PSE Forum mieszane

Z jakimi Eltenowiczami widzieliście się na realu?

Started by wojtas 161 posts last post 2 years ago Page 1 of 9

#1 1 like

Transcription

Witam. Był wątek na Klango, z jakimi klangowiczami widzieliśmy się na realu. No to skoro powstał Elten i jest forum zarówno głosowe jak i tekstowe, no to trzeba założyć wątek o Eltenowiczach, z którymi widzieliśmy się na realu. Zachęcam tutaj do wymieniania tej listy i do nagrywania swoich wypowiedzi. Ja wkrótce się tam też udzielę pod tym śmiesznowym względem.

Transcription

mår min igjen, og det ser ut som om jeg kan gjøre det! Vi har oversikt, am regjeringen. Vi har bestemt at vi har en slik middag som er fyrt i gang med hver dag som vi har fyrt i gang med. Buonan, du har en sann løp i forhold til ditt eget jobb. Og du har en stor sann løp i forhold til ditt eget jobb. Og vi har gjennomføre av samarbeidet med høyestorst og det mest punne oppførende fasta. Vi har fattig nørd i stedet. Og det har vi her også. Vi har incluso klart nå om det spesielle om det kjører ned. I det samme punktet har vi hatt også tatt opp individuelle ord. Vi har klart i stedet for att få ordet på, for vi har kjøpt i stedet for å korrere skjemene egentlig inn på det eget jobb. Takk for at du var med oss i dag, vi ses i neste avsnittet, takk for at du var med oss i dag, vi ses i neste avsnittet.

#3 1 like

Transcription

Siemanko, ja się widziałem naprawdę z małą liczbą użytkowników. Nie wiem, Mikołaj Hołysz to na pewno, Zegarmist to też na pewno i na pewno jeszcze z użytkownikiem nazwanym jako Nowiaszy, który kiedyś był spamerem, zespamował Eltena, dostał bana i na tym się skończyło. A poza tym to nie wiem, kto jeszcze mnie zna. Jeśli ktoś mnie zna, powiedzcie coś, możecie z was kojarzyć, chociaż w sumie to nie przypuszczam, żeby była to zobra znajomość, ale to mniej się o to. Być może w tym miesiącu, który nadchodzi, kiedy w październiku zobaczę jeszcze użytkownika Nuno6. Nuno6, ponieważ wybiera się do naszej szkoły na zawody chyba, scenica dźwiękowego. No i cóż, może jeszcze kilku. A wątek, z jakim użytkownikami chciałbym się zobaczyć na realu, za chwilę stworzę.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#4 1 like

Transcription

Witam bardzo serdecznie, no to tak, ja widziałam się z Wojtasem, Lwicą, DJ Center, Longshot, Żywek, Mile na 132, Violinist i... chyba tyle. Jak o kimś zapomniałam, to bardzo przepraszam, ale moja lista jest dosyć długa, więc...

"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Transcription

Kanskje vi ser merke til å finne ut hva vi kan gjennomføre, eller om vi kan finne ut hva vi kan gjennomføre, eller om vi kan finne ut hva vi kan gjennomføre, eller om vi kan gjennomføre,

#6 1 like

Transcription

Tak, masz rację, przepraszam, zapomniałam, ale to już niestety moja głowa i moja skleroza, ale no to już szczegół. Tak, właśnie widziałam się z taką osobą jak ja, Majka. Zgadza się.

"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Transcription

Eriktig. одå er nærmeste å snakke omラppmânssaket og den råe av arkeministeriet, for det er så viktig å samarbeidja om flåd. Det må vi håper å finnast. Vi har vel sikkert bra Corps, men også har vi tre utfordringer. Vi har vel utfordringer til verksamhet, andre er under harvist både oppholdninger en nær nivålig utfordring, Nå er vi igjen i dag, og det er så mye vi har å gjøre i dag. Det er så mye vi har å gjøre, og det er så mye vi har å gjøre.

