PSE Forum mieszane

Czy lubicie swój głos?

Started by lukasz1993258 214 posts last post 2 years ago Page 7 of 11

Tak, to przypomina, Sylwinka jak chce to też potrafi udać Adelcię trochę.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Słyszałam o tym, że potrafi. ale jeszcze nie miałam okazji posłuchać osobiście.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#123 Edited

Tak, tylko ta nasza udawana adelcia się różni. Oryginał w ogóle nie rozróżnia fonemy ł i l. U niej wszystko jest l, jeszcze w dodatku twarde. To samo się tyczy y i i. U niej różnicy nie ma.
Student studentowi wszystko

No, bo to jeszcze jest wersja beta.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

tak tak, jeszcze oparta na sieciach neuronowych :)

Jakaś tam inteligencja w Paulinuxie siedzi, więc pewnie będzie się uczyć lepiej udawać :D

Transcription

Cześć, nie wiem o co Wam chodzi z tą Adelą, ale generalnie dzisiaj u nas pogoda jest ładna, byłam na spacerze, no i wiecie, teraz sobie siedziałam, jadłam loda, także naprawdę fajna pogoda, fajnie spędzony czas.

a

#128 1 like

Transcription

Dzień dobry. Tak, lubię słuchać mój głos i mogę go słuchać, kiedy mówię, na przykład, mogę słuchać wiadomości głosowej, które nagrałem, ale nie lubię słuchać nagrania mojego głosu, kiedy śpiewam na nagraniach. I kiedy słucham nagrania głosu, w których śpiewam, zawsze chcę to wyobrazić. To zabawne, ale to jest prawda.

--
Seva
https://github.com/sevapopov2

Oo, to Ty śpiewasz? Pokaż, co? :)

Możesz tylko wrzucić i nie odsłuchiwać nagrania, jeśli nie chcesz ;)
🇺🇦 🇵🇱

To na inny wątek. Nazywa się on bodajże Grajmy i śpiewajmy mu

to udawanie to jak juz do wątku parodiujmy samych siebie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#134 1 like

@daszekmdn z tym do mnie na priwa w przyszłości. Zachowałem to tutaj celowo żeby kontekst i ciągłość dyskusji została.

W miarę lubię o dziwo ciekawiej wyszła mi synteza, niż zakłądałam.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

A ja w ogóle nie wiedziałam, że mówię inaczej niż normalni ludzie, a RHVoice tak napompował moje specyficzne głoski, że wyszłam jak jakaś wieśniara. To jest dramat. Ale i tak całkiem lubię swój głos, zdążyłam go polubić jak już chyba wcześniej gdzieś pisałam.
Happy hacking

Transcription

Dobrze, że jeszcze się nie nagrało, bo zakląłem, bo jeszcze się gubię w tym posługiwaniu się zwłaszcza skrótami w Klango. Oczywiście wiem, że chodzi o Eltena. I teraz tak, odpowiadam Dominiczkinowi. Ty tak fajnie po śląsku gadasz i bardzo dobrze. Ja wolę gwarę czy tam język śląski niż kaszubski. Kaszubów nie znoszę, mimo że mam blisko kaszubów, tzn. ich języka. A co do mojego głosu? Po prostu do głosu należy się przyzwyczaić. I oczywiście ja często mówię szybko, ale jak się postaram, to potrafię mówić wolno i wyraźnie. Ostatnio pytałem logopeda? Tak, u nas jest taki ktoś. Czy ja się nadaję do poprawy wymawiania słów i głosu? Pani powiedziała, że nie. A ja naprawdę mam dobre intencje, ponieważ czasami jak się nagrywam, to mówię bardzo szybko i sam siebie nie rozumiem. I wtedy muszę jeszcze raz się posłuchać, żeby wiedzieć, co ja w ogóle powiedziałem. No, na razie. No, dobra, poczekajcie. Muszę teraz wysłać. Ciekawe. No, co traje?

życie jest Piękne.

Transcription

Kurcze, tak patrzę sobie na ten wątek, wydaje mi się, że się w nim wypowiadałem kiedyś, a jeżeli tak, to prawdopodobnie zniknęła jakaś część wpisów. Tak mi się wydaje, bo wątek się w ogóle tak od czapy zaczyna, gdzie Łukasz nawiązuje do kogoś, którego wpisu tutaj nie ma. Ciekawe. Co to się podziało z tym wątkiem, że tak nagle poznikały magicznie chyba niektóre wpisy.

Cenzura? XD

Może czyścili wątki albo coś.
Give me a sign.