Transcription
Teksting av Nicolai Winther
Teksting av Nicolai Winther
No tak, to teraz ja powiem od siebie swoje trzy grosze, pięć groszy, no na pewno znam Lolę, w końcu, że tak powiem, miałem okazję się z nią spotkać, mimo że gdzieś tam w laskach, pewnie gdzieś się może i mijaliśmy razem, jak jeszcze się było. No, Żywusia, Puszkina, Jonesmona, Jamajkę chyba też, jeżeli to jest ta osoba, której myślisz, że to jest Maja Sobiech, to chyba to znam. No, aha, no, na tym to komik ktoś tu podpowiada, że to jest ona, no to znam. Kasię, no, Denisa. Puszkina, Jonesmona, nie wiem czy już powiedziałem wcześniej, i chyba tyle, i przed chwilą, a, jeszcze właśnie przed chwilą, przed chwilą, czyli Hryniek, też gdzieś tam się z nim widziałem. No i chyba to byłoby na tyle, jeżeli coś by mi się jeszcze przypomniało, albo ktoś mi podpowie, no to... A, i Nuno, właśnie, jeszcze Nuno. Nuno, właśnie, bo to jeszcze też Nuno, tak, bo to ze szkoły, bo teraz to już tak jest dziwnie, inaczej się mało co pamięta, jak się nie chodzi już do szkoły, tak jak ja. A, z Nunem to by się często na Team Talku słyszymy, także w ogóle zapraszam na Team Talka to wszystkich do nas pogadać, bo niech się, żeby wreszcie coś się działo. No, i... To byłoby ode mnie chyba na tyle. Jeżeli coś, jeszcze coś, no to się dogram.
Smutno mi trochę, bo wszyscy ją nie zapominają i to jest złe moim zdaniem. Proszę tutaj się poprawić następnym razem.
no tak jakbym mógł zapomnieć właśnie jeszcze Longshota przecież bardzo dobrze znam i na obozie się zbyło razem i w ogóle i w szczególe także no faktycznie tak jak mu powiedziałem wcześniej jeżeli zapomniałam o kimś to niespecjalnie tego po prostu ludzka pamięć była zawodna niestety
Witam, ja również kojarzę jamaikę, kojarzę też, znaczy wiedziałam tego użytkownika o nicku Marcus1990ileś, nie wiem, nie wiem, ile on ma rok. No i na razie tyle.
Siema wariaty, to tak, ja znam, ja bężę teraz od siebie, przede wszystkim znam tak, Puszkina, Lukaszenkę, Wajolinista, Jezus, użytkowniczkę Elanor, oczywiście Rylotka, 1111111, nie wiem ile tych jedynek jest, więc sobie powiedziałem tak na odczepnego, kogo tam jeszcze znam, niech pomyślę, tego nie znam, tego nie znam, Rachciachciach, Babka w piach, w sumie u mnie ta lista nie jest jakaś taka długa, ale chętnie poznam, jak ktoś się chce spotkać, to zapraszam, mam teraz w cholerę czasu, więc zawsze gdzieś mogę tam się spotkać, przyjechać, dojechać, a chętnie jak ktoś mnie pizzą uraczy, to ja zawsze jestem na to. Mój brzuch zniesie wszystko, każdą ilość pizzy, przy imię i alkoholu również, aczkolwiek z tym drugim, to raczej staram się nie przesadzać. No, także tego, tyle by było ode mnie, tak, zastanawiam się jeszcze, czy ja kogoś nie znam, ale raczej, a nie, tej osoby tu nie ma, więc jej nie będę wymieniał na Eltenie. Chyba tyle, jak mi się coś przypomni, no to nagram jeszcze raz.
A, jeszcze jedna osoba, oczywiście znam osobę, która się rzadko udziela o niku Marcysia, jeszcze z dawnej szkoły we Wrocławiu, także też pozdrawiam serdecznie i dodaję do listy znanych mi osób.
No witam, ja na pewno znam jeszcze Nicki Jonas Brosersfan, Maxiore, Klaudia21, na razie tyle, a jeszcze Michal Zablocki na pewno, bo akurat przeglądałam listę użytkowników LT na Instagramie, zapamiętam to tyle, ale w razie co to coś jeszcze dogram.
No więc ja tak, ja coś się widziałem z tym, chyba z tymi dwoma użytkownikami, z tego co zdążyłem przejść listę, to z Jelenistym i z Dawidem Pieperą się widziałem na pielgrzymce do Włoch w jakimś 2010 roku.
Witam, ja jeszcze widziałem się z użytkownikiem, tylko nie wiem jak on się dokładnie nazywa, dlatego że było kilka takich kont, wiem, że to był Seba, tylko że nie wiem, który Seba, bo tam było ich kilku i nie wiem, czy to po prostu jeden użytkownik ma kilka kont, czy to było ich kilku, tylko po prostu każdy miał inne numerki po tym Sebie, więc z którymś z nich też się widziałem.
