Scena dla instrumentalistów, wokalistów i aktorów
Back to Kultura i sztuka (forum mieszane]#41 lwica
Wrzucam udając, że mój perfekcjonizm nie istnieje, zasłyszane wczoraj na przedstawieniu, więc jeśli przekręciłam tekst lub melodie, to nie jest to szczególnie dziwne. :D
#42 wesolek
No, no. Szacuneczek, ludzie. :)
U mnie samych nagrań wiele ni ma, więc tutaj podrzucę drugie z takowych (pierwsze w wątku o instrumentach na liście wątków tutaj). Oba na basie i na spontanie nagrywane. Na studyjne przyjdzie czas także wybaczcie mi jakość. ;)
#43 magmar Archived
#44 magmar Archived
#45 magmar Archived
#46 wesolek
Spanish Romance. Katorga dla lewej ręki, ale lubiem. :D
#47 magmar Archived
Nawet ten katorżniczy A-durek mi wyszedł, grałeś to?
#48 wesolek
Ze dwa lata temu ostatnio. Na akustyku trudniej wchodzi przez te akordy z poprzeczką, bo oryginał na klasyku jest grany, a tam nylony, a nie metale jako struny stosują, więc się człek zajedzie, zanim się naumi dobrze dociskać. XD
#49 magmar Archived
#50 wesolek
Świta, tylko oczywiście tytułu nie znam. Najpierw sobie myślałem: "kurde, brzmi jak ten, no, Slowhand..." ale dalej słucham, słucham i stwierdzam, że nieee... Ale zabij mje, nawet nie znam ani autora, ani tytułu, choć melodia mi przypomniała pod koniec piosenkę, którą kojarzę, ale to tyle z mojego śledztwa. :D
#51 magmar Archived
to co usiłowałam grać to jesienna ballada Mirosława Drożdżowskiego, a to co usiłowałam nucić poniżej:
POdeślę wersje wg mnie najlepszą, z którą mi się kojarzy Jesienna Ballada:
https://www.youtube.com/watch?v=uNf3Rn_zMQQ
fi
#52 MarOlk
#53 magmar Archived
Na bazie kotka powstała piosenka napisana nawiasem mówiąc przez mojego dobrego kumpla, a co było potem?
#54 magmar Archived
#55 Zuzler
"Every breath you take" - niestety, dość charakterystyczny.