PSE Forum mieszane

Z jakimi Eltenowiczami widzieliście się na realu?

Started by wojtas 161 posts last post 2 years ago Page 8 of 9

Transcription

A, no jeszcze właśnie, jeszcze Puszkin jest, Łukaszenka i Żywek, oczywiście, wiadoma sprawa. No i śp. Chryniek, no. No, to teraz już chyba nikogo nie pominąłem.

Transcription

No i longshot oczywiście, że znaczy longshot.

Transcription

Dobra, chyba część wpisów, chyba można moich skasować, bo widzę teraz, przeglądałem trochę tytułu, tam się nagrywałem i faktycznie tu wymieniam osoby, które znam eleganczko. Także wszystkich tych chyba, których teraz tu zapomniałem, to gdzieś są w poprzednich postach.

Transcription

No to witajcie, odświeżam wątek. Ostatnio będąc w Krakowie odnowiłem kontakt z użytkowniczką LT na Doris1. Ostatni raz ją widziałem w 2011 roku jak jeszcze chodziłem na Tyniecką. No i poprzez Whatsappa, poprzez grupę Whatsappową udało mi się odnowić z nią kontakt i zobaczyć się po można powiedzieć prawie no 10 latach.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

Natomiast Mateuszu Ja tej osoby, o której ty teraz mówiłeś Nie kojarzę w ogóle, więc nawet nie wiem kto to jest Natomiast Powiem wam teraz taką ciekawostkę Że No ponad dwa tygodnie temu Jeśli mnie pamięć nie myli, nie wiem Musiałbym zakląć wizytówkę W każdym razie zarejestrowała się tutaj dziewczyna Która Manik optymistka I ja z tą dziewczyną widziałem W 2014 roku Jeszcze za czasów Klango, także można było Także można śmiało powiedzieć, że Tą dziewczynę Również widziałem Na żywo, jeszcze jak Eltena Podejrzewam, że nie było Albo jak już Elten był Nie wiem, nie pamiętam, w którym to było miesiącu Także ciężko mi jest to Obiektywnie

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Tak, Łukaszu, Doris 1 nie znasz, gdyż ona chodziła tylko na tniecką, no i ja chodziłem z nią do klasy w szkole muzycznej.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

Witam, witam. Do poznanych przez siebie osób dołączam Patesa. Niestety nie nagrałem wspólnego wpisu, bo kompletnie zapomniałem o tym. No i przy okazji odświeżam wątek głosowy.

A sanklip gdzie?

A no i jeszcze oczywiście Sanklip. Jak ja mogłem o niej zapomnieć

Transcription

Witajcie, jeśli chodzi o Eltynowiczów, z którymi się spotkałam, to na pewno Aleks 77, Ewelinka, Gabi, Łukasz 1 993 258, Mati 25, Piotr, Wiolinist, Wiolinistka i Żywek.

a

Widzieliśmy się Sylwinko

Transcription

Dzień dobry, dzień dobry. Moja lista była już w wątku tekstowym, ale tu też może być i sobie ją nawet spisałam, żeby o nikim nie zapomnieć. Znam Agatę B., Alice, Anette, Asa oczywiście, Baltima, ostatnio poznałam w wakacje, Czekoladka88, EverlastingDream, Hazel96, Helen, KGD, Jamajka, JM, Julitka, Kasia Tarzyna, Klamgia27, Lola, Maciej01, Michal Zablowski z cyferkami, o Jezu, wyczerpujące to, Mimi, Moonlight22, Muzyczna Jutrzenka, Myszka, Nowik, Piper, Papierek, Peterman, Piotr, Peter z cyferkami, Postukujący, Puszkin, Rogalenko, Talpa171, Pitomaton, Violinistka, Wojtasz, Zuza, Zuzner i Żurek.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Transcription

Ło, to sporo osób, żeś poznała na żywo No to gratulacje No jeżeli chodzi o mnie To jak mnie teraz nie myli pamięć No to chyba w 2020 roku Chyba miałem okazję Poznać użytkowniczkę Agatę D Ale niestety do tego spotkania nie doszło w ogóle Tylko niestety nie pamiętam jaka była przyczyna Nie wiem czy to nie miało nic wspólnego z pandemią Ale naprawdę teraz głowy sobie nie dam uciąć Bo nie mogę sobie tego przypomnieć No jakby nie patrzeć to trochę czasu już minęło Ale tak teraz jak właśnie słuchałem twojego wpisu Lwica to właśnie mi się przypomniało Że była jakby taka okazja do spotkania się z tą użytkowniczką I to bodajże chyba było w Krakowie Ale niestety do spotkania nie doszło Także tyle, pozdrawiam i życzę miłej nocy

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Nadszedł czas wielu podsumowań, ponieważ założyłem ten temat bardzo dawno temu, będąc małym dzieckiem, z jeszcze bardziej dziesięcym głosem. I nadszedł czas, i wiele tych moich list było tu nagrane, bardzo też dużo ich było męczące do odsłuchiwania, sam dzisiaj właśnie to sprawdziłem. I nadszedł czas, aby przedstawić tą finalną, przynajmniej tak mi się wydaje, ponieważ do tworzenia jej służyły mi lista użytkowników portalu Eltenlink, a także wpis Lwicy sprzed chwili albo sprzed jakiegoś niedawnego momentu, ponieważ myślę, że znamy pewne osoby podobne, w sensie takie same i po prostu sprawdzałem, czy czegoś nie przypominałem w wpisaniu mojej listy, a więc... Nie lubię po prostu, kiedy mój głos się plącze przez... nie wiem co. Papierek, Paulina Buczyńska 98, Pates, Peter9521, Sanklip, Sewiks, Strawberry, Talpas 81, Tito Maton, Weronika 1, Wiolinist, Zuza Żywek. I mogłem nadal kogoś pominąć, więc jeżeli ktoś czuje się pominięty, to zapraszam do dyskusji.

Jeszcze: Dj Senter, Dashek, Maciej01, Paulinuks.

A jak kogoś słyszałem przez ścianę, a w zasadzie sufit, to też się liczy?

Obstawiam, że raczej nie, ale z drugiej strony ciekaw jestem z kim to się tak przez sufit widziałeś.

Siciliano był w odwiedziny u sąsiada nademną, noi tam gdzie mieszkanie są takie ściany, że te głosy się przebijają.

Było wpaść i pogadać, nie zjadłby Cię. :P

#160 1 like

Jakoś tak mi pasuje do sytuacji https://www.youtube.com/watch?v=IGStJfctAKw
-- (wojtas):
Siciliano był w odwiedziny u sąsiada nademną, noi tam gdzie mieszkanie są takie ściany, że te głosy się przebijają.

--