Witam serdecznie, krótko rozwiązanie na temat, koło z kim widziałem się na realu z LTNA, przede wszystkim pierwsza rzecz jaka mi przyszła do głowy, pierwsza osoba to Puszkin. Dokładnie, ten charakterystyczny głos zapamiętam do końca życia, tak, na pewno widziałem się z kim to jeszcze, nie wiem czy z Celtic 1002, czy nie chodziłem z nią do przedszkola do Lasek, o ile chodziła do przedszkola do Lasek, chyba, że pomyliłem. Celtic 1002 z jakąś inną Andrzejką, w razie czego proszę mnie sprostować, koło jeszcze widziałem, Wajornist, widziałem się z nim 4 lata, 2 lata w Krakowie, Mile na 132, to, oczywiście, też nie zapomniałem o tej osobie, Relotek 111, który jest rzadko, ale bardzo dobrze go wspominam, a szczególnie ostatni rok, tak jak ostatni rok mojego pobytu na Tynieckiej. Tak, Relotek 111. Na realu, kogo to jeszcze widziałem? Nie mogę sobie, tak naprawdę, przypomnieć, bo jest mało użytkowników, których kojarzę po nickach. Natomiast... Aaa! Nie wspomniałem o innej osobie, o Johnsonie! Johnson, jak mogłem o Tobie zapomnieć? No, halo, halo! Jak mogłem o przyjacielu zapomnieć? Należy mi się kopniak. No to tyle, w każdym bądź razie. Więc, przypomnę jeszcze, to na pewno ktoś zajrze. Na razie by to było na tyle.
Aha, jeszcze dwie osoby mi się przypomniały. Tak a propos, użytkownik Alisa, która jest tutaj no dosyć stałym bywarcem na Eltenie, jesteśmy dalej w kontakcie, chociażby na Messengerze i Kasia Doj, o ile się nie mylę, o ile to w ogóle zagląda. I co do Kasi Marek, nie wiem, który to login, czy Kasia Mark, czy Kasia Mark, czy jakaś tam inna, jest aktualny, bo ma tych loginów trochę, jednak nie mogę ich znaleźć dostępnej, a może już nie ma na Eltenie. W każdym bądź razie te trzy osoby, trzy dziewczyny kojarzę i widziałem je na pewno na realu. Alisa, aha, jeszcze, jeszcze o jednej osobie zapomniałem, Ola Stenka. Nie pamiętam, jaki mam dokładny login, ale wiem, że Ola, chyba, chyba tak samo, chyba taki sam jak, jak, jak prawdziwe imię i nazwisko. Ola Stenka, Alisa. Alisa, Kasia Doj i Kasia, Kasia, o, która, czy Mark, czy Mark, czy, zależy od loginu, bo już mi się wszystko, wszystko mi się już pomieszało, bo to nie jest nic pewne, ale, no. Jeszcze Macias tu jak nienawidzę. Ola Stenka. Ola Stenka, Ola Stenka, Ola Stenka, o, która, czy Mark, czy Mark, czy Mark, czy Mark, czy Mark, czy Mark, czy Mark, czy Mark, czy Mark, czy Mark, czy Mark, czy Mark, czy Mark, czy Mark, czy Mark. Ola Stenka jest już, nie wiem, ok, to już nie jest nic Milwaukee na zlecenie, bo nie mamy komuś więcej. P容. Ola Stenka, Ola Stenka, Ola Stenka, o, no, matko, jak nie, ukryłem ją sam, mam się z niej ze sobą widzieć, no, z koleą, mam się z nami widzieć. Wtedy, oλη.
Witam, no to użytkownicy, z którymi ja widziałem się w realu, to jest Baltim, Jamajka, Puszkin, Johnson, Longshot, Żywek, Wiolinist, no w razie gdybym kogoś pominął, to się przypominajcie, że się widzieliśmy, bo ja tu jestem od niedawna i nie wiem do końca kto jest kim.
Dzień dobry, ja widziałem Muchę oczywiście, Baltima widziałem też, no i z takich nowych to na razie tyle w sumie.
A kto ty jesteś Wojtas, bo jakoś cię nie kojarzę.
Sorry za trzy takie same wpisy, ale myślałem, że się nie wysłało, bo mi błąd wyskakiwał.
Spoko, myślę, że wkrótce moderatorzy się tym zajmą. Jak coś, ja jestem Kacper Kuc.
No tak myślałem, ale nie byłem pewien, no to widziałem też w lalu Wojtasa, no tak.
Tak, zająłem się tym właśnie, jutro usunę jeszcze jeden wpis, ten swój właśnie, co by nie robić zamieszania.
Tak, zdecydowanie osoby na Blind Masters i Mucho zaliczam do osób, które w realu znam. Jak najbardziej tak jest.