Dzień dobry wieczór, przepraszam za mój głos, ale najwyraźniej taki musi w tym momencie być.
Jest wątek z jakimi użytkownikami Eltena widzieliśmy się na realu, powinno być w realu, ale okej, jak tradycja w sklango to tradycja w sklango, ale z drugiej strony wiadomo, że nie w Kerfuzie, tudzież w Biedronce, czy innym Piotrze i Pawle.
No to ja postanowiłem stworzyć wątek z jakimi użytkownikami chcielibyśmy się zobaczyć w realu, czyli poza internetem.
Moja lista jest dość krótka, mianowicie na pewno na 100% na początek z użytkowniczką Milena132, później z Lolą, która gdzieś się o tym wypowiadała.
Longshotem, Sentry.
Centerem, no i jeszcze lwicą.
W niektórych przypadkach jest to możliwe w jakimś stopniu i być może się uda.
Sądzę, że w takiej sytuacji bym się nawet tu na forum z danym użytkownikiem nagrał i w sumie to jest fajny pomysł, żebyśmy nagrywali się, jeżeli jesteśmy z jakimś użytkownikiem Eltena w danym momencie.
Żeby tak pokazać, że o, chciałem się spotkać i się udało, nie?
No i to by było na tyle w tym wątku.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Da trekkast vi til de fleste steder i verden, møter vi en kvarter som akkurat skjønner ut hvorfor det er viktig å innkjøpe en kvarter til det som vi har kvarter i.
Det gjør at vi har flere kvarter til de fleste steder.
Det skjønner vi.
Og i dag har vi gått inn i en kvarter med flere kvarter.
Takk skal du ha.
Takk skal du ha.
Takk skal du ha.
Witam, ja bym przede wszystkim chciał poznać użytkownika Nuno69, DJ Sintera, Hryńka, Johnsona, też by się było fajnie tam gdzieś zgadzać.
No i chyba tyle.
Cóż, jako iż niechcący zamknąłem temat po nagraniu wpisu, powiem ponownie, że całkiem prawdopodobne jest to, że chciałbym poznać Peipera.
A jako iż nie wiem, kogo jeszcze mógłbym poznać, gdyż znam kilka osób z Brytana, które są mi były warte poznania, to jak coś sobie przypomnę, to nagram ponownie.
Dzień dobry, dobry wieczór. Coś się popsuło, nie było mnie słychać, więc powtórzę jeszcze raz.
Z kim ja bym się chciał spotkać? Z Andzią bym się chciał bardzo spotkać, by było tak fajnie, miękko.
Z gadaczką bym się chętnie zobaczył, z iskiereczką. No i co? I chyba tyle.
Lita, jako że tamten w TIS mi się usunął, to nie zacznij się usunął, zły przycisk, kliknęłam to jeszcze raz podjął, ale ten w TIS już będzie krótszy, nie taki jak tamten, bo się wzięło i, a zresztą, na pewno chciałabym poznać Daszka i Chrynka i może gdzieś tam po drodze Żywka.
To pewnie tak by się złożyło. I Longshota. Dużo osób z LT, znaczy już naleciłam sześć, że znam na żywo, no więc spoko.
No jeszcze bym chciała poznać Kosę. Kogo tam jeszcze? Kogo tam jeszcze?
No to ja teraz mam coś bardzo fajnego do przekazania.
Jutro 19 grudnia przyjeżdża do mnie na święta
przysiek znany tutaj na Eltynie jako dzisieńki.
A więc spędzi ze mną święta i również spędzi ze mną Sylwestra.
Także pewnie się tutaj odezwiemy jak dobrze wszystko pójdzie.
Także raczej jak na razie tyle.
No i do usłyszenia.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Witam Was, właśnie tak jak wspomniałem parę dni temu jest u mnie właśnie Krzysiek znany na Altynie jako Dysienki.
A więc powiedz co tam u Ciebie ziomuś?
Zajebioza, jednym słowem.
No właśnie tak sobie tutaj siedzimy, będziemy sobie wspólnie święta spędzać to jest raz.
I będziemy też właśnie robili sobie wspólnego Sylwestra, że tak powiem w męskim gronie.
Co nie Krzychu?
Dokładnie.
Także będzie bardzo fajnie.
No i raczej tyle i tutaj Was pozdrawiamy wszystkich serdecznie.
Do usłyszenia.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Jeżeli o mnie chodzi, no to ja powiem tak.
Niektórych znam tutaj, czyli na przykład Żywka znam, Johnsona znam z reala, więc nie będę ich tutaj wymieniał, chociaż chętnie ich bym zobaczył, czy tam pogadał na realu po raz kolejny, ale w każdym razie chciałbym zobaczyć się na przykład z Daszkiem, z Lwiczką, z Wojtasem na pewno, z Nunem, a jak?
