Forum

Elten Mobile - kiedy i dla kogo

Pozostałe platformy

lukasz1993258

#61 ·

tak hehe myślałem, no ale pozostaje czekać tylko.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

patrykkubaszczyk

#62 ·

Oj może za rok, w naj lepszym wypadku, a dla androidowcuw to min. 3 lata, w najpozytywniejszym scenariuszu.

misiek

#63 ·

1 likes
A co ty jasnowidz?
--Cytat (patrykkubaszczyk):
Oj może za rok, w naj lepszym wypadku, a dla androidowcuw to min. 3 lata, w najpozytywniejszym scenariuszu.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

misiek

#64 ·

Już nie działa ok. Po otwarciu Elten się crashuje i nawet powiadomienia nie dochodzą.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

pajper

#65 ·

1 likes
@łysy Były zmiany w API, jak pisałem na testerskim forum. Podtrzymuję termin wydania następnej bety w przyszłym tygodniu.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

patrykkubaszczyk

#66 ·

Nie, po prostu, znając programistuw piszę, bo po prostu czyny programistów idzie przewidzieć.

misiek

#67 ·

W porządku, już widziałem.
--Cytat (pajper):
@łysy Były zmiany w API, jak pisałem na testerskim forum. Podtrzymuję termin wydania następnej bety w przyszłym tygodniu.

--Koniec cytatu

kazek5p

#68 ·

Hej a co ze mną. Chętnie dalej testowałbym eltena na IOS. Coś słyszałem, że rozwój eltena na IOS się zakończył. To prawda?

misiek

#69 ·

Nie zakończył, tylko zawiesił czasowo. Ehh te plotki.
-- (kazek5p):
Hej a co ze mną. Chętnie dalej testowałbym eltena na IOS. Coś słyszałem, że rozwój eltena na IOS się zakończył. To prawda?

--

Adasadula

#70 ·

Moje pytanie: jak to dalej wygląda. Niby fajny pomysł z tym IOS, ale dlaczego dalej nierozwijany.

misiek

#71 ·

1 likes
Bo Dawid jest jeden, a niema ludzi do pracy? Z deklaracji Dawida będzie rozwijany.

djkrissu

#72 ·

A ja tam wolałbym, żeby jednak Androida ruszono. Zgodnie ze wspomnianą ankietą.

Kuba999

#73 ·

Czy ktoś może podesłać link do elten Mobile na Androida?

balteam

#74 ·

3 likes
Aktualnie nie ma eltena na aplikacje mobilne.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Kuba999

#75 ·

A czy ktoś wie jak dzwonić do kogoś na priv na stronie internetowej na Androidzie

zywek

#76 ·

2 likes
Nie da się.

Kuba999

#77 ·

No niestety przydałoby się to.

pajper

#78 ·

1 likes
Na nowym forum "Klient na platformy mobilne" oficjalna zapowiedź. :)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Adasadula

#79 ·

Edited
Oo, zagwostka xd, jak bez win klijęta kupić pakiet premium ;D

-- (pajper):
Na nowym forum "Klient na platformy mobilne" oficjalna zapowiedź. :)

--

balteam

#80 ·

Znaleźć nr konta, przelać odpowiednią kwotę i wpisać w tytule swój nick + pakiet sponsorski czy coś w tym guście.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.