tak hehe myślałem, no ale pozostaje czekać tylko.
Oj może za rok, w naj lepszym wypadku, a dla androidowcuw to min. 3 lata, w najpozytywniejszym scenariuszu.
1 polubień
A co ty jasnowidz?
--Cytat (patrykkubaszczyk):
Oj może za rok, w naj lepszym wypadku, a dla androidowcuw to min. 3 lata, w najpozytywniejszym scenariuszu.
--Koniec cytatu
--Cytat (patrykkubaszczyk):
--Koniec cytatu
1 polubień
@łysy Były zmiany w API, jak pisałem na testerskim forum. Podtrzymuję termin wydania następnej bety w przyszłym tygodniu.
Nie, po prostu, znając programistuw piszę, bo po prostu czyny programistów idzie przewidzieć.
W porządku, już widziałem.
--Cytat (pajper):
@łysy Były zmiany w API, jak pisałem na testerskim forum. Podtrzymuję termin wydania następnej bety w przyszłym tygodniu.
--Koniec cytatu
--Cytat (pajper):
--Koniec cytatu
Hej a co ze mną. Chętnie dalej testowałbym eltena na IOS. Coś słyszałem, że rozwój eltena na IOS się zakończył. To prawda?
Nie zakończył, tylko zawiesił czasowo. Ehh te plotki.
-- (kazek5p):
Hej a co ze mną. Chętnie dalej testowałbym eltena na IOS. Coś słyszałem, że rozwój eltena na IOS się zakończył. To prawda?
--
-- (kazek5p):
--
Moje pytanie: jak to dalej wygląda. Niby fajny pomysł z tym IOS, ale dlaczego dalej nierozwijany.
1 polubień
Bo Dawid jest jeden, a niema ludzi do pracy? Z deklaracji Dawida będzie rozwijany.
Edytowano
Oo, zagwostka xd, jak bez win klijęta kupić pakiet premium ;D
-- (pajper):
Na nowym forum "Klient na platformy mobilne" oficjalna zapowiedź. :)
--
-- (pajper):
Na nowym forum "Klient na platformy mobilne" oficjalna zapowiedź. :)
--