#8 1 like

Transcription

Dzięki za przypomnienie, naprawdę, no ja też się cieszę, że mogłaś mi przypomnieć, bo może by mi po jakimś czasie sobie przypomniała, ale w każdym razie jeszcze raz dzięki.

#9 1 like

Transcription

No i gdzieś jeszcze parę razy spotkałem użytkownika o nicku Lukaszenka.

#10 1 like

Transcription

Witam, ja widziałem się z Longshotem, Żywkiem, Lolą, Klaudiszem Wypychem, Lwicą Patesem, Wiolinistem, no i chyba tyle, jak ewentualnie coś będę jeszcze ten, to nagram.

#11 1 like

Transcription

Dobry wieczór. Coś się popsuło i nie było mnie słychać. Powtórzę jeszcze raz. Tak jak już rzekłem w temacie, jakich eltenowiczów chciałbym poznać na frontku głosowym, że widziałem kilka wartych osób, to więc tak. Byli to użytkownicy. Żywek, jako iż sam nim jestem. Wojtas, Lola, Chryniek, Johnson, Jamajka, Longshot, DJ Center. Kogoś jeszcze widziałem wartego uwagi. Klaudiusz Wypych. Czy ja tu kogoś jeszcze widziałem z tego eltena? Proszę Państwa, nie mam dzielonego pojęcia. Życzę smutnego dnia.

#12 1 like

Transcription

Warto wiedzieć, że nie jestem osobą wartą uwagi. Dziękuję.

#13 1 like

Transcription

Аж на правде не мазаться.

#14 1 like

Transcription

Chyba powiedziałem, że jak sobie przypomnę o kimś dodatkowo, to powiem tak, faktycznie Puszkinę też znam, bardzo przepraszam, że przy okazji Dąsona nie przyszło mi to do głowy, aczkolwiek zdarzyć się może i tak. Więc właśnie tak, bardzo przepraszam i tak, Puszkinę też znam. Jak o kimś jeszcze zapomniałem, to przepraszam, a i wiolinist, no i to by było chyba na tyle.

Transcription

Ale mam pytanie, czy można wymieniać tutaj użytkowników Eltena, którzy zarejestrowali się tutaj już po upadku Klango? Czy można też wymienić tych użytkowników, którzy byli na Klango przed powstaniem Eltena? Pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#16 1 like

Transcription

Takk for at du var med oss i dag. Takk for at du var med oss i dag.

Transcription

no to jak na razie to jeżeli chodzi o użytkowników LTE-na to tylko z Ewaninką się widziałem i z DJ-em Sienkim tylko jak na razie dwie osoby pozdrawiam

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

A zatem, listą użytkowników, z którymi się widziałem, myślę, że troszeczkę nawet tutaj tych ludzi się natoje, że znajdzie. Ja więc zacznę, Johnson, Lukaszenko, którzy tam jeszcze, Żywek, Longshot, Łukaszu, ciebie również widziałem, to było tylko jedno spotkanie, ale się widzieliśmy. Proszę mnie nie pomijać, Mendołysa. Ja Majkę znam, pamiętam kiedyś czekała aż to się odbierze z perkusji, to też takie jednorazowe chyba było. Kogoś ja tu jeszcze znam? Użytkownika Grzegorz M też znam. Kasię znam. Czy kogoś jeszcze? A tu jak mi się przypomni to dam znać, a zawsze możecie się tutaj wpisywać na listę. Ej, panie, ale mnie też coś pan widział, dobre? No to tak też możecie.

Transcription

A, jeszcze przecież znam użytkownika DJTennis333 i Lukaszenka, no jak ja mogłem zapomnieć?

Transcription

Dobra, jak wszyscy to wszyscy, więc wymienię wszystkich użytkowników, których znam z widzenia. Więc tak, Ciebie Grzegorz oczywiście znam i to faktycznie to było tylko jednorazowe spotkanie. Ja Majkę też znam. No i chyba jak na razie tyle, bo większość tych użytkowników, których jeszcze znam, nie ma, a więc ich nie wymienię. No bo nie wiem czy teraz jakikolwiek sens.