcription

No i niestety problem występuje również tutaj.

Paulinux

#37 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry. Co do samych zbitek kolejnościowych zainteresowały mnie dwie. Pierwsza, jakiego używacie screenreadera Mirandę NG, a druga, proszę o pomoc dla niewidomych.

Happy hacking
Poprzednia 2 / 2