Cóż, no, z Violinistym też się dawno nie widziałem, ale jednak go widziałem już, więc, no, kim tam jeszcze, kurde, z Ninką może w sumie, i nie wiem, no, z Beatmakerem, czy jak on się teraz tam nazywa?
Sound, Blind Masters, Sound Masters, jakoś tak, w sumie, no, bym se pogadał chętnie o Garagebandzie i innym, innym.
Nie chcę o podobnych sprawach, jak coś mi się jeszcze przypomni, to powiem, nagram kolejny post, dzięki.
Sorry za takie chaotyczne wpisy ostatnio, ale bywa, tak bywa.
A i przepraszam, że taki krótki post, ale jeszcze chciałem powiedzieć, że zapomniałem o Rafale Wensierskim, przepraszam o ciebie Rafale, ale jakoś mi wypadło z głowy, a więc tak, Rafa też bym bardzo chciał poznać w realu.
Ja Rafała Węsierskiego też sobie przypomniałem, znam, bo jakieś w sumie prawie, jak się nie mylę, pięć lat temu byłem właśnie z Rafałem Węsierskim na...
To znaczy, inaczej, byłem w Niemczech, w Herzbergu przez tydzień ponad, także znam go, znam go, także pozdrawiam.
Dzień dobry, no to ja bym się chciała spotkać z Daszem,
Krenikiem,
Skrzypeńką,
Denisem333,
Nunem69,
Pajperem,
i Kosą12.
Jak mi się coś jeszcze przypomni, to dodam.
Pozdrawiam serdecznie.
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".
Witam wszystkich. Jako że parę ludzi na Klang'u robiło tak, że jak ktoś u niego był albo się miał prawo z kimś spotkać, to nagrało wpis głosowy, a więc i ja tak zrobię.
Przed mikrofonem Wojtas, jak wiadomo z użytkownika i wajolinyst. Dzień dobry, jesteśmy w mieście Katowice i my pijemy kawę.
No i dobranoc teraz, bo my idziemy pić kawę.
Dzień dobry, dziękuję kilku osobom, że wspomniały o mnie na swojej liście.
A z kim ja bym się chciała spotkać?
W sumie trochę ciężko będzie to wymienić, bo użytkowników, z którymi gdzieś tam pisałam czy rozmawiałam jest sporo.
Ale te osoby, które pominę bardzo przepraszam, bo prawdę mówiąc mówię, jest bardzo, bardzo wiele osób, z którymi chciałabym się spotkać.
Na pewno chciałabym się spotkać z Daszkiem, z Chrynkiem, myślę, że z Nunem, z Żywkiem.
Fajnie by było poznać Gadaczkę, Iskierkę, Skrzypańkę.
Cóż ja jeszcze rzec? Cóż ja jeszcze mogę rzec?
Fajnie by było poznać również Milkę, użytkowniczkę Hazel96, Angelikę i parę innych osób.
Ale jakoś tak teraz.
Nie bardzo mam siły do wymienienia tej listy.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Dobry wieczór, widzę, że się dublujecie, więc spróbujmy wymienić kogo ja bym chciał na tym spotkać tutaj z użytkowników Eltena.
Na pewno użytkownika Irnis, na pewno Dachszka, Luna69, Dawida oczywiście, no bo to jest człowiek z ogromną wiedzą i w ogóle, i nawet nie wiem, czy nie powinien być wcześniej wymieniony.
Lwice to ja nie wiem, czy wspominałem, czy nie, pewnie tak.
No, wejdźmy sobie w zalogowanych, mam nadzieję, że mi to nic nie przerwie.
Użytkownika Celtic1002, też wydaje się to ciekawa użytkowniczka, pomimo tego, że, no, znaczy, niby teoretycznie ją znam w realu, ale, no, to było na takiej zasadzie, że, no, istnieje sobie takie dziewczyno, to sobie istnieje, dobrze, wszystko fajnie, nice.
Denisa363, Skrzypeńkę, Morze Zuzlera, dobra, niech go tu więcej teraz nie ma, bo to jest już 300 godzina, ale spróbujmy z pamięci wymyślić.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Milenia132, której nie wymieniłem jakimś cudem, ale zdarza się.
Kogo jeszcze, kogo jeszcze?
Spróbujmy, spróbujmy.
Gdzieś tam może Jamajkę.
Nie.
Spróbujmy wymieścić coś.
Ja mi się pomysł wykończył, tak wam powiem szczerze.
Jeszcze bym to wybiła.
Siódma.
Paulinuksa, bo czemu nie.
Paulinuksksa.
Jeszcze go wybiłem.
Siódma.
Paulinuksksa.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Siódma.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
This site uses cookies to enhance your experience.