PSE Forum mieszane

Z jakimi Eltenowiczami widzieliście się na realu?

Started by wojtas 161 posts last post 2 years ago Page 3 of 9

#41 1 like

Transcription

Witam, ja jeszcze znam osobę o nicku Strockbert, czy jakoś tak, bo nie umiem do końca wymówić tego nicku, no i na razie tyle, a postaram się jeszcze coś dograć, jeśli czegoś będę kojarzyć.

#42 1 like

Transcription

Witam. Ja w czwartek, jeśli wszystko dobrze pójdzie, a najprawdopodobniej tak będzie, oby tak było, spotkam się z użytkownikiem Nuno69. Może coś nagramy nawet razem na LTE-na, ale to zobaczymy.

Transcription

No ja to chyba tylko dwóch Właśnie DJ Osienkiego i Rafalko112 też znam

Transcription

Witajcie, no mówiłam, bo ten wątek już był gdzieś tam taki do pisania, a nie do mówienia No to tak przytoczę tutaj też, no to czas na mnie Znam tak Hazel, Iskierkę, Monstryczka, czyli Radowesta inaczej Alice, Anorcie, Biedronę Celtic, Cinkciarza Danimiana Zegarka, Denisa DJ Karota Frynka, Julitkę, Milenę 132 Puszkina, Senka, Tomeckiego i Johnsona Nie wiem czy te wszystkie wasze nicki dobrze przeczytałam Było, że coś mi się mogło pomylić Ale, no, was wszystkich znam

Große Operndiva?

Transcription

Thank you.

#46 1 like

Transcription

Witajcie! Z nudów zaczęłam znowu przeglądać Eltena, forum głosowe i natrafiłam na tenże jak ciekawy temat przepraszam, no, nieważne Cóż, osób z Eltena, które znam, że tak powiem w realu, z którymi się widziałam jest dość... chyba sporo Na pewno jest to Dennis, na pewno jest to Celtic Skrzypenka, Hazel Alisa, Cinkciarz i Jamajka Tak myślę, kogo jeszcze? Ale teraz sobie nie przypomnę albo po prostu nie do końca wiem, kto jest jeszcze kim na Eltenie, więc jak o kimś zapomnę, to niech się ten ktoś przypomni albo raczej ujawni No, to chyba na tyle Powrót, przycisk Powrót, powrót, przycisk Zakończę nagrywanie, przycisk

do or do not. there is no try :)

#47 1 like

Transcription

Natalio, Nataleczko, a Angeliczkę gdzie zgubiłaś, dziecię moje drogie malutkie? No wiesz co, ona ci tego nie daruje

Transcription

Ha, ha, ha, dobre!

#49 1 like

Transcription

Witam Was. Ja widziałam się ze Skrzypańką na pewno, z Agatą Kantyleną, z Lolą kiedyś w szkole na pewno przelotnie, z Lwicą, z Puszkinem, z DJ Senterem też jako małym jeszcze chłopcem, z kim ja się jeszcze, z Jamajką oczywiście, z Mulką, z Mulcem, z Tomeckim, z Dorką Kradź. Z Violinistem. Ojej, no sporo tych osób w sumie się zbierało, myślę.

#50 1 like

Transcription

Aha, i jeszcze jest Heizel96, Alice, Olą Stenką, no i pewnie jeszcze myślę, że ktoś by się znalazł. Powrót. Przycisk. Zakończ nagrywanie.

Transcription

Zapewne jeszcze z longshotem i z żywkiem. Tak, ja też mogę Cię dodać do mojej listy osób, z którymi się widziałem. No tak, to jest tak, że ten wątek istnieje na forum głosowym i na tekstowym i tu i tu mogę dodać. No i oczywiście Agatę Cantylenę również znam. No i to tyle.

#52 1 like

Transcription

No tak, niewątpliwie chodziliśmy razem do klasy, więc oczywiście widywaliśmy się często swego czasu. Jeśli chodzi o Żywka, to owszem, a Longshot, to nie wiem, kto to jest. W sumie, szczerze mówiąc, nie kojarzę paniku, no nie wiem. Puszka, zakończenie.

Transcription

A to, jak Ci podpowiem, Langshot to mój brat, Krzysztof zresztą, a co do tego, że razem w klasie byliśmy tak i to 10 lat, trudno było wtedy się nie minywać. Fajne te czasy były.

#54 1 like

Transcription

Prawda to, prawda. Puszkin dobrze gada.

#55 1 like

Transcription

W takim razie potwierdzam, longshot też jest na mojej liście. No i oczywiście, to rzeczywiście były fajne czasy, kiedy jeszcze chodziliśmy razem do klasy, nawet się zrymowało.

Transcription

Jeszcze ja tu się dołączę, no to ja też Ciebie kojarzę, muzyczna Jutrzenko, gdzieś tam się przewinęły te kontakty, gdzieś tam na korytarzach chyba najbardziej, pewnie gdzieś jeszcze.

#57 1 like

Transcription

No oczywiście. Ja też Cię kojarzę i to całkiem dobrze. No i po prostu czasem jest tak, że jak ktoś ma taki tajemniczy nick, to nie zawsze go można zidentyfikować. Dzięki za uwagę!

Transcription

Witajcie, a więc moja lista przedstawia się tak Żywek, Longshot, Puszkin, Tomecki, Piter9521, Kazek5P, Zubers87, Łukasz199-3258, Piciok, Rogalenko, Skrzypenka, Muzyczna Jutrzenka, Biedrona333, Elanor, AnnaBet, Rulotek111, I jak na razie tyle, jeżeli kogoś sobie przypomnę, to jeszcze się dogram. Aha, i AgatoAkantylena25

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

#59 1 like

Transcription

No to u mnie lista byłaby taka, Milena 132, Nuno 69, Violinist, no skoro Mati tak twierdzi to Mati D25 i chyba tyle, a nie jeszcze Kamila, no i tyle.

Happy hacking

Transcription

No właśnie u mnie też Milena132, Kamila, Paulinux, Lilin, Bartek1, Rafalko112 i jak na dzień dzisiejszy to jeszcze rpoppe. Jeszcze z tych użytkowników, którzy się tutaj nie udzielają to jest Tajan1991 i osoba o nicku Fred555 i Krzysztof.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)