PSE Forum mieszane

Z jakimi Eltenowiczami widzieliście się na realu?

Started by wojtas 161 posts last post 2 years ago Page 7 of 9

Transcription

A no tak, Ewelinkę widziałem. To prawda, pominąłem. A, i jeszcze kogoś pominąłem. Pominąłem Żywka.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

W sumie jak już tu jestem, to nagram listę, bo się troszeczkę zmieniła delikatnie bardzo, ale jakoś. DJ Graco, Piper i nie chcę mówić za dużo, więc więcej nie powiem.

Transcription

To ja do mojej listy dopisuję Pipera.

"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Transcription

Natomiast ja dopisuję Papierka i Macieja01.

Happy hacking

Transcription

cześć wpis będzie trochę powtórką znaczy to będzie wpis głosowy przekopywałem sobie tu listę z wątku tekstowego nie podzieliłem tak ładnie jak to po niektórzy ludzi których widziałem długo krócej najkrócej a niektórych szerokie po prostu stwierdziłem że alfabet będzie tutaj najlepszym podziałem i teraz tak jest tego trochę zaczynamy julitka kamerton, kamosz kazek5p lukaszenka mati25 midzi milena132 moisior monika zarczuk mulka muzycznajutrzenka paulinux picok piter9521 nad niektórymi nickami to ja się muszę trochę skupić rogalenko rylotek111 czy 111 jak tam shell siciliano skrzypeńka tajan 1991 tomecki wajolinist i zubers 87 zamyka tą listę no i co chyba tyle

Transcription

Hej hej, ja z racji, że się reaktywowałem tutaj na RTN-ie, to trzeba się nagrać, żeby dla jasności wszystkich. No więc tak, znam z reala skrzypeńkę i to od wielu, wielu lat. Milena 132, Picioka, Tomeckiego przelotem w Krakowie widzieliśmy się. No i teraz z naszego zlotu, który się niedawno skończył, to wiolinista, Łukasza, 1993-258, Gabi, Mati D25, bodajże kolega się nazywa tutaj Marcin 07. Kto tam jeszcze był? Znaczy tam już chyba nikogo. Jak będę coś wiedział, bo to tak z rozpędu, mówię sobie, z pamiętam wszystkich, a pewnie było tego od groma. Natomiast to jest to, co na tą chwilę, jak mi się coś przypomni, albo ktoś sobie przypomni, że się znamy. Aha, Rafała Popę znam jak najbardziej, widzieliśmy się ku paru temu, ale znamy się. Kto tu jeszcze? W sumie nie wiem, muszę sobie zerknąć, więc jak sobie zerknę, a Julitkę, no dojdziemy, dojdziemy do pełnej listy. W każdym razie, no to by było na tyle, jeżeli chodzi o znane mi osoby, tak z reala.

#127 1 like

Transcription

No ja som sa videla s Adelciou, ale s niekým iným som sa nevidela už, ale počula som, že bolo nejaké stretnutie Elten, tak možno niekedy prídem.

Lenka

Transcription

Witajcie, ja dopisuję kolejne osoby, które już tutaj się zarejestrowało wcześniej, tylko jakoś ja do tego wątku się nie dokopałem. Są to osoby Piotr, Anitek, Amparo i Patrykus12.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

A ja informuję wszem i wobec, że będę mieszkać właśnie z użytkownikiem LTE na maty T25. I tyle.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Do swojej listy poznanych przeze mnie eltonowiczów dodaję użytkowniczkę Ankę Furmanę.

Transcription

No i cóż, moja skleroza nie zna granic. Oczywiście dopisuję do poznanych przeze mnie użytkowników, która się tutaj niedawno zarejestrowała. Jest to użytkowniczka Magda Rynka.

Transcription

Witajcie od dawno. Dosyć aktywnie się na forach głosowych nie udzielałem, jednak przeszedłem bardziej na tekstowe, ale opowiem, że do poznanych w ogóle nie wiem czy mówiłem, nie będę patrzył wpisy, ale opowiem od razu. Ogólnie poznanie przeze mnie Eltonowicza w realu to Crime, Paul Linux, Gabi i Jamaica. I to w sumie tyle.

Transcription

Gracjanie, zapewne z Gabi widziałeś się dzisiaj. No ale gratulacje. Ja z Gabi widzę się pewnie bez przerwy co 2 lub 3 tygodnie, także sam wiesz jak to jest.

Transcription

To samo się tyczy użytkowniczki Magda Rynki.

Transcription

Tak, dzisiaj się widziałem dzisiaj, no naprawdę super, elegancko było.

Transcription

A nie mówiłem? No to bardzo fajnie.

Transcription

Otóż, mniej więcej od dwóch lat to na Eltenie nie jest Kraim, tylko Wojtas, a co do twojego postu Łukaszu, no nie mogę się powstrzymać i muszę puścić ten sampel. Fajnie piszczy, he he he.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

A, możesz sobie sample puszczać. Nie ma problemu, Daszku.

Transcription

A ja informuję wszystkich wobec, że co dwa albo co trzy tygodnie widzę się z użytkowniczką Magda Rynka oraz z użytkowniczką Gabi. I te wizyty są to gdzieś co dwa, trzy tygodnie, coś takiego. I prawdopodobnie za dwa tygodnie, jak wszystko dobrze pójdzie, będziemy się ponownie widzieć. Także tak to na chwilę obecną wygląda.

Transcription

No tak, a ja do swojej listy jeszcze mogę dopisać, bo nie wiem, czy to już mówiłem, Damian Kazegarka, chociaż ja w sumie już go wcześniej znałem. I, i, i, i, no i, no nie wiem, może, no ja już nie pamiętam, czy ja się tu nagrywałem, czy nie, to może jeszcze przelecę wszystkich dla przypomnienia, kogo tam pamiętam. No to wiadomo, Nuno69, oczywiście wiadoma sprawa, Piciok, Piter9521, Łukasz1993258, hej, kto tam jeszcze, Lola, MatiD25, Marcin007, Goziaczek1200, tam, ileś tam, no, Gośka Delas, oczywiście, Gabi, Sylwinka, Pababryba, Pababryba, kto tam jeszcze, Jezu, Piotrek, Piotrek, Żołądek, nie pamiętam, jak tam, Nik na eltenie, nieważne. Skrzypeńka, nie skrzypeńka, tylko Wielinistka, nie wiem, czy tu, chyba jest na eltenie, ale, w każdym razie, Natalka, Kaczor i chyba, a, i DJ Graco przecież, w sumie się z nim widziałem w realu, bo kiedyś tam się widziałem z nim na, jak prowadziłem prezentację komputerową, tam, na prezentacji tynieckiej generalnie. My się poznaliśmy, ja mu nawet Toksika wygrywałem eleganckiego, Graci, no, może będziesz pamiętał, i twoją mamę Mariolkę też pamiętam, i, i, i, to by było chyba kurdelele na tyle, przecież nie pamiętam, nie, jak coś mi się jeszcze przypamięta. Zresztą mi się wydaje, że ja się gdzieś tu dogrywałem. No tak, chyba już więcej nic nie wymyślę, chyba wspomniałem tu wszystkich, także mogę wam tylko powiedzieć jedno, mał!