Elten Mobile - kiedy i dla kogo
Back to Pozostałe platformy#61 lukasz1993258
tak hehe myślałem, no ale pozostaje czekać tylko.
#62 patrykkubaszczyk Archived
Oj może za rok, w naj lepszym wypadku, a dla androidowcuw to min. 3 lata, w najpozytywniejszym scenariuszu.
#63 misiek
A co ty jasnowidz?
--Cytat (patrykkubaszczyk):
Oj może za rok, w naj lepszym wypadku, a dla androidowcuw to min. 3 lata, w najpozytywniejszym scenariuszu.
--Koniec cytatu
#64 misiek
Już nie działa ok. Po otwarciu Elten się crashuje i nawet powiadomienia nie dochodzą.
#65 pajper
@łysy Były zmiany w API, jak pisałem na testerskim forum. Podtrzymuję termin wydania następnej bety w przyszłym tygodniu.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#66 patrykkubaszczyk Archived
Nie, po prostu, znając programistuw piszę, bo po prostu czyny programistów idzie przewidzieć.
#67 misiek
W porządku, już widziałem.
--Cytat (pajper):
@łysy Były zmiany w API, jak pisałem na testerskim forum. Podtrzymuję termin wydania następnej bety w przyszłym tygodniu.
--Koniec cytatu
#68 kazek5p
Hej a co ze mną. Chętnie dalej testowałbym eltena na IOS. Coś słyszałem, że rozwój eltena na IOS się zakończył. To prawda?
#69 misiek
Nie zakończył, tylko zawiesił czasowo. Ehh te plotki.
-- (kazek5p):
Hej a co ze mną. Chętnie dalej testowałbym eltena na IOS. Coś słyszałem, że rozwój eltena na IOS się zakończył. To prawda?
--
#70 Adasadula
Moje pytanie: jak to dalej wygląda. Niby fajny pomysł z tym IOS, ale dlaczego dalej nierozwijany.
#71 misiek
Bo Dawid jest jeden, a niema ludzi do pracy? Z deklaracji Dawida będzie rozwijany.
#72 djkrissu
A ja tam wolałbym, żeby jednak Androida ruszono. Zgodnie ze wspomnianą ankietą.
#73 Kuba999
Czy ktoś może podesłać link do elten Mobile na Androida?
#74 balteam
Aktualnie nie ma eltena na aplikacje mobilne.
#75 Kuba999
A czy ktoś wie jak dzwonić do kogoś na priv na stronie internetowej na Androidzie
#76 zywek
Nie da się.
#77 Kuba999
No niestety przydałoby się to.
#78 pajper
Na nowym forum "Klient na platformy mobilne" oficjalna zapowiedź. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#79 Adasadula
Oo, zagwostka xd, jak bez win klijęta kupić pakiet premium ;D
-- (pajper):
Na nowym forum "Klient na platformy mobilne" oficjalna zapowiedź. :)
--
#80 balteam
Znaleźć nr konta, przelać odpowiednią kwotę i wpisać w tytule swój nick + pakiet sponsorski czy coś w tym guście.